Uitzicht op zee eigenschappen te koop in Jávea

Bestellen op
Tonen als

Uitzicht op zee eigenschappen te koop in Jávea

Onze uitzicht op zee eigenschappen te koop in Jávea zijn gelegen aan de prachtige kust van de provincie Alicante, een stad die fascineert met zijn mediterrane charme en zijn uitzonderlijke natuurlijke omgeving . Bekend om zijn prachtige stranden en de beroemde nabijgelegen golfbaan, is Jávea een droombestemming voor diegenen die ontspanning, sport en cultuur op één plek willen combineren.

De charme van Jávea wordt weerspiegeld in de pittoreske geplaveide straatjes en pleinen vol leven . Als u door de oude stad wandelt, kunt u de gevels van de oude herenhuizen bewonderen en genieten van de rustige en gastvrije sfeer die deze plek kenmerkt. De smalle straatjes zijn bezaaid met charmante winkeltjes, cafés en restaurants, waar u kunt genieten van de heerlijke lokale keuken en kunt genieten van de gastvrijheid van de inwoners.

De meest centrale gebieden van Jávea bieden een unieke combinatie van animatie en rust. In het hart van de stad is de Plaza de la Constitución een emblematische plek waar culturele evenementen en buitenactiviteiten worden gehouden . Omringd door cafés en terrassen is dit plein de ideale ontmoetingsplaats om te genieten van een kopje koffie of een drankje terwijl je nadenkt over de drukte van het dagelijks leven.

Aan de andere kant heeft Jávea ook rustigere woonwijken , perfect voor mensen die op zoek zijn naar een toevluchtsoord van vrede en sereniteit . In deze gebieden vindt u luxe villa's en appartementen met panoramisch uitzicht op de zee of de golfbaan, waar u kunt genieten van privacy en comfort in een bevoorrechte natuurlijke omgeving.

Uitzicht op zee eigenschappen te koop in Jávea, dichtbij het strand en het stadscentrum

De uitzicht op zee eigenschappen te koop in Jávea bieden een unieke kans om in een bevoorrechte omgeving te wonen , dicht bij de prachtige stranden van de stad en met gemakkelijke toegang tot het centrum. Deze huizen bieden unieke ontwerpen die mediterrane esthetiek combineren met moderne voorzieningen, waardoor een ideale omgeving ontstaat om van het leven aan zee te genieten.

Gelegen nabij de stranden van Jávea, bieden deze huizen de mogelijkheid om vanuit het comfort van thuis te genieten van de zeebries en een panoramisch uitzicht op de Middellandse Zee. Met snelle en gemakkelijke toegang tot het stadscentrum kunnen bewoners genieten van het brede scala aan restaurants, winkels en diensten die Jávea te bieden heeft.

Bij SELECT VILLAS informeren wij u over tarieven, leningen en meer bij aankoop uitzicht op zee eigenschappen te koop in Jávea

Wilt u dat SELECT VILLAS u uitgebreid helpt bij de aankoop van uitzicht op zee eigenschappen te koop in Jávea? Daarnaast geven wij u informatie over tarieven en belastingen, het wisselen van valuta, hypothecaire leningen en nog veel meer. Wij doen er alles aan om het aankoopproces voor u zo naadloos en transparant mogelijk te maken.

Lees meer over de charmante stad Jávea en neem vervolgens contact op met een makelaar aan de Costa Blanca, Spanje:

  • Adres: Avenida de Madrid 5, 03724 Moraira, Alicante.
  • Telefoons: +34 966 490 861 | (+34) 616 002 993
  • E-mail: enquiries@select-villas.es
Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search