Wat onze klanten over ons zeggen Wat onze klanten over ons zeggen

Getuigenissen Wat onze klanten over ons zeggen

Geoffrey en Janette Cowpland (Kopers & verkopers)

" Mijn vrouw en ik hebben de afgelopen jaren 2 huizen verkocht en één huis gekocht en zijn in alle gevallen zeer tevreden geweest over de service van Select Villas.  Ze zijn erg vriendelijk, behulpzaam, gemakkelijk in de omgang en zeer efficiënt.  We raden hen ten zeerste aan.  "

Olaf Kalläwe (Koper)

" Het zoeken naar een woning met Select Villas was erg prettig, deskundig advies, goede informatie, veel geduld met vragen. Ik heb de perfecte woning gevonden via Select Villas. BEDANKT  "

Fotis Joannou (Koper)

" De service van het team van Select Villas was geweldig!!! Bedankt voor al jullie hulp. Jullie waren er altijd als we vragen hadden en gingen verder dan wat we verwachtten. Het was een genoegen. "

Lorraine Franco (Koper)

" We hadden een uitstekende ervaring met de aankoop van een huis in Benitachell met Select Villas. We vonden het onroerend goed online, deden een virtuele rondleiding en deden een bod terwijl we in een ander land waren. Dit was onze eerste aankoop in Spanje, dus we waren behoorlijk nerveus. Het hele team van Select Villas heeft ons bij elke stap ondersteund. We raden hen ten zeerste aan voor uw vastgoedbehoeften. "

Michiel van der Bos (Koper)

" We waren zo blij dat we met Select Villas konden samenwerken om onze nieuwe villa te kopen en de oude te verkopen, beide in El Portet. Select Villas heeft alles zo duidelijk en gemakkelijk voor ons gemaakt. Alles verliep heel soepel van het begin tot het einde. We konden al onze tijd investeren in een leuke tijd in El Portet, in plaats van het hele gedoe van kopen/verkopen. Hartelijk dank. "


Exclusieve woningen te koop in Moraira en omgeving

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS