Wat onze klanten over ons zeggen Wat onze klanten over ons zeggen

Getuigenissen Wat onze klanten over ons zeggen

Nathalie en Mickaël Le Diodic

" We willen graag het hele Select villas team bedanken voor het werk dat ze hebben verricht tijdens de verkoop van ons huis in Moraira. Iedereen met wie we te maken hadden tijdens de verkoop was zeer competent en attent voor onze behoeften. Nogmaals bedankt. "

Harold & Patricia Penn (Vendors)

" We willen Select Villas bedanken voor hun professionele en efficiënte service bij de verkoop van onze villa. We hadden ons geen betere service kunnen wensen en zouden Se!ect Villas aan iedereen aanraden die hun huis willen verkopen. Hartelijk dank aan iedereen op kantoor in Moraira, "

Blacklaw (Buyers)

" Dankzij jou en iedereen bij select ben je gedurende het hele proces geweldig geweest. Je hebt me geholpen mijn forever home te kopen, waar ik erg dankbaar voor ben. Ik zal jullie zeker aanbevelen. "

J & J Wynter (Vendor)

" Ik wilde iedereen bij geselecteerde villa's bedanken voor het geweldige werk bij de verkoop van ons eigendom. Ik kan niet geloven hoe snel alles is gegaan. Het was geruststellend om te weten dat we ons eigendom in uw veilige handen konden achterlaten terwijl we thuis waren in het VK.... Wat een fantastisch team Nogmaals bedankt iedereen!! "

C & J Atkinson (Vendors)

" Ik wilde jou (Tamaye) en het Select-team bedanken voor een geweldige ervaring met de verkoop van een huis. Jullie waren allemaal erg behulpzaam en professioneel en ik zou niet aarzelen om jullie aan te bevelen aan iedereen die hun huis wil verkopen. Heel erg bedankt voor al je hulp xxx "


Exclusieve woningen te koop in Moraira en omgeving

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS