Appartementen in het centrum van Moraira

Bestellen op
Tonen als

Appartementen in het centrum van Moraira

De beste manier om het hele jaar door comfortabel aan zee te wonen, is in onze appartementen in het centrum van Moraira. Moraira, gelegen aan de Costa Blanca Noord, is een moderne stad en volledig voorbereid op de behoeften van de inwoners. Meer dan zestig procent van de inwoners komt oorspronkelijk uit Noord-Europa. In dit prachtige toevluchtsoord aan de Costa Blanca leven ze comfortabel lange vakantieseizoenen of verhuizen na hun pensionering.

In het verleden was het een kleine bevolking die zijn economie baseerde, voornamelijk op visserij en landbouw. Momenteel zijn uitgestrekte gebieden van de vallei nog steeds gewijd aan de teelt van de wijnstok, met name de druivensoort "Muscat Roman", waarmee het op traditionele wijze wordt bereid en sinds de Romeinse tijd, een heerlijke zoete drank, ideaal om het dessert te begeleiden , "mistela" genoemd.

In het centrum van de stad Moraira vindt u een breed scala aan winkels, supermarkten, winkelcentra, apotheken, bankkantoren, gezondheidscentrum, ... en u hebt ook stedelijke en uitgestrekte stranden, zoals het Playa de l'Ampolla waar u zal het heerlijk vinden om tijdens het zonnebaden door het zachte en fijne zand te slenteren. U vindt een breed scala aan cafés, pubs, bars en restaurants waar u plezier kunt hebben en:

  • luister naar livemuziek
  • dans tot het ochtendgloren met disco
  • typische flamenco-shows bijwonen

Watersportliefhebbers hebben een prachtige kustlijn waar turquoise waterstranden verweven zijn met magische klifbaaien, ideaal om te zeilen, windsurfen, duiken, snorkelen. ...

Onze appartementen in het centrum van Moraira, de beste optie om het hele jaar door van het strand en de zon te genieten

Onze appartementen in het centrum van Moraira hebben het voordeel dat ze zich in de beste delen van de stad bevinden, waar alle diensten zich bevinden, zodat u zowel winkels als bedrijven en het strand te voet kunt bereiken. Wij bieden u appartementen in het centrum van Moraira volledig gerenoveerd met prachtige materialen. Ze hebben airconditioning, buitenschrijnwerk met dubbele beglazing, inbouwkasten, een groot terras met prachtig uitzicht en een lichte keuken volledig ingericht en met zeer moderne apparatuur.

Deze winter kun je nog zonnebaden op het terras van je nieuwe appartement in Moraira. Om dit te doen, hoeft u alleen maar te vertrouwen op de professionaliteit van SELECT VILLAS. Wij zullen alle procedures met betrekking tot de aankoop van uw nieuwe huis in Spanje afhandelen. We hebben een interessante portfolio van onroerend goed in Moraira: appartementen, villa's, penthouses, bungalows, chalets, commerciële gebouwen, boerderijen, land, enz. In de belangrijkste urbanisaties rond Moraira zoals Cap Blanc, Paichi, La Sabatera, El Portet, Fanadix, Pla del Mar,…

Wilt u onze appartementen in het centrum van Moraira bezoeken?

In SELECT VILLAS zullen we u graag vergezellen om onze appartementen in Moraira Centro te bezoeken. We hebben een zeer professioneel en meertalig team dat alle vragen die u nodig hebt met betrekking tot de aankoop van een huis in Spanje in detail zal uitleggen. Onze kantoren bevinden zich in het centrum van Moraira en we hebben een breed kantooruren van maandag tot zaterdag.

Vul het contactformulier in dat op het web verschijnt of stuur ons een e-mail naar enquiries@select-villas.es . We zijn in Avda. De Madrid, 5 - 03724 Moraira (Alicante).

Telefoons: +34 966 490 861 | +34 616 002 993.

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search