Huis te koop in Moraira Spanje

Bestellen op
Tonen als

Huis te koop in Moraira Spanje

Als u op zoek bent naar een huis te koop in Moraira Spanje, bieden wij u een breed assortiment, zodat u kunt kiezen op basis van uw smaak en behoeften.

Moraira is een prachtig toeristisch stadje aan de Costa Blanca Noord.

Vroeger was het een klein vissersdorpje, maar vanwege de buitengewone weersomstandigheden van de plaats, maar ook vanwege de immense schoonheid van de kustlijn, is er een enorme stedelijke ontwikkeling geweest, met prachtige urbanisaties in zijn omgeving.

Veel mensen uit het noorden en het centrum van Europa hebben Moraira gekozen als een plaats om te settelen en een rustig en ontspannen pensioen te leiden.

In Moraira schijnt de zon meer dan driehonderd dagen per jaar, dus de warme en zonnige winters zijn ideaal voor mooie wandelpaden en kennen zo de onbeschrijfelijke schoonheid van deze plaatsen.

In Moraira vindt u rijke landschappen van kust of berg. De agrarische vallei vertegenwoordigt het traditionele agrarische landschap van de gemeente. Hierin zult u blij zijn met het lied van de inheemse vogelsoorten, zoals de distelvink, de nachtegaal of de verderón.

Maar als u de zee verkiest, biedt Moraira u een uitgebreid scala aan recreatieve en amusementsmogelijkheden. Je kunt verschillende aquatische disciplines beoefenen die geschikt zijn voor alle leeftijden en niveaus.

Als u op zoek bent naar een huis te koop in Moraira Spanje, bieden wij u een uitgebreid assortiment

Als u op zoek bent naar een huis te koop in Moraira Spanje, neem dan contact met ons op, want wij hebben een uitgebreid assortiment te bieden.

We hebben prachtige appartementen aan het strand, zodat u op elk moment van de dag kunt genieten van de onmetelijkheid van de zee.

Kun je je deze winter voorstellen terwijl je ontbijt op het terras van je huis terwijl je de zee boekt?

We bieden ook prachtige herenhuizen die zijn opgenomen in particuliere wooncomplexen. In hen kun je ontspannen in het grote solarium rond het prachtige zwembad.

Mis niet de kans om een praatje te maken met je nieuwe buren tijdens het voorbereiden van een voortreffelijke barbecue in de urbanisatie van je huis.

Maar als u de voorkeur geeft aan een luxueuze villa, gebouwd op een prachtige klif, dan hebben wij woningen met een elegante stijl waarvan u gefascineerd zult zijn.

Na een eerste gesprek zullen we het gewenste huisprofiel maken en zullen we u een zorgvuldig geselecteerd onroerend goed aanbieden waar u het huis te koop in Moraira, Spanje, zult vinden waar u naar op zoek bent.

Wij hebben het huis te koop in Moraira Spanje dat u zoekt

Vertel ons hoe is het huis dat u wilt, want we hebben het huis te koop in Moraira Spanje dat u zoekt.

Als u onze website bezoekt, vindt u een interessant aanbod van woningen, vergezeld van een korte uitleg van de belangrijkste functies en een uitgebreide fotogalerij waar u hun bouwmaterialen, hun afwerking, de staat van de boerderij, de uitzichten en de grootte van de huizen kunt bekijken. de kamers .

Aarzel niet om ons een vraag te stellen met betrekking tot die huizen die u interesseren.

We helpen u graag met professionaliteit en nabijheid.

We hebben een team van makelaars die volledig zijn opgeleid om de aankoop van uw nieuwe huis in Moraira, Spanje, te regelen.

Als u contact met ons wilt opnemen, vult u het formulier in dat wordt weergegeven op internet of stuurt u ons een e-mail naar enquiries@select-villas.es

Onze kantoren bevinden zich op Avda. van Madrid 5 - 03724 Moraira (Alicante).

Telefoons: +34 966 490 861 | +34 616 002 993.


Huis te koop in Moraira Spanje

Als u op zoek bent naar een huis te koop in Moraira Spanje om uw huis te verwerven in een serene enclave, waar u uw levenskwaliteit kunt verbeteren en kunt genieten van het typisch mediterrane klimaat aan de Costa Blanca, dan vindt u bij Select Villas wat u zoekt. Moraira onderscheidt zich als een van de beruchte steden in de provincie Alicante, in het gezelschap van Benitachell en Benissa. Ditaantrekkelijke stad geniet van meer dan 300 zonnige dagen per jaar, zodat u kunt genieten van de prachtige stranden die doen denken aan de charmante baaien van Ibiza. Als u op zoek bent naar een plek om ontspannen aan zee te wonen, dan is Moraira een perfecte keuze. Met een gemiddelde bevolking van 7.000 inwoners is het een idyllische stad om te genieten van een heerlijk verblijf in de charmante hoekjes zoals de Torre Vigia Cap d'Or,stranden met kristalhelder water omgeven door uitbundige vegetatie en agrarische valleien. Daarnaast heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan verschillende activiteiten, aangezien er meerdere opties op je wachten:

  • Verken de zee door middel van boottochten of jetski's.
  • Beoefen spannende sporten zoals windsurfen en duiken.
  • Deelnemen aan culturele evenementen, concerten en liveshows.

Als u zich zorgen maakt over de toegang tot diensten, zult u in Moraira geen problemen hebben. Wonen aan zee weerhoudt u er niet van om te genieten van de stedelijke diensten die u nodig heeft (medisch centrum, supermarkten, restaurants, apotheken, kledingwinkels, bakkerijen, benzinestations, enz.).

Als u al een tijdje op zoek bent naar een huis te koop in Moraira Spanje, bent u bij ons aan het juiste adres.

Bent u geïnteresseerd in het vinden van woningen van hoge kwaliteit aan de gedistingeerde Costa Blanca? Bij SELECT VILLAS bieden wij u het huis te koop in Moraira Spanje aan dat zeker aan uw verwachtingen zal voldoen. kies voor een leven verder van de stad Het betekent niet dat je een uitstekende kwaliteit van leven opgeeft. Met onze gevarieerde selectie van woningen in Moraira, heeft u de mogelijkheid om te kiezen op basis van uw budget en het huis te vinden waarmee u ten volle kunt genieten van:

  • Onze woningen zijn zorgvuldig ontworpen met hoogwaardige materialen.
  • We hebben grote percelen beschikbaar voor aankoop.
  • Wij bieden luxe appartementen, villa's en chalets op verschillende locaties (in het centrum van Moraira, vlak bij zee, met uitzicht op groen en in exclusieve urbanisaties).

Daarnaast hebben we commercieel vastgoed te koop in Moraira.Ben je gepassioneerd door zwembaden en stranden? Onze panden geven u de kans om van beide te genieten, aangezien ze dicht bij de stranden liggen en grote tuinen en zwembaden hebben. U heeft de keuze uit een paar minuten naar het strand of geniet van uw eigen privézwembad. Als u waarde hecht aan privacy en ruimte, zullen onze te koop staande villa's en chalets u de ervaring van uw dromen geven.

Als u het huis te koop in Moraira Spanje nog niet heeft gevonden, laat ons dan uw exacte voorkeuren weten

Als u op zoek bent naar een huis te koop in Moraira Spanje dat aan uw smaak voldoet, dan is SELECT VILLAS uwbondgenoot in deze taak. Deel met ons het type woning dat u zoekt en Wij helpen u bij het vinden van de perfecte optie. Vul ons contactformulier in en onze meertalige makelaars nemen spoedig contact met u op om al uw vragen te beantwoorden. We bieden ook extra alternatieven voor uw gemak. Kies degene die het beste bij u past:

  • Bel naar (+34) 966 490 861 of mobiel (+34) 616 002 993.
  • Stuur een e-mail naar enquiries@select-villas.es.
  • Bezoek ons persoonlijk op ons hoofdkantoor in Moraira, gelegen aan de Avenida de Madrid 5, 03724, Moraira, Alicante, Spanje.
Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search