Wat onze klanten over ons zeggen Wat onze klanten over ons zeggen

Getuigenissen Wat onze klanten over ons zeggen

Blacklaw (Buyers)

" Dankzij jou en iedereen bij select ben je gedurende het hele proces geweldig geweest. Je hebt me geholpen mijn forever home te kopen, waar ik erg dankbaar voor ben. Ik zal jullie zeker aanbevelen. "

J & J Wynter (Vendor)

" Ik wilde iedereen bij geselecteerde villa's bedanken voor het geweldige werk bij de verkoop van ons eigendom. Ik kan niet geloven hoe snel alles is gegaan. Het was geruststellend om te weten dat we ons eigendom in uw veilige handen konden achterlaten terwijl we thuis waren in het VK.... Wat een fantastisch team Nogmaals bedankt iedereen!! "

C & J Atkinson (Vendors)

" Ik wilde jou (Tamaye) en het Select-team bedanken voor een geweldige ervaring met de verkoop van een huis. Jullie waren allemaal erg behulpzaam en professioneel en ik zou niet aarzelen om jullie aan te bevelen aan iedereen die hun huis wil verkopen. Heel erg bedankt voor al je hulp xxx "

Barry F Smith (Vendor)

" Ik wil alleen maar zeggen hoe erg blij en tevreden ik was met Select Villas die de marketing en de daaropvolgende verkoop van onze villa in Moraira heeft uitgevoerd. Linda en haar team hebben onvermoeibaar gewerkt om een koper voor ons te vinden en hebben ons enorm geholpen tijdens de laatste fasen van het verkoopproces. Ik raad ze ten zeerste aan. "

Tim Jermyn (Buyer)

" We waren erg blij met de zeer professionele, persoonlijke en vriendelijke service die we kregen van alle leden van het Select Villas Moraira-team, met een speciale vermelding voor Julia. We zouden Select Villas ten zeerste aanbevelen aan iedereen om het eigendom van hun dromen te vinden, de aankoop veilig te stellen en ondersteuning te bieden. Julia bracht veel tijd met ons door en deed haar best om ervoor te zorgen dat we de juiste woning vonden en was gedurende het hele proces ongelooflijk geduldig met ons. We kunnen Julia en het team niet genoeg bedanken! "


Exclusieve woningen te koop in Moraira en omgeving

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS