Appartementen te koop in Montecala Benitachell

Bestellen op
Tonen als

Appartementen te koop in Montecala Benitachell

Wilt U wonen in een droomhoek van de Costa Blanca? Onze Appartementen te koop in Montecala Benitachell zijn omgeven door mediterrane natuur en zijn perfect voor een ontspannen leven met idyllische uitzichten over een weelderige vallei vol pijnbomen en inheemse vegetatie.

Benitachell is een mooi typisch Spaans dorp met elegante woonwijken in zijn omgeving waar de meeste van zijn inwoners oorspronkelijk uit Noord-Europa komen, omdat ze in dit gebied van de Costa Blanca Noord de gezonde levensstijl gevonden hebben die ze verlangen. De lente in Benitachell biedt zeer aangename temperaturen en zonnige dagen. Het is de beste tijd van het jaar om te gaan wandelen en het prachtige landschap rond uw nieuwe huis in Spanje te verkennen. Vergeet niet om een hoed mee te nemen om u te beschermen tegen de zon en een fles water. Er zijn interessante, goed bewegwijzerde wandelroutes die u naar de belangrijkste baaien van Benitachell brengen: Moraig, Cala Llebeig en Cala dels Testos. U zult onder de indruk zijn van het kristalheldere water van deze schitterende baaien met kiezelstranden. Stelt u zich voor dat u langs de kust wandelt terwijl u luistert naar het zachte ruisen van de golven ...

Montecala is gelegen in Cumbre del Sol, een van de meest prestigieuze en gewilde gebieden van de Costa Blanca Noord, te wijten aan het feit dat de woningen zijn gelegen op indrukwekkende kliffen met uitzicht op de zee of de vallei.

Wilt U ontspannen leven in een zonnige hoek van de Costa Blanca? Onze Appartementen te koop in Montecala Benitachell voldoen aan al uw verwachtingen

SELECT VILLAS biedt U een selectie van zonnige Appartementen te koop in Montecala Benitachell waar U het hele jaar door comfortabel zult wonen. Deze charmante woningen, gebouwd volgens een typisch Spaans design, beschikken over ruime terrassen waar u rustig kunt zonnebaden terwijl u geniet van een panoramisch uitzicht op de vallei.

Wij bieden appartementen aan in wederverkoop, gemeubileerd en klaar om in te trekken. De Montecala urbanisatie heeft aantrekkelijke gemeenschappelijke diensten zoals:

  • drie gemeenschappelijke zwembaden omringd door uitgestrekte ligweiden.
  • cafetaria-bar
  • douches en kleedkamers
  • kinderspeelplaats

In onze sectie 360º virtuele rondleidingen vindt u, naast onze appartementen in Montecala, een brede waaier van exclusieve eigendommen: villa's in moderne of traditionele stijl, appartementen met zicht op zee, twee-onder-een-kapwoningen, enz. gelegen in Benitachell, Moraira, Benissa Costa, ... Met het 360º VIDEO TOUR systeem kunt u het eigendom zo vaak als u wilt virtueel bezoeken en kleine details controleren of aan uw vrienden tonen. Bovendien, aangezien het een opname is, kunt u het bezoeken wanneer het u beter uitkomt, ongeacht het uur van de dag.


Bent u geïnteresseerd in onze Appartementen te koop in Montecala Benitachell?

Als u geïnteresseerd bent in onze Appartementen te koop in Montecala Benitachell , contacteer ons vandaag nog en wij zullen u in detail informeren over onze eigendommen. Wij spreken vloeiend Frans, Duits, Engels, Spaans, Russisch, Nederlands, ... dus u hoeft zich geen zorgen te maken over de taal wanneer u ons wenst te contacteren.   

Wij hebben uitgebreide kantooruren van maandag tot zaterdag. U vindt ons op Avda. de Madrid, 5 - 03724 Moraira (Alicante).

Telefoonnummers: +34 966 490 861 |+34 616 002 993

E-mail: enquiries@select-villas.es

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search