Villa's in Moraira: ruimtelijkheid, plezier en comfort

2 jan 2018
Villa's in Moraira: ruimtelijkheid, plezier en comfort

Ons makelaarskantoor biedt u een reeks villa's in Moraira waar u al diegenen kunt vinden die u altijd al had willen hebben: een ruimte, plezier en comfort.

Met onze villa's kunt u de ruimte krijgen die u altijd al wilde hebben, zowel voor u als voor uw gezin. Nu kunt u elke hoek van uw huis hebben met de dimensie die u verkiest. Stel je voor dat je een hele grote slaapkamer hebt, in een grote keuken of in een bioscoop ... Met onze eigenschappen kun je deze dromen waarmaken.

Veel plezier met elk deel van je toekomstige huis. Geniet van uw privézwembad, uw terras, uw tuin ... U beslist om uw huis te structureren om er het maximale uit te halen.

Krijg het comfort dat je nog nooit eerder hebt gehad. Onze villa's in Moraira zullen uw dag tot dag faciliteren, zodat u nergens moeite voor hoeft te doen. Met een grotere amplitude, plezier en comfort, krijgt u de best mogelijke rust voor uw kinderen, vrienden of gewoon voor u.

Met onze villa's in Moraira profiteert u ook van de stad

Met onze villa's in Moraira kunt u niet alleen profiteren van de voordelen die onze woningen bieden, maar ook van de stad. Moraira ligt aan de Middellandse Zeekust, ten noorden van de provincie Alicante, in de buurt van de gemeente Teulada.

 Sta versteld van de stranden terwijl u de Peñon de Ifach aanschouwt. Maak de uitzichten van Cala del Portet met je camera of het gezichtspunt van de haven onsterfelijk, leer de cultuur van de stad kennen in het kasteel van Moraira, breng een goede nacht door met je vrienden in de meest prestigieuze nachtclubs of pubs in Moraira, enz. en nog veel meer verrassingen wachten op u in dit kleine stadje van ongeveer 2.000 inwoners.

Wacht niet op andere mensen om je alle voordelen te vertellen die je mist en leef het in de eerste persoon. Win in stijl en manier van leven met onze villa's in Moraira.

Neem contact op met ons bureau en koop een van onze villa's in Moraira

Profiteer van onze aanbiedingen en beslis voor een van onze villa's in Moraira. U kunt onze catalogus van eigendommen bezoeken of ons persoonlijk ontmoeten en alle details van de huizen kennen. We zijn in Moraira, aan de Avenida de Madrid 5.

Als u vóór uw bezoek aan ons kantoor contact wilt opnemen met onze makelaars per telefoon of e-mail, hoeft u ons alleen te bellen op (+34) 966 490 861 | (+34) 677 197 159 of schrijf ons een e-mail naar info@select-villas.es.

Fotogalerij

Videos

Eigendommen

Zeezicht

▶ Luxe villa met panoramisch uitzicht op zee in Moraira
Moraira

1.390.000 €
M2 313m2 M2 725m2 camas4 baños4 M2
Ref: 03186M

Deze accommodatie heeft nog geen beschrijving op dit moment. Als u meer informatie wenst over deze bijzondere woning kunt u contact met ons opnemen


▶ Villa te koop in Moraira, onroerend goed te koop Moraira, van Select Villas of Moraira.
Moraira

1.260.000 €
M2 317m2 M2 2.985m2 camas5 baños4 M2
Ref: 01759M

Deze accommodatie heeft nog geen beschrijving op dit moment. Als u meer informatie wenst over deze bijzondere woning kunt u contact met ons opnemen

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Bedankt voor het aanvragen van een koper Login, een lid van het Select Villas-team zal spoedig contact met u opnemen!

 Abonneer je op onze nieuwsbrief

ONLINE VIEWINGS