Uitzicht op zee eigenschappen te koop in Benitachell

Bestellen op
Tonen als

Uitzicht op zee eigenschappen te koop in Benitachell

Als u in het beroemde Costa Blanca Spanje wilt wonen, zijn onze uitzicht op zee eigenschappen te koop in Benitachell ideaal voor u. Bekend om zijn pittoreske charme en ontspannen sfeer, biedt Benitachell zijn bewoners een werkelijk unieke en multiculturele levensstijl.

Gelegen tussen de kuststeden Jávea en Moraira , combineert Benitachell op perfecte wijze de natuurlijke schoonheid van de Middellandse Zeekust met de rijkdom van zijn cultureel erfgoed. De geplaveide straatjes, witgekalkte huizen en pittoreske hoekjes nemen je mee naar een wereld van rust en sereniteit.

Ondanks dat het een gastvrije stad is, herbergt Benitachell een levendige multiculturele gemeenschap , waar mensen van verschillende nationaliteiten in harmonie samenleven. Deze diversiteit komt tot uiting in het gastronomische, culturele en sociale aanbod van de stad, dat een grote verscheidenheid aan restaurants, evenementen en festiviteiten biedt.

De inwoners van Benitachell genieten het hele jaar door van een mild mediterraan klimaat , waardoor u optimaal kunt genieten van buitenactiviteiten en nabijgelegen stranden. Bovendien wordt de stad omgeven door spectaculaire natuurlijke landschappen, zoals het natuurpark Montgó en het natuurpark Granadella , die talloze mogelijkheden bieden voor wandelen, fietsen en andere buitenactiviteiten.

Benitachell heeft ook een uitstekende infrastructuur, waaronder scholen, medische centra, winkels en supermarkten, alles wat u nodig heeft voor een comfortabel en gemakkelijk leven . Bovendien zorgt de nabijheid van de grootste steden van de regio, zoals Denia en Alicante, voor gemakkelijke toegang tot een breed scala aan diensten en voorzieningen.

In onze uitzicht op zee eigenschappen te koop in Benitachell kunt u genieten van een premium en sereen verblijf

Onze uitzicht op zee eigenschappen te koop in Benitachell zijn strategisch gelegen in enkele van de meest bevoorrechte gebieden van dit charmante stadje aan de Costa Blanca. Vanuit deze woningen kunt u genieten van een indrukwekkend panoramisch uitzicht op de Middellandse Zee , waardoor een idyllische omgeving voor uw huis ontstaat.

Deze woningen worden gekenmerkt door hun mediterrane ontwerpen, die elegantie en eigentijdse stijl perfect combineren met de architectonische traditie van het gebied. De ruime buitenruimtes, waaronder een solarium en privézwembaden, zijn zo ontworpen dat u optimaal kunt genieten van het zonnige weer en het panoramische uitzicht op zee.

In Benitachell bevinden onze eigendommen met uitzicht op zee zich in verschillende gebieden, elk met zijn unieke charme. Van de heuvels die de kust domineren tot de gebieden die het dichtst bij de kust liggen, onze huizen zijn strategisch gelegen om u de beste strandervaring te bieden.

Neem contact op met SELECT VILLAS voor meer informatie over onze uitzicht op zee eigenschappen te koop in Benitachell

Wilt u vertrouwen op een van de TOP makelaars om uitzicht op zee eigenschappen te koop in Benitachell aan de Costa Blanca te kopen? Onze diensten variëren van het aanvragen van een NIE of verblijfsvergunning tot juridisch advies en het beheer van procedures zoals aan- en verkoopcontracten, notaris en eigendomsregistratie.

U kunt contact met ons opnemen met de volgende gegevens:

  • Adres: Avenida de Madrid 5, 03724 Moraira, Alicante.
  • Telefoons: +34 966 490 861 | (+34) 616 002 993
  • E-mail: enquiries@select-villas.es

 

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search