Blog & Nieuws Blog & Nieuws

Select Villas of Moraira Blog & Nieuws

Twee fantastische bowlsdagen in de Flat Green Bowling Club in Javea

21 jul 2021

Wat een wedstrijd! Select Villas had wederom het genoegen om het jaarlijkse Flat Green Bowling Spring Trips-evenement in Javea te sponsoren . We wilden een van de leukste bijeenkomsten van het jaar niet missen, waar deelnemers en aanwezigen genieten van twee fantastische competitiedagen te midden van vrienden.

Het kampioenschap vond plaats volgens alle aanbevolen sanitaire maatregelen . Op de eerste dag speelden de 48 deelnemers, verdeeld over 4 poules van 4 teams, een "round robin" systeem. Op de tweede dag speelden de beste twee teams van elke groep de kwartfinales, halve finales en de finale. De overige teams streden om de "Plate" trofee. De wedstrijd was tot op het laatste moment erg close!

Ten slotte werden de trofeeën uitgereikt door onze collega Dawn Williamson en de voorzitter van de club , die we bedanken voor de uitstekende behandeling die we hebben gekregen. Proficiat aan de prijswinnaars!

Hoofdtrofee :

  • Winnaars: Greg Sperring, Christina Harris en Alex Muir-Dick.
  • Tweedeprijswinnaars: Phil Woodhead, Chris Schulein en Bill Barrie

Plaat categorie

  • Bordwinnaars - Jack Pym, Penny Pym en Dick Baron
  • Plaat runners-up - Jean McLaughlin, Chris Salter en Maria Morawiec

We zien je graag volgend jaar met nog veel meer prijzen .

Ontdek nieuwe buitenactiviteiten aan de Costa Blanca Noord

Als u een inwoner bent van de Costa Blanca Noord en op zoek bent naar entertainment in de buitenlucht, zult u genieten van de multiculturele sfeer van de Javea Bowling Club. U zult genieten van een unieke natuurlijke omgeving, dicht bij de zee, met mensen van verschillende nationaliteiten .

We hopen je volgend jaar weer te zien met bowlen!

Fotogalerij

Delen

Keer terug Keer terug

Neem contact met ons op

Categorieën

Eigendommen

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS