Wat onze klanten over ons zeggen Wat onze klanten over ons zeggen

Getuigenissen Wat onze klanten over ons zeggen

Tim Jermyn (Buyer)

" We waren erg blij met de zeer professionele, persoonlijke en vriendelijke service die we kregen van alle leden van het Select Villas Moraira-team, met een speciale vermelding voor Julia. We zouden Select Villas ten zeerste aanbevelen aan iedereen om het eigendom van hun dromen te vinden, de aankoop veilig te stellen en ondersteuning te bieden. Julia bracht veel tijd met ons door en deed haar best om ervoor te zorgen dat we de juiste woning vonden en was gedurende het hele proces ongelooflijk geduldig met ons. We kunnen Julia en het team niet genoeg bedanken! "

Richard & Sandra Hind (Vendors)

" We hebben onlangs ons huis in Moraira verkocht met behulp van de diensten van Select Villas. Zij hebben een ontmoedigende taak omgezet in een zeer soepel lopende operatie. Alles werd zo gemakkelijk mogelijk gemaakt en elk personeelslid was zo behulpzaam, deskundig en efficiënt. Ik zou ze zeker weer gebruiken mocht dat nodig zijn.  Het was alsof ik met vrienden te maken had. Ik zou ze ten zeerste aanbevelen aan iedereen die zijn huis snel, correct en met minimale stress wil verkopen. "

Philip & Marilyn (Vendors)

" "U zult niet teleurgesteld zijn als u voor Select Villas of Moraira kiest om de verkoop van uw eigendom te beheren. We werden vriendelijk ontvangen toen we hun kantoor binnenkwamen, dat zich op de meest prominente positie bevindt, op een hoek, en op slechts enkele meters van het beste strand in Moraira! Ze waren niet alleen vriendelijk, maar ook zeer professioneel en efficiënt gedurende het hele proces. Geen enkele keer voelden we ons onder druk gezet. Er werd een contract opgesteld, en in slechts vier weken tijd, tijdens de Covid-pandemie en midden in de winter hadden ze een verkoop veiliggesteld. Ze hielden ons volledig op de hoogte in alle stadia van de verkoop en beantwoordden al onze e-mails snel!! We zijn niet handig met computers, maar ze hebben ons alle hulp gegeven die we nodig hadden, vooral bij het doorgeven van documenten enz. We gingen naar binnen als vreemden en kwamen eruit als vrienden! Ze waren allemaal echt uitstekend! Dank aan alle medewerkers van Select villas of Moraira. "

I & J Pilbeam (Vendor)

" We willen u en uw team bedanken voor de uitstekende ondersteuning en service die we van u hebben gekregen tijdens de verkoop van ons eigendom. Er waren een paar hobbels en hindernissen die moesten worden overwonnen tijdens het proces, maar we zijn er uiteindelijk gekomen met jouw hulp. Breng onze oprechte dank over aan iedereen bij Select Villas. "

Van Nijnatten (Buyers)

" Hallo Maureen, we willen je enorm bedanken voor alle hulp en het realiseren van ons huis(je) in Moraira. We zijn er erg blij mee en voelen ons al thuis. Afgelopen dagen veel geklust en gepoetst om het eigen te maken. Super bedankt en wellicht tot snel. Mvg, Francois en Bianca "


Exclusieve eigenschappen

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS