Eigendom te kopen in Moraira Spanje

Bestellen op
Tonen als

Eigendom te kopen in Moraira Spanje

Neem contact op met SELECT VILLAS als u op zoek bent naar een woning om te kopen in Moraira, Spanje en u zult verrast zijn door ons uitgebreide aanbod aan woningen. Moraira biedt u zeer gevarieerde omgevingen waarin u uw huis kunt kiezen. Als je een passie hebt voor de natuur, zul je dol zijn op de lommerrijke berg die de stad omringt. Het is de ideale plek om ontspannen te leven en de zachte geur van de omringende mediterrane dennenbossen te ruiken. Daarnaast heb je vanuit veel chalets een prachtig uitzicht over de Middellandse Zee. In Moraira vinden we tal van urbanisaties omringd door inheemse natuur zoals Paichi of Benimeit .

Een ander indrukwekkend gebied van Moraira is de agrarische vallei, gewijd aan de teelt van wijngaarden volgens een traditioneel systeem. In Moraira wordt voornamelijk de “Roman Muscat” variëteit verbouwd, waarmee de mistela op ambachtelijke wijze wordt uitgewerkt , een uitgelezen zoete likeur ideaal om desserts en snacks te begeleiden. Kunt u zich voorstellen dat u op de veranda van uw huis de wijngaarden observeert terwijl u luistert naar het aangename gezang van de vogels van de plaats? U zult genieten van onze huizen in La Camarrocha, Villotel, Benimeit, ...

Als je een passie hebt voor golf, raden we een huis aan in de urbanisatie San Jaime , in Moraira. Je hebt de Ifach Golf Club , gelegen in een indrukwekkende enclave tussen de Sierra de Bernia en de Middellandse Zee. De spectaculaire zonsondergangen die worden waargenomen of het indrukwekkende uitzicht op de Peñón de Ifach zullen u boeien.

Welk type onroerend goed te koop in Moraira Spanje wilt u?

Als u liever een woning in Moraira, Spanje in het stadscentrum wilt kopen, zijn onze appartementen en penthouses zeer dicht bij het strand gelegen en bieden u in hun omgeving alle diensten om comfortabel te wonen: supermarkten, internationale pers, gezondheidscentrum, apotheken, geweldige verscheidenheid aan winkels, restaurants, uitgaansgelegenheden, ... We hebben nieuwbouw en wederverkoop in alle urbanisaties van Moraira: Pla del Mar, Cap Blanc, El Portet, Arnella, El Alcázar, Moravit, Sol Park, La Sabatera, enz. . In elk van hen heeft u gemakkelijk toegang tot de stad en het strand te vinden. Bovendien zijn ze uitgerust met commerciële ruimtes waarmee u alle diensten heel dicht bij uw huis kunt hebben zonder lange reizen te hoeven maken.

Onder onze eigendommen in Moraira benadrukken we: villa's, appartementen, penthouses, bungalows, chalets, percelen, ... Als u een volledig persoonlijk huis wilt bouwen dat is aangepast aan de behoeften van uw gezin, zult u onze percelen geweldig vinden. Ze bevinden zich in verschillende delen van Moraira en hebben een uitzonderlijk uitzicht. Indien u dat wenst, kunnen wij u helpen bij het zoeken naar een architect, aannemer enz. En u adviseren over gemeentelijke bureaucratische procedures.

SELECT VILLAS biedt u het onroerend goed te koop in Moraira, Spanje dat u zoekt

Bij SELECT VILLAS zullen we je graag het onroerend goed aanbieden om te kopen in Moraira, Spanje dat je nodig hebt. Vertel ons aan welke parameters u uw nieuwe huis aan de Costa Blanca wilt laten voldoen en wij maken een profiel dat bij uw interesses past. We sturen u per e-mail een bestudeerde selectie van huizen die voor u zeer interessant zullen zijn.

Om contact met ons op te nemen, kiest u de manier die voor u het meest comfortabel is:

 • Vul het formulier in dat op internet verschijnt
 • Stuur een e-mail naar enquiries@select-villas.es
 • Bel de telefoons: +34966490861 | +34616002993
 • Bezoek ons op onze kantoren in Avda. De Madrid, 5-03724 Moraira (Alicante)


Huis te koop in Moraira Spanje

Bent u op zoek naar een woning om te kopen in Moraira Spanje? Gefeliciteerd met uw uitstekende keuze. Als specialisten in Moraira bevestigen wij dat het één van de beste plaatsen is om te investeren, hetzij als tweede huis om van uw vakantie te genieten of als permanente woning om het hele jaar door te verblijven. Moraira is een van de meest gewilde gebieden op de Spaanse vastgoedmarkt, hoewel het een lage bebouwingsdichtheid heeft en een zorg voor het milieu zoals weinig andere locaties in Spanje. Dit garandeert u een ontspannen leven weg van de drukte en stress van de grote steden en een van de meest paradijselijke natuurlijke omgevingen in het hele Middellandse Zeegebied. Moraira is een populair toeristenoord vanwege de gevarieerde kustlijn van stranden en baaien met schoon, rustig, turquoise water omgeven door weelderige vegetatie. Dankzij de idyllische ligging van Moraira zijn er 12 maanden per jaar prachtige bezienswaardigheden om te bewonderen, te fotograferen of elke buitenactiviteit te doen dankzij het onovertroffen zonnige klimaat. De plaatselijke gastronomie in Moraira is mediterraan, dus u kunt er zeker van zijn dat u heerlijke en gezonde gerechten zult proeven (vers gevangen vis, de beroemde paella, kwaliteitsgroenten en -fruit...).

Alsof dat nog niet genoeg is, is Moraira ook een internationale en moderne bestemming, met diensten van topkwaliteit (internationale restaurants, apotheken, supermarkten, sportfaciliteiten, medisch centrum...) en meer dan 50% van de bevolking is afkomstig uit Europese landen. Moraira is een ontspannende en rustige plaats, maar ook onderhoudend, want het biedt allerlei toeristische activiteiten en een breed scala aan culturele en recreatieve activiteiten: live concerten, flamenco shows, levendige nachtclubs...

Investeer in een exclusieve koopwoning in Moraira Spanje om uw levenskwaliteit te verbeteren

Als u overweegt te investeren in een koopwoning in Moraira Spanje, dan vindt u hier de huizen die te koop staan en die u het beste rendement opleveren:

 • Geschakelde of vrijstaande villa's, met één of meerdere verdiepingen.
 • Villa's met overloopzwembaden met uitzicht op de Middellandse Zee
 • Exclusieve woningen omgeven door groen met domoticasystemen
 • Huizen in hedendaagse stijl met zachte kleuren en mediterrane details.

We hebben ook luxe woningen in mediterrane en klassieke stijl, zowel nieuw als in wederverkoop. U kunt het type, het ontwerp, de kenmerken, het uitzicht en de locatie kiezen waarin u het meest geïnteresseerd bent dankzij onze complete en gevarieerde premium catalogus.  


Bezoek vrijwel uw favoriete woning om te kopen in Moraira Spanje

Vindt u een koopwoning in Moraira Spanje bijzonder interessant? Wij bieden u een 360 video tour waarmee u de eigendommen die uw aandacht hebben getrokken virtueel kunt bezichtigen. En dat allemaal vanuit uw eigen huis, zonder te hoeven reizen en comfortabel op uw bank. Als u liever rechtstreeks contact met ons opneemt, stuur dan een e-mail naar enquiries@select-villas.es of:

 • Vul het contactformulier in dat op het web verschijnt.
 • Bezoek ons persoonlijk op Avda. de Madrid, 5 - 03724 Moraira (Alicante)
 • Bel een van de volgende nummers: +34 966 490 861 | +34 616 002 993

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search