Percelen te koop in Moraira - Costa Blanca

Bestellen op
Tonen als

Percelen te koop in Moraira - Costa Blanca

Als het huis van uw dromen niet bestaat, behalve in uw verbeelding, is het nu mogelijk om het waar te maken, omdat de Real Estate Select Villas van Moraira u de beste kavels te koop aanbieden in Moraira - Costa Blanca, zodat u de keuze kunt maken beste locatie en vanaf daar het huis bouwen waar je altijd al van hebt gedroomd.

Moraira is een bevoorrechte omgeving van de Costa Blanca, die heel verschillende mogelijkheden biedt om uw huis te bouwen.

U kunt kiezen tussen bergplaatsen met een uitzonderlijk uitzicht op de Middellandse Zee, waar uw zintuigen zullen genieten van ongeëvenaarde sensaties wanneer u de geur van de pijnbomen van de bergen combineert met de zeewind.

Hoe te beslissen voor een van de kavels te koop in Moraira - Costa Blanca?

We hebben verschillende soorten kavels te koop in Moraira - Costa Blanca. Afhankelijk van uw behoeften bieden wij percelen van verschillende groottes. U moet beslissen welke maat u wenst voor uw villa en hoe u uw omgeving wilt verstedelijken.

Voordat u het perceel koopt, moet u beslissen welke maat u wilt voor uw zwembad, het ontwerp van uw tuin of solarium en kiezen welk type sportfaciliteiten u wilt bezitten op een bepaald niveau (paddle-baan, petanqueveld, ...)

Het is ook erg belangrijk dat u beslist welke uw dichtstbijzijnde omgeving moet zijn, zoals een recreatiecentrum en diensten, eerste lijn van de zee, op de top van een berg omringd door de natuur om te genieten van veel rust, etc.)

Koop een van onze kavels te koop in Moraira - Costa Blanca en bouw uw droom

U moet weten dat wanneer u een van onze percelen te koop in Moraira - Costa Blanca koopt, u een reis begint die zal culmineren in uw gewenste en exclusieve woning.

We gaan je begeleiden in dit nieuwe bedrijf waar je bent begonnen.

Ons makelaarskantoor en zijn buitengewone team van professionals, evenals het uitgebreide netwerk van contacten waarmee het werkt, zullen advies en oplossingen bieden voor al die aspecten die vanaf het eerste moment ontstaan.

Wij bieden u service vanaf het begin van de aankoop (notaris, NIE, hypotheken, ...) en tijdens de uitvoering van het werk.

U kunt ons vinden op ons kantoor in Moraira, Avenida de Madrid, nº 5 - CP 03724 (Alicante).

Tno.: +34 966 490 861

Fax: +34 965 743 033

Mobiel: +34 677 197 159

E-mail info@select-villas.es

Percelen te koop in Moraira Costa Blanca

We weten dat het kopen van een van de percelen te koop in Moraira Costa Blanca geld met zich meebrengt. Om deze reden vragen veel van onze klanten zich af of het beter is om een perceel rechtstreeks of via een makelaar te kopen. Het beste is om een intermediaire bondgenoot te hebben die u alle garanties biedt, zodat de operatie legaal en correct verloopt. Als je al hebt besloten dat je in Moraira wilt wonen, had je niet succesvoller kunnen zijn. Het is de mooiste toeristische stad aan de hele Costa Blanca, vanwege de stranden met kristalhelder water en het landschap tussen lommerrijke bergen en wijngaarden. Als u ook op zoek bent naar rust, dan maakt dit charmante vissersdorp het u gemakkelijk. Velen zijn al gepensioneerd die gelukkig leven in hun chalets, villa's, appartementen en bungalows en 320 dagen per jaar van de zonnestralen genieten. De inwoners van Moraira zijn kwaliteitsmensen, gastvrij, huiselijk en ook van internationale afkomst. Het kost u dus niets om u aan te passen aan uw nieuwe woning, u zult zich vanaf het eerste moment thuis voelen.

Het netwerk van faciliteiten, stranden, jachthaven, grote verscheidenheid aan winkels, golfbaan en gastronomie, maken Moraira tot een van de meest geprezen bestemmingen in de Middellandse Zee.

Bouw uw dromen en koop een van de percelen te koop in Moraira Costa Blanca

Bij SELECT VILLAS maken we uw dromen waar met percelen te koop in Moraira Costa Blanca. Dankzij onze gedetailleerde selectie hebben al onze percelen een vrij panoramisch uitzicht: op de baai van Moraira en zijn wijngaardvelden, op de natuur en op de Middellandse Zee in al zijn pracht.

Als u uw dromen wilt verwezenlijken met een volledig gepersonaliseerd en op maat gemaakt huis, aarzel dan niet om een van de percelen te koop in Moraira Costa Blanca die wij u aanbieden te kopen. Grond te koop is het enige alternatief voor u om een perfect huis voor u en uw gezin te bouwen. U kunt de grootte, het ontwerp en de kenmerken van de tuin, het zwembad, de kamers, de woonkamer, de hal... kiezen en u kunt zelfs uw grootste wensen bouwen, zoals een barbecue, een jacuzzi of een biljartkamer. De opties zijn eindeloos! Stel je niet langer voor waar je zou willen wonen en maak het waar met SELECT VILLAS. Wij adviseren u over alles wat u nodig heeft dankzij onze kennis en ons samenwerkingsnetwerk met de beste professionals in elke sector.

Kies een van de percelen te koop in Moraira Costa Blanca die het beste bij uw behoeften passen en neem contact op met SELECT VILLAS

Welk type percelen te koop in Moraira Costa Blanca vond je het leukst? Vertel ons welke je zou houden en we zullen alle informatie over hen uitbreiden. Mocht u toch nog twijfelen, dan helpen wij u bij het maken van de keuze voor u . Zodra u ons vertelt welk type perceel u wilt kopen, zullen wij u de beste voor u laten zien. Neem contact met ons op via de voor u meest comfortabele manier en een van onze meertalige agenten zal u op een persoonlijke manier helpen.

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search