Benitachell huizen te koop

Bestellen op
Tonen als

Benitachell huizen te koop

Wilt u zich onderdompelen in een mediterraan landschap, omringd door akkers en een prachtig uitzicht op de zee? SELECT VILLAS biedt u huizen te koop in Benitachell waar u de ontspannen levensstijl kunt leiden die u altijd al heeft gewild. Dit toeristische stadje in het binnenland, gelegen aan de noordelijke Costa Blanca, is voornamelijk gewijd aan de landbouw en heeft een kleine kuststrook van twee kilometer. De kust wordt gekenmerkt door:

 • Zijn indrukwekkende kliffen
 • Betoverende grotten die alleen over zee bereikbaar zijn
 • Kleine en verborgen baaien omringd door uitbundige vegetatie.
 • Perfecte plek om te snorkelen en de schoonheid van de zeebodem te ontdekken.

Veel van deze idyllische baaien zijn te bereiken via perfect gemarkeerde paden om te genieten van aangename wandelingen. In de omgeving van deze traditionele Spaanse stad zijn exclusieve urbanisaties gebouwd waar een hoog percentage inwoners uit Noord-Europa woont, voornamelijk uit het Verenigd Koninkrijk. Ze hebben in Benitachell onroerend goed te koop gevonden, een rustig toevluchtsoord om de verbinding te verbreken en te genieten van de zon, golf en de mediterrane levensstijl.


Wij bieden u huizen te koop in Benitachell om te genieten van golf, de zee en de natuur

Denk je dat het niet mogelijk is om op één plek te golfen, zonnen, genieten van de zee of contact te maken met de natuur? Wij bieden u huizen te koop in Benitachell waar u het kunt doen dankzij de benijdenswaardige locaties. We hebben een ruime keuze aan villa's, vrijstaande huizen, herenhuizen, appartementen, herenhuizen en percelen in Benitachell en in omliggende urbanisaties, zoals Les Fonts, Los Molinos, Golden Valley, Calistros, Cumbre del Sol, enz. Wij bieden u:

 • Appartementen met grote terrassen waar u kunt genieten van het uitzicht op zee.
 • Percelen met panoramisch uitzicht op de vallei en de zee.
 • Traditioneel ontworpen villa's met zwembad en tuin.
 • Villa's in moderne en avant-gardistische stijl.
 • Zonnige herenhuizen met gemeenschappelijk zwembad.
 • Indrukwekkende villa's in moderne stijl.

Naast de nabijheid van ecologische ruimtes, de zee en golf, bevinden onze huizen zich op korte afstand van de populaire toeristische steden Moraira en Jávea, waar u een grote verscheidenheid aan winkels, winkelcentra, restaurants, gezondheidscentra, plaatsen van vrije tijd...


Neem contact op met Select Villas en u zult huizen te koop vinden in Benitachell waarmee u uw levenskwaliteit kunt verbeteren en kunt genieten van de mediterrane essentie

Uw levenskwaliteit verbeteren en genieten van een authentieke mediterrane levensstijl is mogelijk wanneer u ervoor kiest om huizen te koop te kopen in Benitachell. We hebben een professioneel team dat klaar staat om elke situatie op te lossen en we bieden u vanaf het eerste moment een menselijke en nabije service. Onze gespecialiseerde en unieke aanpak onderscheidt ons van de concurrentie en we hebben een groot aantal tevreden en gelukkige klanten die ons werk ondersteunen. We nodigen u uit om ons persoonlijk te ontmoeten op Avenida de Madrid 5, 03724, Moraira, Alicante, Spanje of neem online contact met ons op om uw informatie over deze locatie of andere interessante locaties uit te breiden, evenals de eigendommen die we beschikbaar hebben. en die zich aanpassen aan uw gezinsvolume en budget.

 • Telefoon: (+34) 966 490 861
 • Mobiel: (+34) 616 002 993 E-mail: enquiries@select-villas.es
Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search