Appartementen te koop in Teulada

Bestellen op
Tonen als

Appartementen te koop in Teulada

Een goede manier om alle ervaringen die aan de Costa Blanca Noord kunnen worden gedaan te beleven, is via onze appartementen te koop in Teulada. Onze makelaar biedt u prachtige appartementen om te delen met uw familie en samen kunt u genieten van alle kwaliteiten van de stad.

Een van de vele mogelijkheden om verliefd te worden op de Costa Blanca, is wonen in een van onze wederverkoop appartementen, die onlangs is gerenoveerd. Met andere woorden, ondanks dat het een tweedehands huis is, zijn de kwaliteiten die het biedt van hoge kwaliteit. Een van hen is zijn uitzicht op de zee. In dit specifieke appartement, zult u het vermogen hebben om in een woning te wonen waarvan de oriëntatie u de mogelijkheid biedt om een fantastisch maritiem landschap aan te bieden.

Het huis heeft 93m3 bewoonbaar, verdeeld in 2 kamers, een badkamer, een keuken en een woon - eetkamer. Buiten het huis heeft u toegang tot een prachtige tuin, een glazen veranda, een terras en een gemeenschappelijk zwembad.

Ontdek de vrije tijd van de Costa Blanca met onze appartementen te koop in Teulada

Met onze appartementen te koop in Teulada kunt u alle vrijetijdsbesteding ontdekken die de Costa Blanca te bieden heeft. U kunt de kwaliteiten van zijn prachtige stranden van transparant water en ongerept zand ontdekken. Veel van de stranden van Teulada of de Costa Blanca bieden baaien of grotten waar je kunt duiken en de zeebodem kunt ontdekken.

Wonen in Teulada kun je ook proeven van de typische Spaanse mediterrane keuken. Je hebt de mogelijkheid om het plezier van paella of vis te proeven. Er zijn veel restaurants met uitzicht op zee die heerlijke gerechten serveren. Verras je partner door haar mee te nemen naar een van hen en onvergetelijke avonden te beleven. Kinderen kunnen ook genieten van Teulada en de hele Costa Blanca in de verschillende pretparken of waterparken in de omgeving.

Koop een van onze appartementen te koop in Teulada en geniet nu van uw vakantie

Probeer te wonen in een van onze appartementen te koop in Teulada en geniet van alle bovengenoemde kwaliteiten. Om het aankoopproces te starten, kunt u naar ons kantoor aan de Avenida de Madrid 5, 03724 Moraria, Alicante komen.

Op dezelfde manier kunt u contact opnemen met onze makelaars door te bellen naar +34 966 490 861 of door een e-mail te sturen naar onze e-mail info@select-villas.es

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search