Nieuwbouwwoningen te koop in Benissa Costa

Zeezicht

Stunning Front Line, Nieuwbouw Villa
Benissa Costa · Les Basetes

2.890.000 €
M2 520m2 M2 1.314m2 camas5 baños6 M2
Ref: 02181B

Nieuwbouw, moderne villa te koop in Les Basetes, Benissa Costa. Dit prachtige, vijf slaapkamers, zes badkamers villa...


Zeezicht

Fantastische nieuwbouwvilla met uitzicht op zee
Benissa Costa

1.995.000 €
M2 430m2 M2 1.292m2 camas4 baños4 M2
Ref: 03088M

Dit is een fantastisch nieuwbouwproject te koop, ideaal gelegen in het gewilde gebied van Punta Estrella, Benissa...


Gewist perceel klaar voor bouwen
Benissa Costa

165.000 €
M2 970m2
Ref: 02915B

Dit verhoogde, op het zuidoosten gelegen perceel ligt aan de Benissa Costa en is klaargemaakt voor...

Zoek eigendommen

Nieuwbouwwoningen te koop in Benissa Costa

Ons makelaarskantoor presenteert fantastische en ongelooflijke eigenschappen van nieuwbouw te koop in Benissa Costa. In deze woningen kun je wonen omringd door luxe en plezier. Deze huizen zijn recent gebouwd, zodat u een elegant, mooi en kwalitatief huis kunt vinden.

In onze nieuw gebouwde woningen in Benissa Costa krijgt u de kans om met uw hele gezin in harmonie en geluk te leven. Deze villa's zijn ruim en hebben verschillende verdiepingen, zodat elk gezinslid een eigen intieme ruimte kan hebben. De luxe van onze nieuwe constructie-eigenschappen zal niet alleen in het huis te vinden zijn. Aan de buitenkant kun je gebieden vinden die je aandacht trekken op het moment dat je voor de eerste keer stapt, wat er zou kunnen zijn, je nieuwe huis.

Ons makelaarskantoor Moraira betekent dat u plezier kunt hebben met uw kinderen in grote, goed onderhouden en prachtige tuinen. Je kunt jezelf opfrissen op de heetste momenten van de dag in prachtige en moderne zwembaden en je kunt onder andere avonden of vieringen maken op een aantal prachtige terrassen.

Nieuwbouwwoningen te koop in Benissa Costa, een huis voor u gemaakt

Als u naar onze catalogus met nieuwbouwobjecten in Benissa Costa gaat, kunt u verschillende huizen vinden waartoe u toegang hebt. Ons werk ligt echter ook in het adviseren over wat, afhankelijk van uw wensen en behoeften, de beste huisvesting voor u is. Om deze reden zullen onze makelaars in het eerste contact verantwoordelijk zijn voor een gedetailleerd onderzoek van uw verzoeken, zodat we het pand volledig nieuw kunnen bouwen. Op deze manier is het niet de klant die zich aanpast aan het huis, maar het huis dat zich aanpast aan de klant.

Neem contact met ons op en begin met het ontdekken van de redenen om te wedden op onze eigendommen van nieuwbouw te koop in Benissa Costa

Select Villas opent uw deuren voor uw kantoor, zodat u meer informatie kunt krijgen over onze nieuw te bouwen woningen te koop in Benissa Costa. Als u meer wilt weten over onze diensten, wachten we op u aan de Avenida de Madrid 5, 03724 Moraria, Alicante.

U kunt ook contact opnemen met ons bureau door te bellen naar +34 966 490 861 of door een e-mail te sturen naar info@select-villas.es.

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Bedankt voor het aanvragen van een koper Login, een lid van het Select Villas-team zal spoedig contact met u opnemen!

 Abonneer je op onze nieuwsbrief

ONLINE VIEWINGS