Huizen te koop in San Jaime Benissa Costa

Bestellen op
Tonen als

Huizen te koop in San Jaime Benissa Costa

Ben je gepassioneerd door golfen? Stel je voor dat je je favoriete sport beoefent in een exclusieve mediterrane omgeving met fantastisch uitzicht op de Peñón de Ifach en de Sierra de Bernia . In onze huizen te koop in San Jaime Benissa Costa woon je in het paradijs waar je altijd al van hebt gedroomd.

De stad Benissa Costa is gelegen aan de Costa Blanca Noord. Het heeft een steile kustlijn waar kliffen vol pijnbomen paradijselijke baaien met kristalhelder en ondiep water verbergen . Het is een perfecte plek om te snorkelen en de grote schoonheid van de zeebodem in dit deel van de Middellandse Zeekust te ontdekken. Langs de vier kilometer lange kustlijn ontdekken we prachtige stranden van zacht zand of grind . Op het strand van Les Basetes , een van de meest populaire, is de kleine maar charmante Nautical Club , die u het volgende biedt:

  • veel leuke watersportactiviteiten
  • excursies om de meest interessante plekken in de omgeving te leren kennen
  • Een belangrijk gastronomisch aanbod dat u proeft op het terras van het restaurant

In de omgeving van het historische stadscentrum, waar u monumenten en middeleeuwse architectuur vindt , zijn er tal van urbanisaties waar een selecte buurt woont uit verschillende Europese landen. San Jaime is een van deze exclusieve urbanisaties die wordt gekenmerkt door de ligging rond de Ifach Golf Club .

Zou je graag op een hemelse plek willen wonen? In onze zonnige huizen te koop in San Jaime Benissa Costa speel je golf en geniet je van de zee

SELECT VILLAS biedt u een interessante selectie van huizen te koop in San Jaime Benissa Costa, evenals in andere luxe urbanisaties in de omgeving:

  • Kaal
  • Montemar
  • Goed uitzicht
  • De Fustera
  • Les Basetes
  • Fanadix

U zult zien dat veel van onze huizen te koop in Benissa Costa een fantastisch uitzicht op zee hebben of zeer dicht bij de golfbaan liggen . Ze bevinden zich in bevoorrechte gebieden met tal van diensten die u comfort bieden: supermarkten, bars, internationale restaurants of lokale gastronomie, bankkantoren, sportscholen, tabakswinkels, enz.

We vinden constructies die zijn gemaakt met luxe materialen , met een moderne en zeer actuele stijl waarbij hun gevels zijn opgetrokken met glazen wanden waardoor de zon alle kamers binnenkomt. Het zijn zeer lichte huizen waardoor u kunt genieten van een onovertroffen uitzicht op de Middellandse Zee of de weelderige natuur van de omgeving. Onze charmante huizen met traditioneel ontwerp zullen indruk op u maken door de schoonheid van hun lijnen, waar ze schaduwrijke en frisse portieken combineren met brede bogen die zeer geschikt zijn om de hitte in de zomer te vermijden, stenen muren, roodachtige daken, ...

Neem nu contact met ons op en wij zullen u uitgebreid informeren over onze huizen te koop in San Jaime Benissa Costa

Als u meer wilt weten over onze huizen te koop in San Jaime Benissa Costa, wacht dan niet langer en neem vandaag nog contact met ons op. In SELECT VILLAS adviseren we u graag over de eigendommen die voor u interessant zijn, evenals over de verschillende procedures die moeten worden uitgevoerd om een huis in Spanje te kopen.

Vul het contactformulier in dat u op onze website vindt of bel de telefoons: +34966490861 | +34616002993.

Onze kantoren zijn gevestigd op Avda. De Madrid, 5-03724 Moraira (Alicante).

E-mail: enquiries@select-villas.es

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search