Appartementen te koop in Teulada

Bestellen op
Tonen als

Appartementen te koop in Teulada

Een goede manier om alle ervaringen die aan de Costa Blanca Noord kunnen worden gedaan te beleven, is via onze appartementen te koop in Teulada. Onze makelaar biedt u prachtige appartementen om te delen met uw familie en samen kunt u genieten van alle kwaliteiten van de stad.

Een van de vele mogelijkheden om verliefd te worden op de Costa Blanca, is wonen in een van onze wederverkoop appartementen, die onlangs is gerenoveerd. Met andere woorden, ondanks dat het een tweedehands huis is, zijn de kwaliteiten die het biedt van hoge kwaliteit. Een van hen is zijn uitzicht op de zee. In dit specifieke appartement, zult u het vermogen hebben om in een woning te wonen waarvan de oriëntatie u de mogelijkheid biedt om een fantastisch maritiem landschap aan te bieden.

Het huis heeft 93m3 bewoonbaar, verdeeld in 2 kamers, een badkamer, een keuken en een woon - eetkamer. Buiten het huis heeft u toegang tot een prachtige tuin, een glazen veranda, een terras en een gemeenschappelijk zwembad.

Ontdek de vrije tijd van de Costa Blanca met onze appartementen te koop in Teulada

Met onze appartementen te koop in Teulada kunt u alle vrijetijdsbesteding ontdekken die de Costa Blanca te bieden heeft. U kunt de kwaliteiten van zijn prachtige stranden van transparant water en ongerept zand ontdekken. Veel van de stranden van Teulada of de Costa Blanca bieden baaien of grotten waar je kunt duiken en de zeebodem kunt ontdekken.

Wonen in Teulada kun je ook proeven van de typische Spaanse mediterrane keuken. Je hebt de mogelijkheid om het plezier van paella of vis te proeven. Er zijn veel restaurants met uitzicht op zee die heerlijke gerechten serveren. Verras je partner door haar mee te nemen naar een van hen en onvergetelijke avonden te beleven. Kinderen kunnen ook genieten van Teulada en de hele Costa Blanca in de verschillende pretparken of waterparken in de omgeving.

Koop een van onze appartementen te koop in Teulada en geniet nu van uw vakantie

Probeer te wonen in een van onze appartementen te koop in Teulada en geniet van alle bovengenoemde kwaliteiten. Om het aankoopproces te starten, kunt u naar ons kantoor aan de Avenida de Madrid 5, 03724 Moraria, Alicante komen.

Op dezelfde manier kunt u contact opnemen met onze makelaars door te bellen naar +34 966 490 861 of door een e-mail te sturen naar onze e-mail info@select-villas.es

Appartementen te koop in Teulada

Denkt u erover om naar de Costa Blanca van Alicante te verhuizen ? Onze appartementen te koop in Teulada bieden u alle voordelen van de Middellandse Zee met de zekerheid van het wonen in een klein stadje in Spanje vol wellness en natuur .

Teulada ligt in de regio Marina Alta, een exotische hoek voor de duizenden bezoekers die in de zomer genieten van de beroemde stranden en baaien van de Costa Blanca, Spanje , maar ook voor de inwoners van de stad zelf, waar meer dan de helft tot verschillende delen van Europa en je zult in hen een nieuwe manier vinden om jezelf te kweken en jezelf te vullen met echt mooie ervaringen .

De orografie van het gebied biedt ideale visuele scenario's om van de zonsondergang te genieten , een prachtige gelegenheid om in Teulada Moraira de kleine rotsachtige kliffen aan de exotische kusten te observeren, evenals om te genieten van het kristalheldere water van de zeeën en het fijne zand van de stranden .

In Teulada leef je ondergedompeld in een stad met een zeer relevant historisch erfgoed , sterker nog, wanneer je door de steegjes loopt, gelegen rond de oude stad, zul je de stenen huizen ontdekken die zo emblematisch zijn voor de stad en die je naar het verleden zullen vervoeren tijden, evenals verschillende constructies met eeuwenoude oudheid , zoals hun kerken.

Waarom zijn onze appartementen te koop in Teulada perfect om aan de Costa Blanca te wonen?

Onze gezellige appartementen te koop in Teulada zullen u het comfort geven dat u in eerdere huizen niet aantrof, aangezien hun hoge kwaliteit hen in staat stelt om allerlei soorten luxe te bieden, zowel binnen als buiten, waar u heerlijke zwembaden vindt voor weinig die hebben plezier .

Wat ervaar je als je in de Middellandse Zee woont ? De sensaties zijn immens, evenals de privileges en kansen die zich zullen voordoen. Stelt u zich eens voor dat u op een warme zomerdag in de ruime woonkamers van de appartementen geniet van de koele bries van de kust.

Op een steenworp afstand van uw huis vindt u de stranden van Moraira, waar u rustig kunt ontspannen en de Spaanse keuken kunt proeven in de strandbars. Toch heeft u ook de mogelijkheid om te profiteren van de geweldige verbinding die er is in de Costa Blanca en om andere nabijgelegen stranden zoals Calpe of Jávea te bezoeken.

De diensten van Select Villas maken het voor u gemakkelijker om appartementen te koop in Teulada . te kopen

Kent u de uitstekende diensten die wij aanbieden? Bij Select Villas begeleiden we u in uw aan- en verkoopproces als het gaat om het verwerven van appartementen te koop in Teulada, waar we u persoonlijke aandacht van hoge kwaliteit zullen bieden, zodat u nooit gebrek aan ondersteuning heeft.

Verhuizen naar Spanje is een complex proces, maar dankzij onze makelaars zal het voor u heel eenvoudig zijn, aangezien zij u zullen adviseren over alles wat met uw verblijf op deze exotische plek aan de Costa Blanca te maken heeft.

Weet u hoe u contact met ons kunt opnemen?

  • Door ons te bellen: +34 616 002 993
  • Stuur ons een e-mail: enquiries@select-villas.es
  • Een bezoek aan onze fysieke kantoren op C/ Avenida de Madrid 5, 03724 Moraira, Alicante

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search