Wat onze klanten over ons zeggen Wat onze klanten over ons zeggen

Getuigenissen Wat onze klanten over ons zeggen

Van Nijnatten (Buyers)

" Hallo Maureen, we willen je enorm bedanken voor alle hulp en het realiseren van ons huis(je) in Moraira. We zijn er erg blij mee en voelen ons al thuis. Afgelopen dagen veel geklust en gepoetst om het eigen te maken. Super bedankt en wellicht tot snel. Mvg, Francois en Bianca "

Mr & Mrs Bailey (Vendor and Buyer)

" We kunnen Select Villa niet meer aanbevelen. Ons eigendom is op een dag bekeken en getaxeerd en we hadden binnen 48 uur een bod? Is dit een record? Het Select Villas-team was zeer professioneel en we kunnen niets aanmerken op hun service of klantbetrokkenheid. Bij het zoeken naar een nieuwe woning werd er ook naar onze wensen geluisterd en Maureen vond al snel de villa die precies aan onze wensen voldeed. Ook dit pand kwam op een dag op de markt en we bekeken en deden een succesvol bod binnen 24 uur. Een geweldige stressvrije ervaring. Bedankt Maureen en het Select Villas-team. "

Allan Wilson (Vendor)

" Hartelijk dank aan u en de rest van het personeel van Select Villas voor de unstington-zoektocht om een koper voor onze villa te vinden. Het is een lange reis geweest voor alle betrokkenen in uitzonderlijke tijden, voornamelijk veroorzaakt door Brexit en COVID. We waren vooral onder de indruk van de 360-graden-faciliteit waarmee geïnteresseerde kopers het onroerend goed konden beoordelen alsof ze daadwerkelijk in de villa waren, wat zo belangrijk was toen bezoeken door COVID niet waren toegestaan. We waren ook erg blij met de bijgewerkte foto's die u afgelopen zomer persoonlijk van de villa hebt gemaakt, die een aantal nieuwe hoeken van de villa, met name vanaf de kant van de weg, benadrukten. We hadden de mogelijkheid om onze kopers te ontmoeten net voordat we Spanje verlieten en zijn er zeker van dat ze net zo gelukkig zullen zijn als wij die in onze villa wonen "

Nick (Vendor)

" Breng alstublieft mijn dank en dank over aan het hele team van Select Villas voor uw hulp en professionaliteit, vooral Julia die blijk gaf van een hoog niveau van haar expertise en professionele richting. Dank u allen zeer. "

Kjell and Ranveig Gauer (Vendor)

" Beste alle leden van het Select Villas Team We willen graag onze waardering uitspreken aan Select Villas voor de verkoop van ons onroerend goed in Benissa, ondanks de impact van de pandemie op Spanje en Europa. Verbazingwekkend! Speciale dank aan Karen en Dawn voor hun openheid en behulpzaamheid tijdens het verkoopproces. Bedankt en het allerbeste om in de toekomst villa's te selecteren. U wordt ten zeerste aanbevolen aan alle nieuwe klanten. "


Exclusieve eigenschappen

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS