Benissa Costa onroerend goed te koop

Bestellen op
Tonen als

Benissa Costa onroerend goed te koop

Wilt u onroerend goed in Benissa Costa te koop kopen? Bezoek dan onze website en u vindt een interessant aanbod aan woningen. Benissa Costa, gelegen aan de Costa Blanca Noord, wordt gekenmerkt door zijn fantastische zand- of kiezelstranden. De ondiepe baaien en het heldere water zijn ideaal om te ontspannen in de zon of om watersporten te beoefenen. Het is heel gebruikelijk om catamarans, zeilen, kajaks, ... te observeren in de Nautische Club "Les Basetes" hebben ze een zeilschool waar het erg aantrekkelijk zal zijn om contact te maken met de navigatie. Daarnaast verhuren zij u alle benodigde uitrusting voor het beoefenen van deze sporten. Ze organiseren ook duikcursussen waarmee u de schoonheid van de posidonia-weiden van de zeebodem kunt ontdekken, evenals allerlei recreatieve activiteiten, excursies en populaire evenementen met gratis deelname. In het exclusieve restaurant met groot terras aan zee geniet u van een voortreffelijk gastronomisch aanbod .

Door het uitstekende klimaat van Benissa Costa kunt u het hele jaar door buitenactiviteiten ondernemen, aangezien de zon meer dan driehonderd dagen per jaar schijnt. Als u van fietsen of wandelen houdt , zult u het leuk vinden om interessante routes te nemen die u met informatieborden in verschillende talen vindt en om de geschiedenis, cultuur en de botanische en geologische kenmerken te ontdekken.

Als je een passie hebt voor watersporten en een gezond leven, koop dan onroerend goed in Benissa Costa te koop

Bijna de helft van de inwoners van Benissa Costa komt oorspronkelijk uit Noord-Europa. Deze boeiende hoek van de Costa Blanca biedt ons een unieke natuurlijke schoonheid die ons uitnodigt tot een ontspannen en gezond leven . Deze redenen zijn van invloed op het kopen van onroerend goed in Benissa Costa te koop en genieten van een comfortabel verblijf tijdens de vakantie of om na uw pensionering het hele jaar door te zonnebaden. Bij SELECT VILLAS hebben we een portefeuille van eigendommen in Benissa Costa , waaronder we talrijke villa's met privézwembaden, luxe villa's met uitzicht op zee, appartementen met gated communities met tuinen en gemeenschappelijk zwembad , enz. Markeren. We hebben huizen gebouwd in een moderne stijl of met een traditioneel ontwerp. Ze zijn omgeven door prachtige mediterrane tuinen en bevinden zich in de beste urbanisaties van Benissa Costa:

  • Montemar
  • Kaal
  • Saint James
  • De Fustera
  • Les Basetes
  • Goed uitzicht
  • Enzovoort.

We herinneren u eraan dat veel van onze eigendommen de VIDEO TOUR 360-service hebben, waarmee u het huis comfortabel vanuit uw huis kunt bezoeken via een virtueel bezoek.

Onze makelaars zullen u vriendelijk informeren over de voordelen van het kopen van onroerend goed in Benissa Costa

Onze makelaars zullen u graag informeren over al die vragen met betrekking tot het kopen van onroerend goed in Benissa Costa. Bij SELECT VILLAS spreken we vloeiend Engels, Frans, Spaans, Duits, Russisch, Nederlands ... waardoor u zich op uw gemak voelt om met ons te praten in uw taal.

We nodigen je uit om ons te volgen op sociale netwerken om ons beter te leren kennen en te ontdekken wat onze klanten denken.

Vul het contactformulier in dat op onze website verschijnt of stuur een e-mail naar enquiries@select-villas.es . U kunt ook de telefoons +34966490861 | bellen +34616002993.

Onze kantoren zijn gevestigd op Avda. De Madrid, 5-03724 Moraira (Alicante).

Benissa Costa Vastgoed te koop

Als u onroerend goed te koop in Benissa Costa wilt vinden dat past bij uw smaak, behoeften en voorkeuren, bekijk dan deze gevarieerde catalogus en laat u verleiden door onze selectie van gepersonaliseerde huizen. Benissa is een stad aan de Noord-Costa Blanca met een typisch mediterrane essentie : witte huizen, kliffen, baaien omgeven door inheemse vegetatie... Zijn faam heeft Noord-Europese landen bereikt als een van de meest aantrekkelijke gemeenten in Spanje en dat is, Benissa Costa Het staat in de volksmond bekend als een plaats met kleine baaien, allemaal met kristalhelder water, waar u kunt genieten van de zon en de Middellandse Zee. In deze magische hoek is duiken een van de meest aantrekkelijke en populaire toeristische plekken geworden. Massa's toeristen en nieuwsgierige bezoekers komen elk jaar naar Benissa vanwege de geweldige kwaliteit en natuurlijke schoonheid van de kust:

  • Playa de la Fustera: perfect voor een stranddag met het gezin en met allerlei diensten, een loungebar, livemuziek...
  • Cala Pinets : ideaal voor duikliefhebbers vanwege de grote verscheidenheid aan mariene flora en fauna.
  • Cala de la Llobela: weinig druk en een fascinerende maagdelijke enclave.
  • Cala de l' Advocat: naast een klif die door de beroemde ecologische wandeling loopt.
  • Cala de Baladrad: Minder bekend, deze grindbaai omgeven door pijnbomen heeft een strandbar met een levendige zomerse sfeer.

Als je naast kleine maritieme hoekjes van golf houdt, heb je geluk, want heel dicht bij Benissa Costa ligt de prestigieuze golfbaan Club de Ifach met drie tennisbanen en een oefenacademie, ideaal voor degenen die willen beginnen in deze elegante sport .


Verken deze catalogus en vind onroerend goed te koop in Benissa Costa met uitzicht op zee en een prachtig design

Wilt u een ruime, zonnige woning te koop met uitzicht op zee in Benissa Costa? En wil je ook graag een nieuwbouwwoning? Hier vind je het. We hebben allerlei soorten villa's, sommige zijn onderdeel van nieuwe acties en andere zijn uitstekend tweedehands bewaard gebleven.

Als we moeten kiezen voor een bijzonder kenmerk van onze luxe huizen, dan is het hun integratie midden in de natuur en hun spectaculaire uitzicht op de zee. Bovendien zijn de distributies ontworpen om maximaal gemak en comfort te bieden aan de toekomstige bewoners en zijn ze gebouwd met de beste materialen op de markt . Een ander premium aspect dat u graag wilt weten, is dat de toestellen van gerenommeerde en geavanceerde merken komen. Aan de andere kant worden de grote buitenruimtes met zwembad, barbecue, solarium en terras uw favoriete ruimtes omdat u ze op elk moment van het jaar kunt gebruiken, zoals yoga beoefenen in de tuin, zonnen in uw comfortabele hangmat, zwemmen in het zwembad of drink uw favoriete drankje terwijl u de prachtige zonsondergang aanschouwt.


Vertrouw op ons meertalige en gespecialiseerde bureau in Benissa Costa onroerend goed te koop

SELECT VILLAS is een agentschap bestaande uit meertalige makelaars en is een specialist in onroerend goed te koop in Benissa Costa , evenals in de meest karakteristieke steden aan de Costa Blanca in Spanje. Naast het aanbieden van een uitgebreide aankoopservice (advies, beheer van procedures, gepersonaliseerd zoeken...) bieden we u ook een exclusieve dienst na verkoop zodat u zich vanaf het eerste moment aanpast.

Wil je meer weten? Neem contact met ons op via: +34 966 490 861 | +34 616 002 993 | vragen@select-villas.es | Madrid Avenue, 5 – 03724, Moraira (Alicante)

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search