Een huis verkopen in Benitachell

Bestellen op
Tonen als

Een huis verkopen in Benitachell

Bent u van plan een huis te verkopen in Benitachell? De beste manier om tot een vlotte en probleemloze verkoop te komen is te vertrouwen op een deskundige makelaar die al het papierwerk zal verzorgen en u zal adviseren over de belangrijkste factoren waarmee u rekening moet houden als u uw huis aan de Costa Blanca wilt verkopen. Als u een huis wilt verkopen aan de Costa Blanca, is SELECT VILLAS uw beste optie.

Benitachell is een klein traditioneel Spaans Levante stadje gelegen op slechts een paar minuten van de toeristische steden Jávea en Moraira. In de laatste decennia werden in de omgeving elitaire urbanisaties gebouwd, waaronder wij vermelden: Cumbre del Sol, Les Fonts, Los Romeros, Las Mimosas, Los Olivos, enz. waar zich een multiculturele wijk heeft gevestigd, vooral afkomstig uit het Verenigd Koninkrijk, die naar Spanje zijn verhuisd om van de zon te genieten en een gezonde en ontspannen levensstijl te leiden. Een van deze bevoorrechte wooncomplexen is Cumbre del Sol, dat gelegen is op een spectaculaire locatie op de top van een klif met een ongeëvenaard uitzicht op de Middellandse Zee.

Deze urbanisaties hebben een grote toeristische aantrekkingskracht en een grote vraag naar onroerend goed, zodat de verkoop van onroerend goed zeer in trek is. Door te vertrouwen op SELECT VILLAS verkrijgt u:

 • een succesvolle en comfortabele verkoop
 • met professionele en ervaren onderhandelaars
 • zonder zorgen over juridische en fiscale aspecten
 • tegen de juiste prijs
 • met een krachtige marketingcampagne

Eén van de fundamentele factoren bij de verkoop van een huis in Benitachell is het bepalen van de juiste prijs

De juiste waardebepaling is één van de belangrijkste factoren om rekening mee te houden als u een huis in Benitachell wilt verkopen. Een onjuiste en overgewaardeerde prijs zal u potentiële kopers verliezen, terwijl het gemakkelijker wordt om andere eigendommen te verkopen. Bij het bepalen van de prijs van het huis moet u objectief zijn, persoonlijke gevoelens vergeten en rekening houden met:

 • De situatie: lawaaierige buurt, centraal, naast golf of de zee ...
 • De infrastructuren en diensten van de omgeving: winkels, vervoer, gezondheidszorg ...
 • Het uitzicht: zee, bergen, parken ...
 • De staat van het pand: instapklaar of op te knappen.
 • Gemeenschappelijke diensten: zwembad, tuinen, kinderspeelplaats ...
 • De geactualiseerde marktwaarde en de prijzen van de omliggende eigendommen.

Bij SELECT VILLAS zijn wij gespecialiseerd in de taxatie van eigendommen aan de Costa Blanca. Wij bieden deze service gratis aan en wij herzien ook de verkoopprijs van onze eigendommen op basis van de herwaarderingen van de vastgoedmarkt en de wisselkoersen.


Bent u geïnteresseerd in de verkoop van een huis in Benitachell? Neem vandaag nog contact op met SELECT VILLAS

Als u een huis in Benitachell wenst te verkopen, neem dan contact op met SELECT VILLAS en vraag naar onze speciale diensten voor exclusieve eigendommen, waaronder wij benadrukken:

 • Verminderde commissie
 • 360º VIDEO rondleiding
 • Gratis energie-efficiëntiecertificaat
 • Ontwerp van grondplannen van het onroerend goed

Bij SELECT VILLAS bieden wij u onze jarenlange professionele ervaring in het begeleiden van internationale klanten die een eigendom in Spanje wensen te kopen.
Om contact met ons op te nemen, hoeft u alleen maar het formulier op onze website in te vullen en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Wij zullen u met plezier ontvangen in onze kantoren. Wij wachten op u in Avda. de Madrid, 5 - 03724 Moraira (Alicante).

Telefoonnummers: +34 966 490 861 |+34 616 002 993

E-mail: enquiries@select-villas.es

Een huis verkopen in Benitachell

Heeft u een makelaar nodig die vertrouwen en zekerheid genereert om een huis in Benitachell te verkopen? SELECT VILLAS heeft een compleet team van hooggekwalificeerde mensen met zeer competente menselijke en professionele waarden.

Benitachell is een typisch Spaans toeristisch stadje dat is gelegen tussen Moraira en Jávea, twee mediterrane hoekjes met idyllische stranden met kristalhelder water. Benitachell is een ideale gemeente geworden om een ontspannen en gezonde levensstijl te leiden dankzij het contact met de natuur en de voortreffelijke keuken. Bovendien heeft Benithachell magische baaien tussen kliffen zoals Cala Llebeig, Cala dels Testos en Cala Moraig en op 10 minuten met de auto heeft u toegang tot een groot winkelnetwerk in Moraira . Dankzij de stedelijke groei van luxueuze huizen die erin zijn geslaagd hun natuurlijke omgeving te behouden, is Benitachell een veelgeprezen plek bij het internationale publiek uit het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk, Noorwegen, Nederland, enz. Bij SELECT VILLAS bieden we onze diensten aan alle soorten mensen voor vele jaren, aangezien wij tot 7 talen spreken.

Wist u dat wij werken met de internationale vastgoedportals met het meeste webverkeer in de huidige markt? Daarnaast werken we samen met advocaten en agentschappen die meerdere talen spreken , hebben we samenwerkingsovereenkomsten met andere agenten en bieden we virtuele rondleidingen door de panden. Al deze sterke punten zorgen ervoor dat wij uw huis in minder tijd verkopen dan u denkt.

Exclusief een huis verkopen in Benitachell in ruil voor luxe voordelen

Er is veel vraag naar tweedehands woningen in Benitachell bij onze klanten, dus het verkopen van een huis in Benitachell zal voor ons heel gemakkelijk zijn. We hebben een uitgebreide portfolio van eigendommen te koop in Benitachell die veel gebruikers elke dag bezoeken, aangezien onze website op de eerste organische posities van Google staat . Een van de meest opvallende voordelen om uw huis exclusief bij ons te verkopen, zijn:

 • Verlaging verkoopcommissie
 • Realisatie videotour 360 graden
 • Platte ontwerpen van alle kamers van het huis
 • Verkrijg een gratis energie-efficiëntiecertificaat
 • Compleet fotoverslag van professionele kwaliteit

Op de afgesproken dag en tijd komen wij kosteloos bij uw woning langs om de prijs te beoordelen (afhankelijk van de markt, de kenmerken en de omgeving) en fotograferen wij uw woning. Om dit te doen, raden we je aan om van tevoren wat schoon te maken, je persoonlijke bezittingen te bestellen en op te bergen in een kast, versleten gloeilampen te vervangen, de ramen of glazen gordijnen schoon te maken en alle jaloezieën op te klappen zodat de zon je huis natuurlijk verlicht.

Hoe kan ik een huis in Benitachell verkopen met SELECT VILLAS?

Als u een huis in Benitachell wilt verkopen met onze vastgoedspecialist, neem dan nu contact met ons op en wij zullen u alle informatie bieden die u nodig heeft om uw eigendom te verkopen . Ook voor face-to-face communicatie kunt u bij ons persoonlijk langskomen. Ons kantoor is gelegen in de meest commerciële wijk van Moraira, open van maandag tot zaterdag (Avda. De Madrid, 5 – 03724, Moraira (Alicante). Als u liever online communiceert, hebben we ook de volgende manieren om u totaal comfort te bieden:

Wil je een van onze verkoopacties zien? Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang advies met betrekking tot het kopen of verkopen van zeer aantrekkelijke woningen aan de Costa Blanca.

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search