Villa's te koop in Moraira

Bestellen op
Tonen als

Villa's te koop in Moraira

Als u op zoek bent naar een ideaal huis waar plezier en ontspanning de belangrijkste kenmerken zijn, ontdek dan onze villa's te koop in Moraira. Onze eigenschappen worden geselecteerd om een complexe combinatie te vervullen, zoals plezier hebben en rusten op hetzelfde moment.

In onze villa's kunt u genieten van de rust waar u altijd naar op zoek was en waar u nog nooit een plek voor hebt gevonden. Maar ook kunnen zowel uw familie als vrienden, zoals u, plezier beleven aan het spelen of doen van elke activiteit die u wilt in onze villa's. De ruimte en amplitude die elk van onze huizen bezit, maakt het mogelijk om dat plezier te verkrijgen waarnaar we verwijzen.

Moraira, een ongelooflijke plek om een van onze villa's te kopen

De villa's te koop in Moraira die we aanbieden zijn ongelooflijk; zoals de stad is. Moraira is een opwindende plek om 365 dagen per jaar te leven. De reden hiervoor ligt in het klimaat en de stranden. De temperaturen van deze stad, ten noorden van de provincie Alicante, zijn benijdenswaardig. De milde winters en hete zomers trekken het hele jaar door veel toeristen. Velen van hen kopen uiteindelijk een eigendom om de rest van hun leven te leven.

De stranden trekken ook de aandacht van veel bezoekers naar Moraira. Het zand is erg zacht en het water is praktisch transparant. Breng een leuke dag door met uw gezin of omringd door uw beste vrienden, het kan het beste van uw leven zijn als u een van onze villa's te koop in Moraira koopt.

Aan de andere kant, dankzij de uitgebreide catalogus van villa's die we hebben, kunt u het pand kiezen dat het dichtst bij de zee en het huis ligt met een ongeëvenaard uitzicht. Je laat de verbeelding los en we transformeren het in realiteit.

Ontdek wat u nog meer te wachten staat met onze villa's te koop in Moraira

Als u meer wilt weten over onze villa's te koop in Moraira, neem dan contact met ons op. Je moet gewoon komen om ons persoonlijk te ontmoeten op Avenida de Madrid 5, 03724 Moraira (Alicante) of bel ons op (+34) 966 490 861 | (+34) 677 197 159.
 Onze makelaars zullen u vanaf het eerste moment bijstaan zodat u zich op geen enkel moment in de steek gelaten voelt. Als u meer informatie wilt ontvangen over deze en vele andere aanbiedingen die wij hebben, stuur ons dan een e-mail naar info@select-villas.es. Uw makelaar in Moraira wacht u met open armen om al uw wensen te vervullen.

Villa's te koop in Moraira

De herfst is ideaal voor het leven in onze villa's te koop in Moraira. De dagen zijn mild en de zon schijnt volop. Je zult het heerlijk vinden om op de veranda van je villa te zitten terwijl je naar je tuin kijkt en naar het gezang van de vogels luistert.

Moraira is gelegen aan de Costa Blanca Noord. Dit charmante stadje, dat baadt in de Middellandse Zee, heeft een lange visserstraditie, maar tegenwoordig is het een van de belangrijkste toeristische centra van de Spaanse Levante. Het centrum van de stad is omringd door populaire urbanisaties met laagbouw, voornamelijk bungalows, villa's, herenhuizen, duplexen... waar u het hele jaar comfortabel kunt wonen en genieten van de zon, de zee en de natuur.

Het strand El Portet is een van de iconen van Moraira. Dit idyllische strand met turquoise water heeft de vorm van een schelp en is perfect voor watersporten: zeilen, kajakken, roeien, ... je zal graag met je jetski langs de kustlijn rijden. Als u liever duikt, krijgt u de kans om de prachtige posidonia-weiden te ontdekken die dit deel van de zeebodem herbergt. Moraira heeft 8 kilometer gevarieerde kustlijn waar kleine inhammen zich vermengen met zachte zandstranden. Vanaf de promenade kunt u de raadselachtige schoonheid van dit deel van de Middellandse Zee aanschouwen. In zijn strandtenten en bars op het strand zult u graag een typische paella met zeevruchten proeven.

In onze villa's te koop in Moraira geniet je het hele jaar door van de zee

Het onvergelijkbare uitzicht op zee vanuit onze villa's te koop in Moraira zal je betoveren. Als u een woning wilt kopen aan de Costa Blanca Noord, is uw beste optie om contact op te nemen met SELECT VILLAS.

Wij hebben een brede selectie van nieuwe en wederverkoop villa's gelegen in de meest gewilde woonwijken: La Sabatera, Fanadix, Moravit, Pla del Mar, Benimeit, Pinar de l'Advocat, El Alcázar, enz.

U zult verrast zijn door de elegantie van onze moderne designvilla's, die grote glaspartijen in de gevels hebben, zodat u vanuit elk punt van het huis de zee kunt zien. Onze typische traditionele villa's worden gekenmerkt door:

  • mooie veranda's met bogen en zichtbare houten balken
  • natuurstenen plinten op de gevels
  • fraai vormgegeven roosters voor de ramen
  • Open haard in de woonkamer
  • Weelderige tuinen met barbecue
  • enz.

Als u op zoek bent naar villa's te koop in Moraira, neem dan contact op met SELECT VILLAS

Bij SELECT VILLAS zijn we gespecialiseerd in villa's te koop in Moraira. Wij hebben een lange professionele ervaring die wij tot uw dienst stellen zodat u snel en gemakkelijk het huis kunt vinden dat u wilt aan de Costa Blanca Noord.

Ons team van makelaars spreekt vloeiend uw taal, wat voor u zeer comfortabel zal zijn om alle twijfels op te lossen die u kunt hebben bij het kopen van een huis in Spanje.  Om contact met ons op te nemen kiest u een van de volgende opties:

  • Vul het formulier in op onze website.
  • Schrijf een e-mail naar enquiries@select-villas.es
  • Bel ons op: +34966 490 861 | +34 616 002 993
  • Bezoek ons persoonlijk in onze kantoren in Avda. de Madrid,5 - 03724 Moraira (Alicante)
Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search