Nieuwbouwwoningen te koop in Benissa Costa

Bestellen op
Tonen als

Nieuwbouwwoningen te koop in Benissa Costa

Ons makelaarskantoor presenteert fantastische en ongelooflijke eigenschappen van nieuwbouw te koop in Benissa Costa. In deze woningen kun je wonen omringd door luxe en plezier. Deze huizen zijn recent gebouwd, zodat u een elegant, mooi en kwalitatief huis kunt vinden.

In onze nieuw gebouwde woningen in Benissa Costa krijgt u de kans om met uw hele gezin in harmonie en geluk te leven. Deze villa's zijn ruim en hebben verschillende verdiepingen, zodat elk gezinslid een eigen intieme ruimte kan hebben. De luxe van onze nieuwe constructie-eigenschappen zal niet alleen in het huis te vinden zijn. Aan de buitenkant kun je gebieden vinden die je aandacht trekken op het moment dat je voor de eerste keer stapt, wat er zou kunnen zijn, je nieuwe huis.

Ons makelaarskantoor Moraira betekent dat u plezier kunt hebben met uw kinderen in grote, goed onderhouden en prachtige tuinen. Je kunt jezelf opfrissen op de heetste momenten van de dag in prachtige en moderne zwembaden en je kunt onder andere avonden of vieringen maken op een aantal prachtige terrassen.

Nieuwbouwwoningen te koop in Benissa Costa, een huis voor u gemaakt

Als u naar onze catalogus met nieuwbouwobjecten in Benissa Costa gaat, kunt u verschillende huizen vinden waartoe u toegang hebt. Ons werk ligt echter ook in het adviseren over wat, afhankelijk van uw wensen en behoeften, de beste huisvesting voor u is. Om deze reden zullen onze makelaars in het eerste contact verantwoordelijk zijn voor een gedetailleerd onderzoek van uw verzoeken, zodat we het pand volledig nieuw kunnen bouwen. Op deze manier is het niet de klant die zich aanpast aan het huis, maar het huis dat zich aanpast aan de klant.

Neem contact met ons op en begin met het ontdekken van de redenen om te wedden op onze eigendommen van nieuwbouw te koop in Benissa Costa

Select Villas opent uw deuren voor uw kantoor, zodat u meer informatie kunt krijgen over onze nieuw te bouwen woningen te koop in Benissa Costa. Als u meer wilt weten over onze diensten, wachten we op u aan de Avenida de Madrid 5, 03724 Moraria, Alicante.

U kunt ook contact opnemen met ons bureau door te bellen naar +34 966 490 861 of door een e-mail te sturen naar info@select-villas.es.

Nieuwbouwwoningen te koop in Benissa Costa

In onze Nieuwbouwwoningen te koop in Benissa Costa zal u kunnen doen wat u het liefste doet: mooie hoekjes en baaien ontdekken met kristalhelder water dat opduikt tussen de kliffen. Benissa is een van de steden die zijn landschappelijke waarde het best heeft weten te behouden, waar de zee en de bergen perfect in elkaar overgaan. In dit gebied ziet u veel meer vegetatie en natuur dan in andere toeristische plaatsen in de Valenciaanse Gemeenschap. Hier vindt u de mooiste uitzichten op de Middellandse Zee met inhammen met helder water en een grote verscheidenheid aan zeedieren, een ideale omgeving voor allerlei soorten watersport. Liefhebbers van diepzeeduiken, zeilen, kajakken en windsurfen komen naar Benissa om hun dromen waar te maken. Wandelen is een andere deugd die deze gemeente te bieden heeft, met ecologische wandelingen en paden tussen de kliffen en omgeven door bergen en sierra's zoals Bernia, perfect voor gezinsuitstapjes.

De heerlijke gastronomie is ook een belangrijke reden om hier te wonen. De exquise rijstgerechten en worsten strelen de zintuigen van alle bezoekers die ook gegrepen worden door de kosmopolitische lucht van Benissa en de middeleeuwse smaak. Benissa heeft ook typische tradities en gebruiken, zoals de Patroonheiligenfeesten ter ere van de Purísima Xiqueta en het Moren- en Christenenfestival.

Ontdek de exclusieve nieuwbouwwoningen te koop in Benissa Costa aan het strand

Onze nieuwbouw eigendommen te koop in Benissa Costa zijn ontworpen door het beste team van architecten en met de hoogste specificaties om luxe en comfort te bieden aan hun toekomstige eigenaars. De belangrijkste redenen waarom onze klanten nieuwbouw villa's in Benissa kopen zijn de hoge kwaliteit materialen, het ontwerp en, natuurlijk, de ongelooflijke ligging, direct aan het strand met een prachtig uitzicht op de kustlijn van Benissa. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van luxe villa's. Daarom bieden wij u twee soorten woningen aan:

  • Villa's van modern en elegant design aan de voet van de Cala de La Fustera.
  • Luxe nieuwe villa's in Cala de Les Bassetes
 

Onze villa's zijn verdeeld over verschillende niveaus en bieden verschillende aantallen kamers, zodat u de villa kunt kiezen die het beste bij uw behoeften past. Ze zullen u verbazen vanaf het eerste moment dat u de kamers binnenstapt omdat ze luxe bieden die niet iedereen zich kan veroorloven.


Als u op zoek bent naar nieuwbouw woningen te koop in Benissa Costa, kies dan SELECT VILLAS

Als u al lange tijd op zoek bent naar nieuwbouwwoningen te koop in Benissa Costa, dan is de beste optie om een professioneel en gespecialiseerd makelaarskantoor u te laten helpen bij het vinden van uw nieuwe woning. Onze know-how stelt al onze klanten in staat om te kopen op een eenvoudige, wendbare en zorgeloze manier. Wij helpen u van begin tot eind in het hele proces van het vinden en kopen van uw nieuwe woning, zodat u zich kunt concentreren op wat belangrijk is. Kom meer te weten over Benissa door hier te klikken! Neem contact met ons op:

  • +34 966 490 861 | +34 616 002 993
  • enquiries@select-villas.es
  • Avda. De Madrid, 5 - 03724 Moraira (Alicante) Spanje
Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search