Benissa huizen te koop

Bestellen op
Tonen als

Benissa huizen te koop

Wilt u huizen in moderne en traditionele stijl te koop vinden in Benissa? Benissa is een bevoorrechte plek om te wonen aan de noordelijke Costa Blanca, waar het warme water van de Middellandse Zee samenvloeit met de uitbundige vegetatie van de karakteristieke pijnbomen die de magische baaien van de kust sieren. Langs de kustlijn van Benissa zijn buitengewone baaien met kristalhelder water, de perfecte setting om te ontspannen en te genieten van een spectaculair uitzicht op de blauwe zee. Bovendien, als u een liefhebber bent van een gezonde levensstijl, is Benissa de ideale plek om talloze wandelroutes te volgen en deze prachtige omgeving aan de Spaanse kust te verkennen. U kunt het ecologische pad bewandelen dat de belangrijkste baaien met elkaar verbindt en u krijgt de gelegenheid om emblematische plekken te fotograferen om te delen op uw sociale netwerken. Binnen het gebied vind je ook zeven ideale routes voor:

 • Wandeling
 • verbinden met de natuur
 • Adem de zuivere berglucht in
 • Profiteer van de warme zon van de Costa Blanca
 

Als u op zoek bent naar een privé en luxe huis, bieden wij u in Benissa huizen te koop aan die u interesseren

SELECT VILLAS biedt u allerlei soorten huizen te koop in Benissa, we hebben villa's en chalets zowel nieuwbouw als wederverkoop. Als het uw droom is om een huis op maat te bouwen, hebben we ook grote percelen zodat u uw grootste wens kunt vervullen. Als u ook op zoek bent naar onroerend goed te koop in Benissa met de beste kwaliteitsprijs, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze huizen bevinden zich op bevoorrechte locaties, met uitzicht op zee en omgeven door uitbundige inheemse vegetatie die u uitnodigt om contact te maken met de essentie van de natuur. Bovendien zijn ze uitgerust met uitstekende eigenschappen:
 • LED-verlichting voor een heldere en efficiënte omgeving.
 • Airconditioning met luchtkanalen om een comfortabele temperatuur in alle kamers te behouden.
 • Veelzijdige binnenruimtes die kunnen worden gebruikt als sportscholen of magazijnen, aangepast aan uw behoeften.
 • Luxe afwerkingen en accessoires die een verfijnde toets toevoegen.
 • Grote buitenruimtes met veranda's, terrassen, solarium, zwembad en jacuzzi, ideaal om van het buitenleven te genieten.

Onze luxe en nieuwbouwwoningen, gelegen in exclusieve gemeenschappen, onderscheiden zich door hun elegantie, moderniteit en het vermogen om maximaal comfort te bieden. De opvallende ontwerpen, in een avant-gardistische bouwstijl, worden aangevuld met ultramoderne apparaten.


Boek een afspraak om in Benissa huizen te koop te bekijken die u het leukst vond

We hebben huizen te koop in Benissa die klaar zijn om in te trekken. Daarom raden we u aan een afspraak te maken als u bepaalde huizen bijzonder leuk vindt, zodat u uw droomhuis niet misloopt. De vraag neemt toe en het aanbod wordt steeds beperkter. Als u nog steeds niet zeker weet welke woningen u moet kiezen, luisteren we aandachtig om uw behoeften en voorkeuren te begrijpen en zo een nauwkeurig profiel te kunnen maken van het type woning waarnaar u op zoek bent. Op basis van die informatie maken wij voor u een zorgvuldige selectie van villa's die voor u interessant kunnen zijn.

 • Bel de telefoon: (+34) 966 490 861 of mobiel: (+34) 616 002 993
 • Stuur een e-mail: enquiries@select-villas.es
 • Bezoek ons kantoor: Avenida de Madrid 5, 03724, Moraira, Alicante, Spanje.
Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search