Wat onze klanten over ons zeggen Wat onze klanten over ons zeggen

Getuigenissen Wat onze klanten over ons zeggen

Lorraine Franco (Koper)

" We hadden een uitstekende ervaring met de aankoop van een huis in Benitachell met Select Villas. We vonden het onroerend goed online, deden een virtuele rondleiding en deden een bod terwijl we in een ander land waren. Dit was onze eerste aankoop in Spanje, dus we waren behoorlijk nerveus. Het hele team van Select Villas heeft ons bij elke stap ondersteund. We raden hen ten zeerste aan voor uw vastgoedbehoeften. "

Michiel van der Bos (Koper)

" We waren zo blij dat we met Select Villas konden samenwerken om onze nieuwe villa te kopen en de oude te verkopen, beide in El Portet. Select Villas heeft alles zo duidelijk en gemakkelijk voor ons gemaakt. Alles verliep heel soepel van het begin tot het einde. We konden al onze tijd investeren in een leuke tijd in El Portet, in plaats van het hele gedoe van kopen/verkopen. Hartelijk dank. "

Helmut en Elke Ost (verkopers)

" We willen graag van de gelegenheid gebruik maken om jullie nogmaals te bedanken voor jullie uiterst competente ondersteuning. Er zijn veel makelaars, maar u bent een van de weinigen die hun vak verstaan. We hadden graag de deal met u gesloten, maar helaas liepen de wegen anders.  We wensen jou en je hele team het allerbeste en blijf zoals je bent. Succes is verzekerd! "

Gabriela & Urs Althaus (Vendors)

" We willen jullie allemaal bedanken voor jullie waardevolle en professionele diensten tijdens het verkoopproces van het huis van onze ouders. Uw grote betrokkenheid bij de marketing van de woning en uw deskundig advies en actieve ondersteuning in geval van problemen met de woning. We voelden ons zeer goed geadviseerd en begrepen in alle soorten zaken. We zijn erg blij dat we Select Villas of Moraira een uitstekende referentie kunnen geven vanaf het eerste e-mailcontact tot de uiteindelijke verkoop. We hebben allebei genoten van de samenwerking met jullie allemaal. Hartelijk dank voor alles en vriendelijke groeten. "

Susan Sutton (Koper)

" Ik wil graag zeggen dat ik Select Villas willekeurig gekozen heb uit de vele in Moraira en ik was zo blij dat ik dat gedaan heb. Vanaf het moment dat ik op kantoor werd verwelkomd door Mike, die een woning had gevonden die ik online in het Verenigd Koninkrijk had gezien, verliep alles heel efficiënt. Julia was uitstekend met de bezichtigingen en het veiligstellen van een aankoop voor mij. Karen en Linda assisteerden tot en met de voltooiing. Al het personeel is warm, vriendelijk en zeer efficiënt; niets is te veel moeite. Ik zou niet aarzelen om Select Villas aan te bevelen. "


Exclusieve woningen te koop in Moraira en omgeving

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS