Percelen te koop in Moraira - Costa Blanca

Bestellen op
Tonen als

Percelen te koop in Moraira - Costa Blanca

Als het huis van uw dromen niet bestaat, behalve in uw verbeelding, is het nu mogelijk om het waar te maken, omdat de Real Estate Select Villas van Moraira u de beste kavels te koop aanbieden in Moraira - Costa Blanca, zodat u de keuze kunt maken beste locatie en vanaf daar het huis bouwen waar je altijd al van hebt gedroomd.

Moraira is een bevoorrechte omgeving van de Costa Blanca, die heel verschillende mogelijkheden biedt om uw huis te bouwen.

U kunt kiezen tussen bergplaatsen met een uitzonderlijk uitzicht op de Middellandse Zee, waar uw zintuigen zullen genieten van ongeëvenaarde sensaties wanneer u de geur van de pijnbomen van de bergen combineert met de zeewind.

Hoe te beslissen voor een van de kavels te koop in Moraira - Costa Blanca?

We hebben verschillende soorten kavels te koop in Moraira - Costa Blanca. Afhankelijk van uw behoeften bieden wij percelen van verschillende groottes. U moet beslissen welke maat u wenst voor uw villa en hoe u uw omgeving wilt verstedelijken.

Voordat u het perceel koopt, moet u beslissen welke maat u wilt voor uw zwembad, het ontwerp van uw tuin of solarium en kiezen welk type sportfaciliteiten u wilt bezitten op een bepaald niveau (paddle-baan, petanqueveld, ...)

Het is ook erg belangrijk dat u beslist welke uw dichtstbijzijnde omgeving moet zijn, zoals een recreatiecentrum en diensten, eerste lijn van de zee, op de top van een berg omringd door de natuur om te genieten van veel rust, etc.)

Koop een van onze kavels te koop in Moraira - Costa Blanca en bouw uw droom

U moet weten dat wanneer u een van onze percelen te koop in Moraira - Costa Blanca koopt, u een reis begint die zal culmineren in uw gewenste en exclusieve woning.

We gaan je begeleiden in dit nieuwe bedrijf waar je bent begonnen.

Ons makelaarskantoor en zijn buitengewone team van professionals, evenals het uitgebreide netwerk van contacten waarmee het werkt, zullen advies en oplossingen bieden voor al die aspecten die vanaf het eerste moment ontstaan.

Wij bieden u service vanaf het begin van de aankoop (notaris, NIE, hypotheken, ...) en tijdens de uitvoering van het werk.

U kunt ons vinden op ons kantoor in Moraira, Avenida de Madrid, nº 5 - CP 03724 (Alicante).

Tno.: +34 966 490 861

Fax: +34 965 743 033

Mobiel: +34 677 197 159

E-mail info@select-villas.es

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search