Eigendom te kopen in Moraira Spanje

Bestellen op
Tonen als

Eigendom te kopen in Moraira Spanje

Neem contact op met SELECT VILLAS als u op zoek bent naar een woning om te kopen in Moraira, Spanje en u zult verrast zijn door ons uitgebreide aanbod aan woningen. Moraira biedt u zeer gevarieerde omgevingen waarin u uw huis kunt kiezen. Als je een passie hebt voor de natuur, zul je dol zijn op de lommerrijke berg die de stad omringt. Het is de ideale plek om ontspannen te leven en de zachte geur van de omringende mediterrane dennenbossen te ruiken. Daarnaast heb je vanuit veel chalets een prachtig uitzicht over de Middellandse Zee. In Moraira vinden we tal van urbanisaties omringd door inheemse natuur zoals Paichi of Benimeit .

Een ander indrukwekkend gebied van Moraira is de agrarische vallei, gewijd aan de teelt van wijngaarden volgens een traditioneel systeem. In Moraira wordt voornamelijk de “Roman Muscat” variëteit verbouwd, waarmee de mistela op ambachtelijke wijze wordt uitgewerkt , een uitgelezen zoete likeur ideaal om desserts en snacks te begeleiden. Kunt u zich voorstellen dat u op de veranda van uw huis de wijngaarden observeert terwijl u luistert naar het aangename gezang van de vogels van de plaats? U zult genieten van onze huizen in La Camarrocha, Villotel, Benimeit, ...

Als je een passie hebt voor golf, raden we een huis aan in de urbanisatie San Jaime , in Moraira. Je hebt de Ifach Golf Club , gelegen in een indrukwekkende enclave tussen de Sierra de Bernia en de Middellandse Zee. De spectaculaire zonsondergangen die worden waargenomen of het indrukwekkende uitzicht op de Peñón de Ifach zullen u boeien.

Welk type onroerend goed te koop in Moraira Spanje wilt u?

Als u liever een woning in Moraira, Spanje in het stadscentrum wilt kopen, zijn onze appartementen en penthouses zeer dicht bij het strand gelegen en bieden u in hun omgeving alle diensten om comfortabel te wonen: supermarkten, internationale pers, gezondheidscentrum, apotheken, geweldige verscheidenheid aan winkels, restaurants, uitgaansgelegenheden, ... We hebben nieuwbouw en wederverkoop in alle urbanisaties van Moraira: Pla del Mar, Cap Blanc, El Portet, Arnella, El Alcázar, Moravit, Sol Park, La Sabatera, enz. . In elk van hen heeft u gemakkelijk toegang tot de stad en het strand te vinden. Bovendien zijn ze uitgerust met commerciële ruimtes waarmee u alle diensten heel dicht bij uw huis kunt hebben zonder lange reizen te hoeven maken.

Onder onze eigendommen in Moraira benadrukken we: villa's, appartementen, penthouses, bungalows, chalets, percelen, ... Als u een volledig persoonlijk huis wilt bouwen dat is aangepast aan de behoeften van uw gezin, zult u onze percelen geweldig vinden. Ze bevinden zich in verschillende delen van Moraira en hebben een uitzonderlijk uitzicht. Indien u dat wenst, kunnen wij u helpen bij het zoeken naar een architect, aannemer enz. En u adviseren over gemeentelijke bureaucratische procedures.

SELECT VILLAS biedt u het onroerend goed te koop in Moraira, Spanje dat u zoekt

Bij SELECT VILLAS zullen we je graag het onroerend goed aanbieden om te kopen in Moraira, Spanje dat je nodig hebt. Vertel ons aan welke parameters u uw nieuwe huis aan de Costa Blanca wilt laten voldoen en wij maken een profiel dat bij uw interesses past. We sturen u per e-mail een bestudeerde selectie van huizen die voor u zeer interessant zullen zijn.

Om contact met ons op te nemen, kiest u de manier die voor u het meest comfortabel is:

  • Vul het formulier in dat op internet verschijnt
  • Stuur een e-mail naar enquiries@select-villas.es
  • Bel de telefoons: +34966490861 | +34616002993
  • Bezoek ons op onze kantoren in Avda. De Madrid, 5-03724 Moraira (Alicante)
Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search