Luxe villas te koop in Benitachell

Bestellen op
Tonen als

Luxe villas te koop in Benitachell

Wilt u wonen in een luxe villa met prachtig uitzicht over de Middellandse Zee? Bij SELECT VILLAS hebben we luxe villa's te koop in Benitachell, gelegen op idyllische locaties waar de lucht en de zee elkaar ontmoeten. Benitachell ligt aan de noordelijke Costa Blanca, tussen de toeristische steden Moraira en Jávea , waar het hele jaar door toerisme, trendy uitgaansgelegenheden en plezier gegarandeerd zijn. Aan de andere kant is Benitachell een zeer rustig stadje omdat het niet de vijfduizend inwoners bereikt, waar de bevolking zich in wezen inzet voor de landbouw. In deze gemeente vinden we twee kilometer aan atypische kustlijn en heel anders dan de uitgestrekte en populaire gouden zandstranden vol toeristen die veel voorkomen aan de Costa Blanca.

Met een abrupte kustlijn, met kliffen die honderd meter reiken en een ruige en gebroken kust , biedt Benitachell ons idyllische grindbaaien en transparant water zonder gebouwen , soms toegankelijk via prachtige wandelpaden. Cala Moraig , een van de belangrijkste, is met de auto te bereiken en er is parkeergelegenheid voor voertuigen. Het heeft een interessante holte, de Cova dels Arcs, die uit verschillende kamers bestaat. Als je een passie hebt voor duiken of van snorkelen houdt, is dit de perfecte plek om de aantrekkelijke grotten te ontdekken die dit deel van de Spaanse kust je te bieden heeft.

Als u zon, exclusiviteit en discretie nodig heeft, dan bent u op zoek naar onze spectaculaire luxe villa's te koop in Benitachell

De urbanisatie Cumbre del Sol is een plaats die wordt gekenmerkt door zijn discretie, zijn idyllische uitzicht op de zee en de geselecteerde buurt. Onze luxe villa's te koop in Benitachell bevinden zich in exclusieve privéwoningen waar alleen hun eigenaren toegang toe hebben. Bij SELECT VILLAS bieden we u een interessante selectie van luxe villa's in Benitachell gebouwd met een avant-gardistische en zeer innovatieve stijl waarmee u de zee overal in huis kunt observeren . Hiervoor heeft het grote delen van de volledig glazen gevels. De zon komt al zijn kamers binnen en creëert een heldere en vrolijke sfeer. U zult versteld staan van het ontwerp van de zwembaden, soms oneindig, overlopend, met jacuzzi, onderwaterverlichting, enz. In het uitgebreide solarium bruint u terwijl u naar de zee kijkt en naar uw favoriete muziek luistert.

Als u de voorkeur geeft aan een meer traditionele villa, kunt u onze luxe chalets bezoeken die de typische mediterrane huizen oproepen met hun witte muren die contrasteren met de artistieke roosters van de ramen, hun balustrades op de terrassen, de natuurstenen plinten ...

Kent u onze luxe villa's te koop in Benitachell?

Neem vandaag nog contact op met onze makelaars en zij zullen u een groot portfolio van luxe villa's te koop in Benitachell aanbieden met verschillende stijlen, locaties en constructiefuncties. U zult zeker het huis vinden waar u altijd al van gedroomd heeft. Onze experts in de verkoop van onroerend goed aan de Costa Blanca zullen u vriendelijk adviseren over alle twijfels die u heeft bij het kopen van een huis in Spanje.

U kunt op de volgende manieren contact met ons opnemen:

  • Het invullen van het contactformulier op internet
  • Een e-mail sturen naar enquiries@select-villas.es
  • Bel de telefoons: +34966490861 | +34616002993
  • Kom naar onze kantoren in Avda. De Madrid, 5-03724 Moraira (Alicante).

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search