Huis te koop in Moraira Spanje

Bestellen op
Tonen als

Huis te koop in Moraira Spanje

Als u op zoek bent naar een huis te koop in Moraira, bieden wij u een breed assortiment, zodat u kunt kiezen op basis van uw smaak en behoeften.

Moraira is een prachtig toeristisch stadje aan de Costa Blanca Noord.

Vroeger was het een klein vissersdorpje, maar vanwege de buitengewone weersomstandigheden van de plaats, maar ook vanwege de immense schoonheid van de kustlijn, is er een enorme stedelijke ontwikkeling geweest, met prachtige urbanisaties in zijn omgeving.

Veel mensen uit het noorden en het centrum van Europa hebben Moraira gekozen als een plaats om te settelen en een rustig en ontspannen pensioen te leiden.

In Moraira schijnt de zon meer dan driehonderd dagen per jaar, dus de warme en zonnige winters zijn ideaal voor mooie wandelpaden en kennen zo de onbeschrijfelijke schoonheid van deze plaatsen.

In Moraira vindt u rijke landschappen van kust of berg. De agrarische vallei vertegenwoordigt het traditionele agrarische landschap van de gemeente. Hierin zult u blij zijn met het lied van de inheemse vogelsoorten, zoals de distelvink, de nachtegaal of de verderón.

Maar als u de zee verkiest, biedt Moraira u een uitgebreid scala aan recreatieve en amusementsmogelijkheden. Je kunt verschillende aquatische disciplines beoefenen die geschikt zijn voor alle leeftijden en niveaus.

Als u op zoek bent naar een huis te koop in Moraira, bieden wij u een uitgebreid assortiment

Als u op zoek bent naar een huis te koop in Moraira, neem dan contact met ons op, want wij hebben een uitgebreid assortiment te bieden.

We hebben prachtige appartementen aan het strand, zodat u op elk moment van de dag kunt genieten van de onmetelijkheid van de zee.

Kun je je deze winter voorstellen terwijl je ontbijt op het terras van je huis terwijl je de zee boekt?

We bieden ook prachtige herenhuizen die zijn opgenomen in particuliere wooncomplexen. In hen kun je ontspannen in het grote solarium rond het prachtige zwembad.

Mis niet de kans om een praatje te maken met je nieuwe buren tijdens het voorbereiden van een voortreffelijke barbecue in de urbanisatie van je huis.

Maar als u de voorkeur geeft aan een luxueuze villa, gebouwd op een prachtige klif, dan hebben wij woningen met een elegante stijl waarvan u gefascineerd zult zijn.

Na een eerste gesprek zullen we het gewenste huisprofiel maken en zullen we u een zorgvuldig geselecteerd onroerend goed aanbieden waar u het huis te koop in Moraira, Spanje, zult vinden waar u naar op zoek bent.

Wij hebben het huis te koop in Moraira, Spanje dat u zoekt

Vertel ons hoe is het huis dat u wilt, want we hebben het huis te koop in Moraira Spanje dat u zoekt.

Als u onze website bezoekt, vindt u een interessant aanbod van woningen, vergezeld van een korte uitleg van de belangrijkste functies en een uitgebreide fotogalerij waar u hun bouwmaterialen, hun afwerking, de staat van de boerderij, de uitzichten en de grootte van de huizen kunt bekijken. de kamers .

Aarzel niet om ons een vraag te stellen met betrekking tot die huizen die u interesseren.

We helpen u graag met professionaliteit en nabijheid.

We hebben een team van makelaars die volledig zijn opgeleid om de aankoop van uw nieuwe huis in Moraira, Spanje, te regelen.

Als u contact met ons wilt opnemen, vult u het formulier in dat wordt weergegeven op internet of stuurt u ons een e-mail naar info@select-villas.es

Onze kantoren bevinden zich op Avda. van Madrid 5 - 03724 Moraira (Alicante).

Telefoons: +34 966 490 861 | +34 616 002 993.

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search