Betaalbare appartementen met zeezicht te koop in Calpe

Bestellen op
Tonen als

Betaalbare appartementen met zeezicht te koop in Calpe

Wilt u wonen op een plek waar de zon bijna het hele jaar schijnt, de zee u een spectaculair uitzicht biedt en de natuur omringt met schoonheid? Als uw antwoord ja is, dan bent u wellicht geïnteresseerd in onze betaalbare appartementen met zeezicht te koop in Calpe. In Calpe kunt u genieten van vele voordelen zoals:

 • Geniet van bestanden en baaien van fijn zand en kristalhelder water, zoals het Arenal-Bol strand, Cala De Calpe of Cala Del Mallorqui.
 • Bezoek uw monumenten en historische plaatsen, zoals de Baños de la Reina, een oude Romeinse zout- en garam fabriek, het kasteel van Calpe, een Arabisch fort uit de 13e eeuw, of de parochiekerk van Nuestra Señora de las Nieves, in gotische mudejarstijl..
 • Proef jouw typische gastronomie, op basis van verse vis, rijst en tuinproducten, zoals paella, arroz a banda, gebakken rijst, caldero, stamppot of stamppot met balletjes.
 • Oefening Sport en buitenactiviteiten, zoals wandelen, fietsen, duiken, zeilen, golfen, tennis of paardrijden.
 • Neem deel aan uw Feestdagen en tradities, zoals de patroonheilige festiviteiten ter ere van de Virgen de las Nieves, die worden gevierd van 3 tot 5 augustus, of de Moren- en Christenfeesten, die worden gevierd van 19 tot 22 oktober.

Zoals u kunt zien is Calpe een plek vol charme, cultuur en plezier, waar u het huis van uw dromen kunt vinden. Aarzel niet en raadpleeg de goedkope huizen met uitzicht op zee te koop in Calpe Wat wij voor u beschikbaar hebben

Geniet van de zeebries in onze Betaalbare appartementen met zeezicht te koop in Calpe

Als u op zoek bent naar een plek om te wonen of uw vakantie door te brengen, mis dan deze unieke kans niet om een van onze betaalbare appartementen met zeezicht te kopen in Calpe. Deze appartementen hebben veel voordelen waardoor u zich thuis zult voelen, zoals:

 • Een zeer betaalbare prijs,die in alle zakken past en waarmee u geld kunt besparen voor andere dingen.
 • Moderne voorzieningen, waaronder airconditioning, inbouwkasten, lift, garage, tuin, zwembad, terras en berging.
 • Prachtig uitzicht op de zee, waardoor u kunt genieten van de schoonheid van het landschap en de rust van het geluid van de golven.
 • Gemakkelijke en directe toegang tot de stranden naar de boulevard, waar u watersporten kunt beoefenen, zonnen, wandelen of ontspannen in een van de vele bars en restaurants.

Aarzel niet en contacteer ons voor meer informatie. Deze appartementen verkopen snel, dus mis deze kans niet om aan zee te wonen.

Wil je in een paradijs aan zee wonen zonder je portemonnee op te geven? Koop een van onze Betaalbare appartementen met zeezicht te koop in Calpe

Select Villas is een makelaarskantoor gespecialiseerd in betaalbare appartementen met zeezicht te koop in Calpe Eigendommen in Moraira, Benitachell, Jávea en meer, aan de Noord-Costa Blanca. Wij bieden u een professionele, eerlijke en persoonlijke service, waarmee u het huis van uw dromen kunt vinden in een bevoorrechte omgeving. Wij beschikken over een grote diversiteit aan woningen, van budget appartementen tot exclusieve villa's, daarnaast bieden wij u de 360º TOUR-service, waarmee u het huis waarin u geïnteresseerd bent online kunt bezoeken zonder uw huis te verlaten.Aarzel niet en contacteer ons voor meer informatie. Wij helpen u graag verder en helpen u uw droom van wonen aan zee waar te maken.

 • Avenida de Madrid 5, 03724 Moraira, Alicante.
 • +34 966 490 861 | (+34) 616 002 993
 • enquiries@select-villas.es
Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search