Ontmoet het hele team Ontmoet het hele team

Select Villas of Moraira Ontmoet het hele team

Select Villas is een succesvol makelaarskantoor in Moraira - noordelijke Costa Blanca - dat zich inzet voor voortdurende bijscholing en verbetering van de klantenservice.

Ons geheim is gebaseerd op de grote familie die we hebben gevormd en waar we echt trots op zijn.

Het is tijd om hen een gezicht te geven en een beetje van hun verhaal te leren!

Ontmoet het hele team Ontmoet het hele team

Linda Garwood

Eigenaar Ze startte het bedrijf samen met haar overleden echtgenoot Chris in 2003 en focust zich nu op de After-sales afdeling om ervoor te zorgen dat al onze verkopen soepel verlopen vanaf de aanbetaling tot de notaris en daarna. Een visionair van Select Villas!

Karen Lynch Martin

Beheerder Kwam in 2016 bij het bedrijf, werkt samen met Linda in de afdeling After Sales en beheert de boekhouding en het arbeidsbureau. Karen is geboren in Ierland, maar woont al meer dan 30 jaar in Spanje en heeft de Spaanse nationaliteit. Ze spreekt vloeiend Valenciaans. Karen is ook ingeschreven in het Register van Vastgoedmakelaars van de Valenciaanse Gemeenschap (RAICV1311). Een visionair van Select Villas!

Maureen Pruvoost

Verkoopmedewerker Ze kwam in 2018 bij het bedrijf nadat ze vanuit België was verhuisd. We kwamen er al snel achter dat Maureen meer te bieden had en ze heeft snel de vaardigheden verworven die nodig zijn om niet alleen nauwkeurige taxaties te geven, maar ook met succes de overstap naar verkoop te maken. Maureens meertalige vaardigheden zijn van onschatbare waarde. Een Verkoper en taxateur van Select Villas!

Tamaye McCue

Verkoopmedewerker Tamaye brengt een schat aan vastgoedervaring mee naar ons team. Voordat ze op cruiseschepen werkte, was Tamaye actief in de vastgoedsector. Maar na 13 jaar de wereld te hebben verkend, besloot ze terug te keren naar het vakgebied en is ze nu een gewaardeerd lid van het team. Een Verkoper en taxateur van Select Villas!

Nanouschka De Wilde

Administratie / Verkoopondersteuning Ze trad in 2020 toe tot het bedrijf na te zijn verhuisd vanuit het VK en een carrière in IT-klantenservice te hebben gehad. Nu geniet ze van de verandering in levensstijl en carrière. Nanouschka handelt vragen efficiënt af en is nu onze belangrijkste medewerker voor het aanmelden van nieuwe eigendommen en is een expert in eigendomsdocumentatie. Een Select Villas Eigendommenlijster!

Mike Nevin

Administratie / Verkoopondersteuning Hij is in 2021 bij het bedrijf gekomen en is ons jongste teamlid. Mike neemt nu de honneurs waar als de rest van het team er niet is en is waarschijnlijk uw eerste aanspreekpunt als u een woning wilt kopen of verkopen. Een klantenservice specialist van Select Villas!

Angela Phillips

VERKOOP / ONDERSTEUNING NA VERKOOP Oorspronkelijk uit het Verenigd Koninkrijk, heeft Angela in vele verschillende landen gewoond, waaronder Duitsland, Hong Kong, Nieuw-Zeeland en Australië. Met een achtergrond in reizen en werving, trad ze in 2023 toe tot het bedrijf en heeft ze een passie ontwikkeld voor uitmuntende klantenservice. Angela zal werken aan vastgoedlijsten en aftersales. Klantenservice Specialist bij Select Villas!
Second Home Expo

SELECT VILLAS,
Real Estate Agents in Moraira

Wilt u een eerste contact met ons team om een woning aan de Costa Blanca te kopen of te verkopen?

Als u denkt aan het kopen of verkopen van een huis in Moraira, Javea of omgeving, kan ons team u helpen. Wij zijn een gekwalificeerde groep makelaars met een enorme kennis en expertise over het onroerend goed, de omgeving, de formaliteiten... Voor elk onroerend goed of persoonlijke aangelegenheid, bij Select Villas bent u in veilige handen

Telefoon (+34) 616 002 993

E-mail enquiries@select-villas.es

Adres Avenida de Madrid 5, 03724 Moraira, Alicante
Whatsapp
ONLINE VIEWINGS