SELECT Kwaliteit

SELECT Kwaliteit

SELECT Onderhoud

SELECT Onderhoud

Select Villas of Moraira

SELECT Kwaliteit

Onroerend goed te koop in Moraira

Onroerend goed te koop in Moraira

SELECT Kwaliteit

Moraira makelaars

Kent u de stranden van Moraira? Als je droomt om te ontspannen op zacht zand terwijl je luistert naar het geruis van de golven van de zee, droom je misschien van een paradijselijke Moraira-baai. Bezoek Moraira Estate Agents en vertel hen je dromen zodat ze kunnen uitkomen.

Moraira is een klein stadje aan de Costa Blanca Noord. In het verleden was het een vissersdorp, maar gezien het uitstekende mediterrane klimaat en de prachtige kustlijn, is er de laatste jaren een hoog niveau van stedelijke ontwikkeling geweest.

Dit heeft geleid tot de bouw van prachtige woonomgevingen van eengezinswoningen, bungalows, herenhuizen, semi-vrijstaande huizen en appartementen.

Het microklimaat van Moraira wordt gekenmerkt door zijn winters zijn zonnig en gematigd. Dit komt omdat het een natuurlijke barrière heeft, gevormd door de bergen eromheen, waardoor de komst van koude noordelijke winden in de winter niet mogelijk is.

Met deze weersomstandigheden is de winter aangenaam en ideaal om de omgeving te verkennen en de prachtige landschappen te ontdekken die het huis herbergt.

Liefhebbers van wandelen of fietsen hebben zeer goed aangegeven routes waar u informatiepanelen vindt die in verschillende talen zijn geschreven. In hen leer je over de flora en fauna van de plaats en de verschillende historische gebeurtenissen die hebben plaatsgevonden.

In Moraira kunt u genieten van de prachtige stranden met kristalhelder water en gematigd op elk moment van het jaar, want zelfs in de koudste wintermaanden geniet u in Moraira van een stralende en heldere zon.

Zoek Moraira makelaars die u uw ideale huis zullen bieden

Als u op zoek bent naar Makelaars in Moraira, neem dan contact met ons op. Wij zijn de professionals die u zullen helpen bij het vinden van uw ideale huis.

Je hoeft ons alleen maar te vertellen hoe het huis van je dromen is. We hebben een breed scala aan eigenschappen om u te bieden.

We hebben prachtige semi-vrijstaande huizen van traditioneel of modern design. Ze bevinden zich in prachtige urbanisaties, waar u een praatje kunt maken met een uitgelezen buurt.

U vindt te uwer beschikking alle diensten die u nodig heeft om comfortabel te leven. Accounts met supermarkten, winkelcentra, uitgaansgelegenheden, restaurants, apotheken, etc.

In de prachtige Paseo Marítimo kunt u genieten van een ongeëvenaard uitzicht over de Middellandse Zee terwijl u plezier heeft met het bezoeken van de verschillende cadeauwinkels en strandartikelen.

U vindt een breed scala aan producten die u zullen helpen om uw dag op het strand comfortabel en lonend te maken. Je hebt zonnebrillen, strandlakens, zwemkleding, bikini's, sarongen, shirts, zonnebrandcrème, drijvers en matten, enz.

Maar als u dol bent op de mediterrane keuken, bent u op de ideale plek om te genieten van verse vis, die elke dag in de haven komt, in een van de exclusieve restaurants.

Neem contact met ons op, als u in Moraira makelaars nodig heeft

 We adviseren u om contact met ons op te nemen als u op zoek bent naar Makelaars in Moraira. U zult aangenaam verrast zijn door onze professionaliteit en nabijheid.

Maak je geen zorgen over de taal, want onze makelaars in Moraira spreken vloeiend de belangrijkste Europese talen.

Wij begrijpen u niet alleen perfect, maar zullen u ook helpen met het vertalen en begrijpen van de verschillende documenten met betrekking tot het kopen van een huis in Spanje.

Als u contact met ons wilt opnemen, vult u het formulier in dat wordt weergegeven op internet of stuurt u ons een e-mail naar info@select-villas.es

Als u wilt, kunt u ons bezoeken op ons kantoor aan Avda. De Madrid, 5 - 03724 Moraira (Alicante).

Telefoons: +34 966 490 861 | +34 616 002 993

Getuigenissen

" Wat zijn we blij met de meest professionele en efficiënte service en de zeer persoonlijke en vriendelijke aandacht die u en uw hele geweldige team aan onze eisen en eisen hebben gegeven vanaf het allereerste begin van ons eerste contact tot de uiteindelijke overdracht van het huis dat we via jou..."

Hans and Oi (Buyer)

" We wilden gewoon het hele team van Select Villas bedanken voor hun professionaliteit, vriendelijkheid en geweldige ondersteuning tijdens de hele verkoop van onze villa. We hadden het niet zonder jou kunnen doen! "

F Cooley & B McCready (Vendor)

" Als een koper van een villa van Select Villas van Moraira vond ik het personeel super vriendelijk en zeer behulpzaam, in feite niets was teveel moeite en ze gingen niets uit de weg om ons te helpen. In het bijzonder Karen die een geweldige hulp was bij Notary (wat hadden we gedaan zonder..."

J Kershaw & S McDermott (Buyers)

" Gedurende mijn leven heb ik 30 tot 40 woningen verkocht en de meeste daarvan hebben een makelaar in onroerend goed. Sommige van deze zijn goed, maar de prestaties van Select Villas zijn van het begin tot het einde opperbest geweest. We hebben het gevoel dat we allebei en ons huis met het..."

Trevor Vance (Vendor)

" We willen graag zeggen dat we zeer tevreden zijn met Select Villas. Vanaf het begin van het op de markt brengen van ons eigendom waren de foto's die je hebt gemaakt de beste die we hadden gedaan door de andere agenten die we probeerden. We hebben altijd antwoorden gehad op correspondentie,..."

T & L Baker (Vendor)

" De koopervaring bij Select Villas is zeer aangenaam en u heeft de meest interessante portfolio met eigenschappen voor mijn krap budget. Ik zal je zeker aanbevelen. "

Jorge (Buyer)

" anaf de eerste oproep tot Select Villas uit Engeland in juli tot onze introductiedatum in oktober werd het hele proces op professionele en vriendelijke wijze beheerd. Het personeel heeft ons geholpen via telefoontjes en e-mails. Ze bezorgden ons contactgegevens van professionele hulp die..."

C & J Twigger (Buyer)

" Five Star Estate Agency. Geweldig team, professioneel, attent, vriendelijk en benaderbaar. Had onze villa vanaf juni 2017 tot de verkoop in november 2018 op de markt. Ik sprak waarschijnlijk gedurende de 18 maanden of had e-mailcontact van het grootste deel van het team, maar ik wil graag..."

Ken Sawyer (Vendor)

" Bedankt voor uw bericht en bedankt voor uw vriendelijke wensen. We willen vooral bedanken voor het hele mooie en deskundige advies van de het hele team van Select Villas. Groeten aan iedereen en tot ziens "

Tanja and Kai Tiemann​ (Buyer)

Laatste Nieuws

24 aug 2020

Voltooi een veilige vastgoedtransactie vanuit uw eigen...

Heb je ooit gehoord over de volmacht voor onroerend goed? Als iemand een volmacht...

Lees verder
20 aug 2020

Denkt u aan de verkoop van een woning in de Costa Blanca?...

Als u overweegt een woning aan de Costa Blanca te verkopen, maar u zich zorgen maakt...

Lees verder

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Verkoper Registratie

 Abonneer je op onze nieuwsbrief