Blog & Nieuws Blog & Nieuws

Select Villas of Moraira Blog & Nieuws

Nieuw jaar, nieuw kantoor! We hebben ons kantoor opnieuw ingericht, waardoor het een modernere en lichtere ruimte is geworden

24 jan 2023

Het nieuwe jaar is begonnen met zeer positieve veranderingen bij Select Villas. We hebben ons kantoormeubilair volledig vernieuwd om de ervaring voor onze klanten te verbeteren. Klanten kunnen nu een efficiëntere en meer bevredigende vastgoedervaring verwachten.

Het SELECT VILLAS kantoor is nu een modernere en meer uitnodigende ruimte, die een volledig ontspannen en comfortabele omgeving biedt waar we al uw vastgoedbehoeften kunnen bespreken.

De nieuwe kantoorindeling komt niet alleen ten goede aan klanten die ons bezoeken, maar ook aan ons team, omdat ons nieuwe kantoor meer voorzieningen heeft die een collaboratieve en productieve werkomgeving bevorderen. We zijn erg blij met de nieuwe veranderingen!

Voel je thuis in ons vernieuwde kantoor in Moraira, centraal gelegen nabij de haven en het kasteel

We zijn erg enthousiast om de nieuwe uitstraling van ons kantoor met u allen te delen. Met deze verbeteringen hoopt SELECT VILLAS een uitzonderlijke service te kunnen blijven bieden aan haar klanten en hen te helpen bij het vinden van hun perfecte woning aan de noordelijke Costa Blanca.

Als u geïnteresseerd bent in het kopen of verkopen van een woning in dit gebied, staan de deuren van ons kantoor voor u open om te genieten van het best mogelijke comfort en de best mogelijke ervaring.

Waar kunt u ons bezoeken?

Wij zijn gevestigd aan Av. Madrid, 5, 03724 Moraira, Alicante, op slechts 5 minuten lopen van de jachthaven en op 2 minuten lopen van het kasteel.

Kantooruren:

  • Maandag t/m vrijdag: 9:30 - 18:00 uur
  • Zaterdag: 10.00 uur - 13.00 uur
  • Zondag: gesloten

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken, dan kunt u hier contact met ons opnemen:

Fotogalerij

Delen

Keer terug Keer terug

Neem contact met ons op

Categorieën

Eigendommen

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS