Blog & Nieuws Blog & Nieuws

Select Villas of Moraira Blog & Nieuws

Joanna en Scott kozen deze prachtige villa aan de Costa Blanca Noord van Select Villas om hun dromen te vervullen: alle details in "A Place in the Sun" laten zien.

30 sep 2020

Joanna en Scott ontmoetten elkaar 18 jaar geleden tijdens een bezoek aan de golfbanen van Zuid-Spanje. Onder de indruk van het prachtige landschap en het prachtige mediterrane klimaat, zetten ze zich in om op een klein hoekje van de noordelijke Costa Blanca de zonnige kant van het leven te leven.

Hun grootste wensen werden vervuld door "A Place in the Sun" TV show waar gezinnen en koppels hun droomhuis komen kopen op zonnige en charmante locaties over de hele wereld. Joanna en Scott waren duidelijk over hoe hun ideale Spaanse huis eruit moest zien: een vrijstaande villa met zwembad in La Marina Alta voor het plezier van de drie generaties van hun familie. 

Nadat een groep deskundigen hun behoeften had bestudeerd, kregen ze vijf prachtige woningen voorgeschoteld die pasten bij hun verlanglijstje en hun budget (£215,000). Hun favoriete woning was deze comfortabele villa met privézwembad in Benitachell - Moraira en uitzicht op zee van Select Villas. We zijn blij te weten dat dit mooie stel geniet van hun nieuwe huis in Moraira. Voor meer details over Joanna en Scott's interessante verhaal, klik op deze link:

https://www.aplaceinthesun.com...

Wilt u ook genieten van een spectaculair vakantiehuis met uitzicht op zee? Neem contact op met Select Villas 

Bij Select Villas promoten en verkopen we villa's aan de Noordelijke Costa Blanca. Als u in de omgeving wilt kopen, kunt u uw dromen waarmaken, net als Joanna en Scott.

We praten graag met u over de eigenschappen, het budget en de locatie van de woning in de taal waar u zich het meest comfortabel bij voelt. Kom ons bezoeken als u aan zee wilt wonen en omringd wilt zijn door de adembenemende mediterrane natuur.

U vindt ons makelaarskantoor in Moraira: Avenida de Madrid 5, 03724 Moraira, Alicante. Als u ons liever belt of ons een bericht stuurt vanuit uw land, dan staan onze makelaars in Spanje aan de andere kant van de lijn om u te helpen en eventuele vragen te beantwoorden:

  • Telefoon: +34 966 490 861
  • Mobiel:+34 616 002 993
  • E-mail: enquiries@select-villas.es

Delen

Keer terug Keer terug

Neem contact met ons op

Categorieën

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS