Benitachell villas te koop

Bestellen op
Tonen als

Benitachell villas te koop

Heeft u er ooit aan gedacht om in een luxe huis te wonen omringd door rust en natuur? SELECT VILLAS biedt u villa's te koop in Benitachell die uw passie zullen opwekken voor hun esthetische schoonheid en de omgeving waarin ze zich bevinden. U kunt altijd genieten van de stralende zon aan de Costa Blanca als u besluit te verblijven in onze panden te koop in Benitachell. Deze internationale bestemming in het noorden van de provincie Alicante heeft minder dan 5.000 inwoners. De overgrote meerderheid van de bewoners zijn buitenlanders die deze plek hebben gekozen om de privacy en ontspanning te vinden waar ze naar verlangden, profiterend van de ontwikkeling van het gebied en de nieuwbouw van huizen. Daarnaast ligt Benitachell ook vlakbij:

  • Karakteristieke locaties zoals Calpe en Moraira
  • Javea-golfclub

Benitachell is verdeeld in twee gebieden: het stedelijke en historische centrum ligt in het binnenland met een brede infrastructuur van diensten (medisch centrum, supermarkten, restaurants, winkels, uitgaansgelegenheden...) en aan de kust zijn baaien van grote ecologische schoonheid en elitaire urbanisaties , de meest populaire is Cumbre del Sol, bekend als een van de meest exclusieve urbanisaties in de Spaanse Middellandse Zee. Zodra u zich hier vestigt, zult u genieten van een prachtig panoramisch uitzicht, met bergen bedekt met weelderige vegetatie . Mis de kans niet om uw leven te veranderen en de kwaliteit van uw dagen onmiddellijk te verbeteren.

Om te leven zoals je altijd al wilde, in een ontspannen omgeving en een mediterrane levensstijl aan te nemen, bezoek Benitachell villa's te koop

Als u op zoek bent naar villa's in Benitachell te koop om uit te rusten tijdens uw pensionering of een tweede huis voor uw vakantie wilt hebben, heeft SELECT VILLAS een brede selectie van eigendommen in Benitachell om u aan te bieden. We hebben traditioneel ontworpen villa's met uitzicht op zee en wederverkoopappartementen in het stedelijke centrum van Benitachell. Onze mediterrane esthetische en wederverkoopvilla's zijn uitgerust met alle comfort die u nodig heeft:

  • De ruimtes zijn ruim en licht
  • Ze hebben inbouwkasten in de slaapkamers.
  • De keukens zijn ingericht en uitgerust met elektrische apparaten
  • De ramen zijn voorzien van dubbele beglazing voor akoestische en thermische isolatie.
  • Ze hebben grote buitenruimtes : zwembad, barbecue, tuin, solarium...

We raden u aan om de 360º VIDEO TOUR te verkennen die door sommige van onze villa's wordt aangeboden om elke hoek te verkennen en u voor te stellen hoe uw nieuwe leven in Benitachell-eigendommen die te koop staan eruit zou zien. U zult verrast zijn te ontdekken dat u duizenden kilometers verderop een virtuele rondleiding kunt maken vanuit uw luie stoel.

Stop met zoeken en vind villa's te koop in Benitachell, het huis waar je zo naar verlangt

Verspil geen tijd meer en vind ruime en zonnige villa's te koop in Benitachell . Wij zijn ons ervan bewust dat het verwerven van een woning altijd een grote verantwoordelijkheid met zich meebrengt. Daarom staat ons team van makelaars te allen tijde tot uw beschikking om u te adviseren en ervoor te zorgen dat u zich bij elke stap van het proces gesteund voelt . Als u meer informatie wilt over onze huizen van topkwaliteit, nodigen wij u uit om ons te bezoeken op Avenida de Madrid 5, 03724 Moraira, Alicante. Aarzel ook niet om telefonisch contact met ons op te nemen via +34 966 490 861 | (+34) 616 002 993 of schrijf ons op enquiries@select-villas.es .

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search