Appartementen te koop in Moraira

Bestellen op
Tonen als

Appartementen te koop in Moraira

Select Villas biedt u een aantal appartementen te koop in Moraira, ideaal om uw rust, korte of lange termijn, werkelijkheid te maken. Met onze huizen in Moraira blaast u rust zowel binnen als buiten uw huis. De reden hiervoor is in de inwoners van deze kleine stad die behoren tot de gemeente Teulada (provincie Alicante).

De inwoners van Moraira zijn samengesteld uit Spanjaarden en buitenlanders. De hoge toeristische aantrekkingskracht van Moraira zorgt er op een positieve manier voor dat er een mengeling is tussen verschillende culturen, die elkaar respecteren.

Daarom zijn rust en vrede de aspecten die Moraira beschrijven. Bij Select Villas weten we echter dat u in een appartement niet alleen op zoek bent naar rust. In onze huizen kunt u genieten van elke hoek van het huis, of kijken hoe uw kinderen genieten van alle voordelen van onze appartementen te koop in Moraira.

Kenmerken van onze appartementen te koop in Moraira

Onze appartementen te koop in Moraira hebben veel functies om als gezin van te genieten. Onze huizen zijn elegant. Dit geeft een vleugje glamour in uw huis. Onze appartementen zijn ruim, zodat er geen probleem is met ruimtes en alle leden van het huishouden er op een comfortabele manier van kunnen genieten.

Sommige van onze appartementen hebben een fantastisch uitzicht om de hele dag te bekijken. Als u van fotografie houdt, kunt u onvergetelijke momenten vereeuwigen met uw familie of vrienden.

Andere kenmerken van onze appartementen in Moraira liggen dicht bij de zee. Als u een van de mensen bent die van zand en water houdt, kunt u bij ons thuis besluiten om in de buurt van de Middellandse Zee te wonen.

Maak kennis met de agenten van Select Villas en ontdek onze appartementen te koop in Moraira

Kom en ontmoet onze makelaars in onroerend goed die deel uitmaken van Select Villas en ontdek in eerste persoon alle wonderen die gepaard gaan met onze appartementen te koop in Moraira.

U kunt ons vinden op Avenida de Madrid 5, 03724 Moraira (Alicante). Als u telefonisch contact met hen wilt opnemen, kunt u dit doen door te bellen naar (+34) 966 490 861 | (+34) 677 197 159. We garanderen u om al uw twijfels op te lossen.

Als u ons een e-mail wilt sturen en voortdurend in contact wilt blijven met het bureau, hoeft u alleen maar te schrijven naar info@select-villas.es. Stel ons vragen of suggesties die u heeft, over onze aanbiedingen. We zullen op je wachten!

Appartementen te koop in Moraira

Wilt U wonen in de Marina Alta aan de Costa Blanca? Dan moet u onze Appartementen te koop in Moraira zien.

Moraira behoort tot de gemeente Teulada en is een toeristisch stadje aan de Costa Blanca dat de laatste jaren sterk gegroeid is. De turkooisblauwe stranden, de jachthaven, de weelderige vegetatie en de zon die het hele jaar door schijnt hebben het tot een favoriete bestemming gemaakt voor veel mensen, voornamelijk buitenlanders.

U zult blij zijn te weten dat u zich gemakkelijk zult aanpassen aan uw nieuwe thuis, vanwege het grote aantal Engelssprekende mensen uit andere Europese landen. Vandaag de dag is er een grote gemeenschap van verschillende nationaliteiten die in harmonie samenleven en genieten van de rust en de vrije tijd in dit charmante vissersdorp.

Zijn charme ligt in het behoud van zijn bevoorrechte omgeving, tussen de natuur en de Middellandse Zee, spectaculair groeiend en tegelijkertijd zijn tradities, natuurlijke rijkdommen en gewoonten behoudend. Het is een referentiedorp in de Costa Blanca van duurzame ontwikkeling die haar toekomst garandeert.

 
Maak onvergetelijke herinneringen in onze Appartementen te koop in Moraira

Onze Appartementen te koop in Moraira zijn perfecte ruimtes om onvergetelijke herinneringen te maken in uw vakantie, het hele jaar door te leven en het is ook een uitstekende investering om te verhuren aan derden, aangezien de huurvraag een zeer hoog tarief heeft.

Wij hebben appartementen te koop op loopafstand van alle voorzieningen in het centrum van Moraira, op minder dan een minuut lopen van supermarkten, bars en restaurants en op 5 minuten lopen van het strand.

Velen van hen zijn net om de hoek van de typische lokale bakkerijen, waar u kunt vinden 's morgens gebak en croissants om uw ochtenden op te vrolijken. U vindt er ook een grote verscheidenheid aan verschillende soorten brood, voor elk wat wils.

Voor de koudere maanden heeft u de beschikking over een open haard en een houtfornuis. Onze huizen hebben ook balkons, terrassen, wasruimte, gemeenschappelijk zwembad en tuinen met tennisbaan. Niet te vergeten dat u kunt parkeren op een eigen parkeerplaats in de gemeenschappelijke garage.

Wilt u onze Appartementen te koop in Moraira uit de eerste hand zien? Neem contact op met SELECT VILLAS

Ons makelaarskantoor is een referentie in de stad Moraira, wij zijn specialisten in het kopen en verkopen van nieuwe eigendommen en Appartementen te koop in Moraira en andere steden aan de Costa Blanca (Alicante). Altea, Benissa, Benitachell, Calpe, Denia, Jalon, Javea, Lliber, Murla, Orba, Pedreguer en Teulada.

Het zijn verschillende steden met verschillende eigenaardigheden, maar met een hoog niveau van internationale toeristische aantrekkingskracht die elk jaar honderden kopers aantrekt.

Als u een tweede indruk van onze appartementen wilt krijgen, kunt u een afspraak maken voor een bezoek. Wij helpen u graag per e-mail of telefoon. U kunt ons schrijven op info@select-villas.es , of ons bellen op de volgende telefoonnummers: (+34) 966 490 861 | (+34) 677 197 159.

U kunt ook langskomen op ons kantoor aan de Avenida de Madrid 5, in Moraira (Alicante).

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search