Appartementen te koop in Moraira

Exclusief

Prachtig onderhouden villa in klassieke Spaanse stijl.
Moraira · El Alcazar

265.000 €
M2 102m2 M2 82m2 camas4 baños2 M2
Ref: 03284M

Prachtig onderhouden villa in klassieke Spaanse stijl op loopafstand van voorzieningen. Deze hoekvilla met...


Mooi gelijkvloers appartement te koop in Benitachell
Moraira · Villotel

199.900 €
M2 86m2 M2 95m2 camas3 baños2 M2
Ref: 03051M

Mooi gelijkvloers appartement te koop in Benitachell Dit mooie, ruime appartement op de begane grond te koop in...


Centraal gelegen appartement in Moraira
Moraira · Town Centre

165.000 €
M2 48m2 M2 48m2 camas2 baños2
Ref: 03204M

Dit appartement met twee slaapkamers is te koop in het centrum van Moraira, op slechts een paar minuten...


Gerenoveerd appartement in Moraira Centre
Moraira

149.000 €
M2 65m2 M2 65m2 camas2 baños1
Ref: 02717M

Dit mooie volledig gerenoveerde appartement op de eerste verdieping is ideaal gelegen in Moraira Centro en...

Zoek eigendommen

Appartementen te koop in Moraira

Select Villas biedt u een aantal appartementen te koop in Moraira, ideaal om uw rust, korte of lange termijn, werkelijkheid te maken. Met onze huizen in Moraira blaast u rust zowel binnen als buiten uw huis. De reden hiervoor is in de inwoners van deze kleine stad die behoren tot de gemeente Teulada (provincie Alicante).

De inwoners van Moraira zijn samengesteld uit Spanjaarden en buitenlanders. De hoge toeristische aantrekkingskracht van Moraira zorgt er op een positieve manier voor dat er een mengeling is tussen verschillende culturen, die elkaar respecteren.

Daarom zijn rust en vrede de aspecten die Moraira beschrijven. Bij Select Villas weten we echter dat u in een appartement niet alleen op zoek bent naar rust. In onze huizen kunt u genieten van elke hoek van het huis, of kijken hoe uw kinderen genieten van alle voordelen van onze appartementen te koop in Moraira.

Kenmerken van onze appartementen te koop in Moraira

Onze appartementen te koop in Moraira hebben veel functies om als gezin van te genieten. Onze huizen zijn elegant. Dit geeft een vleugje glamour in uw huis. Onze appartementen zijn ruim, zodat er geen probleem is met ruimtes en alle leden van het huishouden er op een comfortabele manier van kunnen genieten.

Sommige van onze appartementen hebben een fantastisch uitzicht om de hele dag te bekijken. Als u van fotografie houdt, kunt u onvergetelijke momenten vereeuwigen met uw familie of vrienden.

Andere kenmerken van onze appartementen in Moraira liggen dicht bij de zee. Als u een van de mensen bent die van zand en water houdt, kunt u bij ons thuis besluiten om in de buurt van de Middellandse Zee te wonen.

Maak kennis met de agenten van Select Villas en ontdek onze appartementen te koop in Moraira

Kom en ontmoet onze makelaars in onroerend goed die deel uitmaken van Select Villas en ontdek in eerste persoon alle wonderen die gepaard gaan met onze appartementen te koop in Moraira.

U kunt ons vinden op Avenida de Madrid 5, 03724 Moraira (Alicante). Als u telefonisch contact met hen wilt opnemen, kunt u dit doen door te bellen naar (+34) 966 490 861 | (+34) 677 197 159. We garanderen u om al uw twijfels op te lossen.

Als u ons een e-mail wilt sturen en voortdurend in contact wilt blijven met het bureau, hoeft u alleen maar te schrijven naar info@select-villas.es. Stel ons vragen of suggesties die u heeft, over onze aanbiedingen. We zullen op je wachten!

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Bedankt voor het aanvragen van een koper Login, een lid van het Select Villas-team zal spoedig contact met u opnemen!

 Abonneer je op onze nieuwsbrief

ONLINE VIEWINGS