Een huis verkopen in Moraira

Bestellen op
Tonen als

Een huis verkopen in Moraira

Wil je een huis verkopen in Moraira en weet je niet waar te beginnen? Neem contact op met SELECT VILLAS en maak je geen zorgen over de rest. Wij nemen alle procedures uit handen en informeren u over:

 • de evolutie van het verkoopproces
 • de documentatie die u moet voorbereiden
 • degenen die geïnteresseerd zijn in uw huis en hun opmerkingen wanneer ze het bezoeken
 • de valutawissel en hoe dit de prijs van uw huis beïnvloedt
 • enz.

Moraira is een van de mooiste steden aan de Costa Blanca Noord . Langs de acht kilometer gevarieerde kustlijn vinden we idyllische baaien verborgen tussen de mediterrane dennenbossen die bijna de stranden binnendringen. Het hele jaar door schijnt er een felle en stralende zon waardoor u op elk moment in contact kunt komen met de natuur, een fietstocht kunt maken of kunt wandelen langs de routes die u in de omgeving van deze prachtige stad vindt. In juli zult u genieten van het beoefenen van leuke watersporten of ontspannen tijdens het zonnebaden aan zee.

De zomer is een ideale tijd om uw huis in Moraira te koop te zetten. Door de grote toeristenhausse van deze stad verdrievoudigt de bevolking en veel van haar bezoekers zijn gefascineerd door deze prachtige plek aan de Spaanse Middellandse Zee en besluiten een woning te kopen om er lange vakanties door te brengen of om te verhuizen na hun pensionering.

5 tips voor het verkopen van een huis in Moraira

Als u een huis in Moraira wilt verkopen, is een fundamentele factor de eerste indruk die het huis biedt aan de potentiële geïnteresseerde. Hiervoor hopen wij dat u de volgende aanbevelingen voor het verkopen van een woning die wij u aanbieden erg nuttig vindt:

 • Presenteer je huis netjes en schoon
 • Trek de jaloezieën omhoog om het zonlicht binnen te laten en het uitzicht te zien
 • Parkeerplaats laten plannen voor de klant
 • Het biedt een goed onderhouden tuin en een zwembad met transparant water
 • Als je huisdieren hebt, probeer dan niet te storen

Het huis wordt veel aantrekkelijker als het schoon en netjes is . Controleer of alle gloeilampen werken, of een kraan niet lekt, verzamel kinderspeelgoed, persoonlijke bezittingen, hangende kleding, ... Scheid de gordijnen en trek de jaloezieën omhoog zodat je de grote helderheid van het huis en zijn uitzicht kunt zien. Het presenteert een luchtig huis. Als het een gebied is waar het moeilijk is om te parkeren, plan dan een parkeerplaats voor de klant, zodat u niet veel tijd hoeft te besteden aan het zoeken naar een plek om de auto te parkeren. Als het een chalet of een twee-onder-een-kap woning is, moet de tuin goed verzorgd worden, zonder onkruid, met het gras gemaaid, zonder rommel in het midden. Het wordt aanbevolen dat het zwembad vol is en met transparant water. Tot slot, als u uw hond nergens kunt sluiten, zorg er dan voor dat hij er geen last van heeft. Misschien houdt de bezoeker niet van dieren!

Neem contact op met SELECT VILLAS om een huis in Moraira te verkopen

Als u een huis in Moraira wilt verkopen, neem dan contact met ons op en wij informeren u over alle stappen die nodig zijn om de verkoop gemakkelijk en snel te laten verlopen. We wachten op u in onze kantoren aan de Avda. De Madrid, 5 - 03724 Moraira (Alicante). Indien gewenst kunt u contact opnemen met:

 • Het formulier invullen dat op onze website verschijnt
 • Telefoons: +34 966 490 861 | +34 616 002 993
 • E-mail: enquiries@select-villas.es
Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search