Appartementen te koop in Benissa Costa

Bestellen op
Tonen als

Appartementen te koop in Benissa Costa

Als u de beslissing hebt genomen om een huis te vinden om te genieten van uw vakantie in een stad in de buurt van de zee en met een goede tijd, is uw antwoord in de appartementen te koop in Benissa Costa. Ons makelaarskantoor in Moraira biedt haar klanten fantastische en moderne eigendommen, waardoor hun eigenaars de rust en plezier krijgen die ze zoeken in een huis.

Hoe zijn de appartementen te koop in Benissa Costa aangeboden door Select Villas?

Ons makelaarskantoor heeft 3 fantastische appartementen te koop in Benissa Costa (Alicante, Spanje). De eerste van hen is een gerenoveerd appartement met een slaapkamer en een badkamer. Een gezellig huis om met passie van je partner te genieten. Het huis heeft een fantastisch uitzicht op de Middellandse Zee. De elegantie en schoonheid zullen u verrassen.

Aan de andere kant hebben we een appartement met twee slaapkamers, gelegen in een privécommunity. Het pand heeft 57m2, minder dan 10 jaar geleden gebouwd. Deze appartementen hebben twee zwembaden om te delen met al je vrienden en worden niet moe van verfrissing in de heetste maanden van het jaar. Een van zijn eigenaardigheden is de afstand tot de zee. Slechts 5 minuten rijden, kunt u genieten van onvergetelijke familiedagen.

Ten slotte bieden we die mensen die willen genieten van hun vakantie in een huis met meer dan een verdieping, een ideale duplex-appartementen. Een ruim appartement om in vrede en vreugde te leven met uw geliefden. Het heeft 148 m2 en heeft 3 slaapkamers en 2 badkamers. Het is gericht op het zuiden, dus het uitzicht op de zee is enorm. Het heeft 2 buitenzwembaden en 1 overdekt, zodat water geen probleem is in de zomer.

Dit en nog veel meer staat u te wachten in onze appartementen te koop in Benissa Costa

Dit zijn enkele van de vele voordelen die u te wachten staan in onze appartementen te koop in Benissa Costa. Als u de rest van het nieuws over onze eigendommen wilt ontdekken, kunt u de Avenida de Madrid 5, 03724 Moraria, Alicante bezoeken.

Als u hulp nodig heeft om ons te vinden of als u ons op voorhand vragen over onze diensten wilt stellen, kunt u ons bellen op het nummer: +34 966 490 861 | +34 677 197 159. Voor meer informatie, neem contact op met ons via onze mail info@select-villas.es.

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search