SELECT Kwaliteit

SELECT Kwaliteit

SELECT Onderhoud

SELECT Onderhoud

Select Villas of Moraira

SELECT Kwaliteit

Onroerend goed te koop in Moraira

Onroerend goed te koop in Moraira

SELECT Kwaliteit

Makelaars in onroerend goed in Moraira

Wil je op elk moment van het jaar een huis kopen aan de Costa Blanca om te genieten van de zon en de zee? Onze makelaars Moraira helpt u graag bij het zoeken naar uw nieuwe woning.

 Moraira is een spectaculaire hoek van de Spaanse Costa Blanca ideaal om ontspannen te genieten van de natuur en de zee.

 De prachtige baaien van de turkooisblauwe zee en de kokette stranden zijn ideaal voor rust en plezier voor het hele gezin.

 In uw jachthaven kunt u de ligplaats van uw boot huren of een jacht huren om de kust vanuit een ander perspectief te bekijken.

 In Moraira vindt u alle diensten die u nodig heeft om comfortabel te leven. Je hebt winkelcentra, restaurants, livemuziek, apotheken, etc.

 Het heeft uitstekende verbindingen met de belangrijkste Spaanse steden in de omgeving, evenals de internationale luchthaven van El Altet in Alicante.

 U zult aangenaam verrast zijn wanneer u de grote toestroom van internationale vluchten ziet die dagelijks vertrekken naar de belangrijkste hoofdsteden in Europa.

 Om deze reden vindt u in Moraira een belangrijk bevolkingscentrum van inwoners van andere Europese landen die besloten hebben hier hun woning te vestigen om de gezonde levensstijl die de Costa Blanca biedt, te dragen.

Onze makelaars in Moraira hebben een lange professionele ervaring

Voor de aankoop van uw nieuwe huis in Spanje adviseren wij de medewerking van onze makelaars Moraira.
 De lange ervaring in de sector van ons team zal het management helpen dat de aankoop van een woning inhoudt.

 Onze makelaars bieden u een vriendelijke en vriendelijke service zodat u zich comfortabel en ontspannen voelt.

 Tegelijkertijd zul je hun professionaliteit en voorbereiding verifiëren. We spreken de belangrijkste talen, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over het begrip.

 We zullen communiceren in uw taal en we zullen u helpen al die documenten te begrijpen die betrekking hebben op de aankoop van het huis.

 We zullen graag al die vragen oplossen die u mogelijk heeft. We kunnen u adviseren over de toepassing van de NIF of verblijfsvergunning, het wisselen van valuta, het openen van een bankrekening, automatische incasso, het aanvragen van een banklening, het inhuren van een woningverzekering, het leven, de gezondheid of de auto, naamswijziging of het hoge aanbod van woningen, enz.

U zult aangenaam verrast zijn door de hartelijkheid van onze makelaars Moraira

Ons belangrijkste doel is dat u het huis van uw dromen vindt en dat het winkelproces comfortabel en snel is. Daarom hebben onze makelaars in onroerend goed Moraira dat enthousiasme en vastberadenheid om uw ideale huis te vinden.
Onze beste beloning is dat onze klanten zo tevreden zijn met ons werk dat ze ons aanbevelen aan hun kennissen.

 We bieden u een persoonlijke behandeling. We luisteren aandachtig naar wat de vereisten zijn die u nodig hebt om uw nieuwe huis te vervullen en we maken een zorgvuldige selectie van de huizen die u mogelijk interesseren.

 We hebben een uitgebreide portfolio met eigenschappen. We hebben luxe villa's met privéperceel met zwembad en prachtig uitzicht op zee, mooie bungalows met volledige gemeenschapsontwikkelingen die veel mogelijkheden bieden voor ontspanning en ontspanning (paddle-tennisbaan, barbecue, solarium, zwembad, tuinen, speeltuin).

 Als u contact met ons wilt opnemen, aarzel dan niet om het formulier in te vullen dat op het web wordt weergegeven of stuur ons een e-mail naar info@select-villas.es

 Als u liever ons bezoekt in onze kantoren, wachten we op u bij Avda. De Madrid, 5 - 03724 Moraira (Alicante).

 Telefoon: +34 966 490 861 | +34 616 002 993

Getuigenissen

" Wat zijn we blij met de meest professionele en efficiënte service en de zeer persoonlijke en vriendelijke aandacht die u en uw hele geweldige team aan onze eisen en eisen hebben gegeven vanaf het allereerste begin van ons eerste contact tot de uiteindelijke overdracht van het huis dat we via jou..."

Hans and Oi (Buyer)

" We wilden gewoon het hele team van Select Villas bedanken voor hun professionaliteit, vriendelijkheid en geweldige ondersteuning tijdens de hele verkoop van onze villa. We hadden het niet zonder jou kunnen doen! "

F Cooley & B McCready (Vendor)

" Als een koper van een villa van Select Villas van Moraira vond ik het personeel super vriendelijk en zeer behulpzaam, in feite niets was teveel moeite en ze gingen niets uit de weg om ons te helpen. In het bijzonder Karen die een geweldige hulp was bij Notary (wat hadden we gedaan zonder..."

J Kershaw & S McDermott (Buyers)

" Gedurende mijn leven heb ik 30 tot 40 woningen verkocht en de meeste daarvan hebben een makelaar in onroerend goed. Sommige van deze zijn goed, maar de prestaties van Select Villas zijn van het begin tot het einde opperbest geweest. We hebben het gevoel dat we allebei en ons huis met het..."

Trevor Vance (Vendor)

" We willen graag zeggen dat we zeer tevreden zijn met Select Villas. Vanaf het begin van het op de markt brengen van ons eigendom waren de foto's die je hebt gemaakt de beste die we hadden gedaan door de andere agenten die we probeerden. We hebben altijd antwoorden gehad op correspondentie,..."

T & L Baker (Vendor)

" De koopervaring bij Select Villas is zeer aangenaam en u heeft de meest interessante portfolio met eigenschappen voor mijn krap budget. Ik zal je zeker aanbevelen. "

Jorge (Buyer)

" anaf de eerste oproep tot Select Villas uit Engeland in juli tot onze introductiedatum in oktober werd het hele proces op professionele en vriendelijke wijze beheerd. Het personeel heeft ons geholpen via telefoontjes en e-mails. Ze bezorgden ons contactgegevens van professionele hulp die..."

C & J Twigger (Buyer)

" Five Star Estate Agency. Geweldig team, professioneel, attent, vriendelijk en benaderbaar. Had onze villa vanaf juni 2017 tot de verkoop in november 2018 op de markt. Ik sprak waarschijnlijk gedurende de 18 maanden of had e-mailcontact van het grootste deel van het team, maar ik wil graag..."

Ken Sawyer (Vendor)

" Bedankt voor uw bericht en bedankt voor uw vriendelijke wensen. We willen vooral bedanken voor het hele mooie en deskundige advies van de het hele team van Select Villas. Groeten aan iedereen en tot ziens "

Tanja and Kai Tiemann​ (Buyer)

Laatste Nieuws

24 aug 2020

Voltooi een veilige vastgoedtransactie vanuit uw eigen...

Heb je ooit gehoord over de volmacht voor onroerend goed? Als iemand een volmacht...

Lees verder
20 aug 2020

Denkt u aan de verkoop van een woning in de Costa Blanca?...

Als u overweegt een woning aan de Costa Blanca te verkopen, maar u zich zorgen maakt...

Lees verder

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Verkoper Registratie

 Abonneer je op onze nieuwsbrief