Wat onze klanten over ons zeggen Wat onze klanten over ons zeggen

Getuigenissen Wat onze klanten over ons zeggen

Philip & Marilyn (Vendors)

" "U zult niet teleurgesteld zijn als u voor Select Villas of Moraira kiest om de verkoop van uw eigendom te beheren. We werden vriendelijk ontvangen toen we hun kantoor binnenkwamen, dat zich op de meest prominente positie bevindt, op een hoek, en op slechts enkele meters van het beste strand in Moraira! Ze waren niet alleen vriendelijk, maar ook zeer professioneel en efficiënt gedurende het hele proces. Geen enkele keer voelden we ons onder druk gezet. Er werd een contract opgesteld, en in slechts vier weken tijd, tijdens de Covid-pandemie en midden in de winter hadden ze een verkoop veiliggesteld. Ze hielden ons volledig op de hoogte in alle stadia van de verkoop en beantwoordden al onze e-mails snel!! We zijn niet handig met computers, maar ze hebben ons alle hulp gegeven die we nodig hadden, vooral bij het doorgeven van documenten enz. We gingen naar binnen als vreemden en kwamen eruit als vrienden! Ze waren allemaal echt uitstekend! Dank aan alle medewerkers van Select villas of Moraira. "

I & J Pilbeam (Vendor)

" We willen u en uw team bedanken voor de uitstekende ondersteuning en service die we van u hebben gekregen tijdens de verkoop van ons eigendom. Er waren een paar hobbels en hindernissen die moesten worden overwonnen tijdens het proces, maar we zijn er uiteindelijk gekomen met jouw hulp. Breng onze oprechte dank over aan iedereen bij Select Villas. "

Van Nijnatten (Buyers)

" Hallo Maureen, we willen je enorm bedanken voor alle hulp en het realiseren van ons huis(je) in Moraira. We zijn er erg blij mee en voelen ons al thuis. Afgelopen dagen veel geklust en gepoetst om het eigen te maken. Super bedankt en wellicht tot snel. Mvg, Francois en Bianca "

Mr & Mrs Bailey (Vendor and Buyer)

" We kunnen Select Villa niet meer aanbevelen. Ons eigendom is op een dag bekeken en getaxeerd en we hadden binnen 48 uur een bod? Is dit een record? Het Select Villas-team was zeer professioneel en we kunnen niets aanmerken op hun service of klantbetrokkenheid. Bij het zoeken naar een nieuwe woning werd er ook naar onze wensen geluisterd en Maureen vond al snel de villa die precies aan onze wensen voldeed. Ook dit pand kwam op een dag op de markt en we bekeken en deden een succesvol bod binnen 24 uur. Een geweldige stressvrije ervaring. Bedankt Maureen en het Select Villas-team. "

Allan Wilson (Vendor)

" Hartelijk dank aan u en de rest van het personeel van Select Villas voor de unstington-zoektocht om een koper voor onze villa te vinden. Het is een lange reis geweest voor alle betrokkenen in uitzonderlijke tijden, voornamelijk veroorzaakt door Brexit en COVID. We waren vooral onder de indruk van de 360-graden-faciliteit waarmee geïnteresseerde kopers het onroerend goed konden beoordelen alsof ze daadwerkelijk in de villa waren, wat zo belangrijk was toen bezoeken door COVID niet waren toegestaan. We waren ook erg blij met de bijgewerkte foto's die u afgelopen zomer persoonlijk van de villa hebt gemaakt, die een aantal nieuwe hoeken van de villa, met name vanaf de kant van de weg, benadrukten. We hadden de mogelijkheid om onze kopers te ontmoeten net voordat we Spanje verlieten en zijn er zeker van dat ze net zo gelukkig zullen zijn als wij die in onze villa wonen "


Exclusieve eigenschappen

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS