Benitachell

Informatie over onze eigendommen te koop in Benitachell

Benitachell Direct in het binnenland, en grenzend aan Moraira, ligt het heerlijke kleine stadje Benitachell, op slechts vijf tot tien minuten rijden van de volledige voorzieningen en stranden van Moraira. Hier kunnen vastgoedprijzen 10-20% goedkoper zijn dan die van zijn directe buur.

Benitachell wordt doorsneden door de CV-740 met de woongemeenschappen van de oude stad (El Poble Nou de Benitatxell), Les Fonts, Los Molinos en Partida Benicambra liggen naar het noordwesten, de populaire urbanisaties van Golden Valley, Alcasar, Vista Montaña, La Joya, Valle del Portet, ligt dicht bij de grote nieuwe Mercadona-supermarkt, grenzend aan Moraira in het zuidoosten, Calistros in het oosten, in de aanloop naar de grote heuvelachtige ontwikkeling van Cumbre del Sol met een prachtig uitzicht op zee en een fijne reeks voorzieningen, en zijn eigen kleine baai van Cala Del Moraig.

Onze eigendommen te koop in Benitachell zijn te vinden in veel van deze prachtige gebieden. Wij bieden u de mogelijkheid om aan uw behoeften te voldoen met een op maat gemaakte woning. Appartementen met zwembad, penthouses met uitzicht op zee, bungalows met terras en tuin, villa's met solarium, ruime kavels en herenhuizen ... U kiest de beste manier om een nieuw avontuur te beginnen, of u nu in een nieuw gebouw of in een nieuw pand verblijft.

Duik in de geschiedenis van deze stad, met onze eigendommen te koop in Benitachell

Zodra u een van onze eigendommen te koop in Benitachell koopt, kunt u genieten van alle gebruiken en geschiedenis die op deze prachtige stad in het noorden van de Costa Blanca (Alicante) wachten:

  • De oude binnenstad van Benitachell is volledig zelfvoorzienend met een supermarkt, een overdekte markt, een wekelijkse straatmarkt, een postkantoor, een apotheek, scholen, een overdekt gemeentelijk zwembad, een gezondheidscentrum, een bowlsclub, de emblematische oude kerk en de busdienst. Er zijn een verscheidenheid aan restaurants en cafés en winkels voor alle normale behoeften.
  • Golden Valley, Alcasar, Vista Montaña, La Joya, Valle del Portet zijn gemakkelijk bereikbaar vanaf de Mercadona-supermarkt en leiden de zuidwestelijke helling richting Cumbre del Sol, er is ook een uitstekend restaurant hier en een prachtig uitzicht over de vallei wijngaarden om de zee. Prachtige zonsondergangen kunnen worden genoten in deze gebieden. De prijzen van onroerend goed hier variëren over het algemeen van 100-500.000 €. Zowel Benitachell en Moraira zijn binnen 5-7 minuten rijden, Javea 10-12 minuten.
  • De woonwijk van Calistros omvat: Las Mimosas, Los Romeros en Los Olivos. Deze gebieden hebben het voordeel van trottoirs, straatverlichting en riolering enz. En tegenover S.W. tot en met N.W. Geniet van geweldige zonsondergangen over de vallei en verre bergen, en soms uitzicht op zee naar zowel Javea of Calpe. Een grote supermarkt, diverse restaurants, Benitachell en het overdekte en verwarmde gemeentelijke zwembad is binnen 3-4 minuten. rijden, en zowel de bowls club en Javea Golf club & tennis is binnen 5 minuten. De voorzieningen en stranden van zowel Javea en Moraira zijn binnen 10 minuten. rijden.


Kom kennismaken met onze makelaars en ontdek alle details van onze eigendommen te koop in Benitachell

We willen ervoor zorgen dat u zich comfortabel voelt en er zeker van bent de beste keuze te maken als het gaat om het vertrouwen in onze eigendommen te koop in Benitachell. Daarom willen wij dat u ons persoonlijk komt bezoeken aan de Avenida de Madrid 5, 03724 Moraria, Alicante en ontdek onze professionaliteit.

Als u, voordat u naar onze faciliteiten komt, contact met ons wilt opnemen via telefoon of e-mail: bel ons op +34 966 490 861, op +34 616 002 993 of stuur ons een e-mail naar info@select-villas.es


Fotogalerij

Videos

Eigendommen
Geen woningen gevonden die overeenkomen met uw zoekopdracht.
Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Bedankt voor het aanvragen van een koper Login, een lid van het Select Villas-team zal spoedig contact met u opnemen!

 Abonneer je op onze nieuwsbrief

ONLINE VIEWINGS