Een woning verkopen in Benissa Costa

Bestellen op
Tonen als

Een woning verkopen in Benissa Costa

Als u een woning in Benissa Costa moet verkopen, neem dan contact op met SELECT VILLAS en u zult de ongelooflijke voordelen ontdekken die wij u bieden. Benissa Costa is een prachtig gebied aan de Middellandse Zeekust dat grote internationale belangstelling heeft en een aanzienlijke vraag naar onroerend goed heeft, zowel in Spanje als in andere Europese landen, voornamelijk in Duitsland en het Verenigd Koninkrijk.

Ons zeer professionele team van makelaars spreekt zes talen , dus we zullen zowel met u als met potentiële internationale kopers vloeiend communiceren. Wij bezoeken uw woning en maken een fotoreportage van maximaal 40 hoogwaardige foto's, waar alle belangrijke details van de woning op komen te staan. Wij bieden u een gratis waardebepaling van uw woning op basis van:

 • de huidige prijs van de vastgoedmarkt
 • zijn leeftijd en staat van bewaring
 • het oppervlak, de locatie en de in de omgeving bestaande interessante diensten
 • het uitzicht (naar de zee, de bergen, de privétuin, ...)
 • enz.

Daarnaast beoordelen we de prijs op basis van wisselkoersen of marktschommelingen. We adverteren het onroerend goed online, met een zeer aantrekkelijke en persoonlijke beschrijving, vergezeld van een fotografisch verslag op de belangrijkste nationale en internationale onroerendgoedportalen: kyero.com, habitaclia, fotocasa, rightmove, A Place in the sun.com, thinkspain, . ..

Als u al heel lang een woning in Benissa Costa wilt verkopen met andere makelaars en u heeft nog steeds geen koper gevonden, vraag het dan aan SELECT VILLAS en wij zullen het probleem oplossen

Misschien hebt u op het verkeerde onroerend goed vertrouwd om een onroerend goed in Benissa Costa te verkopen en loopt de verkoop vertraging op. Een van de meest voorkomende redenen vinden we het maken van foto's van slechte kwaliteit, donker of niet erg helder en die niet echt de belangrijkste attracties van het huis weerspiegelen. De klant die op internet een huis zoekt, gooit automatisch de huizen weg die hem niet interesseren bij het bekijken van de foto's of die een slechte en eentonige beschrijving hebben.

Er zijn veel parameters die ervoor zorgen dat de prijs van de vastgoedmarkt constant fluctueert, dus het is erg belangrijk dat de taxatie van de woning wordt uitgevoerd door een professionele vastgoeddeskundige , aangezien een ongepaste taxatie de verkoop kan doen stagneren.

Bij de presentatie van het huis moeten we rekening houden met twee fundamentele aspecten. Aan de ene kant moet het huis schoon zijn, persoonlijke bezittingen verzameld, netjes en met de jaloezieën omhoog zodat de helderheid kan worden gecontroleerd . Daarnaast is het essentieel dat de makelaar de woning kent om de potentiële koper bloot te stellen aan de voordelen, de bestaande diensten in zijn omgeving, enz.

Wilt u contact opnemen met SELECT VILLAS om een woning in Benissa Costa te verkopen?

Als u overweegt contact met ons op te nemen om een woning in Benissa Costa te verkopen, zult u er geen spijt van krijgen. SELECT VILLAS is een makelaarskantoor met een groot aanzien in de sector vanwege zijn grote professionaliteit en bedrijfsethiek . Onze makelaars zijn meertalig en beschikken over de nodige kwalificaties. Bovendien zult u genieten van de hechte en vertrouwde behandeling die zij u bieden.

Om contact met ons op te nemen, kiest u de manier die voor u het meest comfortabel is:

 • Vul het contactformulier in dat op onze website verschijnt
 • Bel de telefoons: +34 966 490 861 | +34 616 002 993
 • E-mail: enquiries@select-villas.es
 • Kantoor: Avda. De Madrid, 5 - 03724 Moraira (Alicante)

Een woning verkopen in Benissa Costa

Wilt u een woning verkopen in Benissa Costa zonder zich bezig te houden met het papierwerk of zorgen te maken over de promotie van uw woning? Het beste wat u kunt doen is vertrouwen op een makelaar die 100% betrokken is bij uw woning zoals SELECT VILLAS. Zoals u zult zien, hebben wij een ruim aanbod van huizen te koop in Benissa Costa omdat wij een referentie zijn in het gebied en de getuigenissen van onze klanten ons goede werk onderschrijven.  Benissa Costa is een typisch mediterraan stadje met een veelheid aan paradijselijke baaien en schone wateren die het tot een aantrekkingspunt hebben gemaakt voor het kopen van huizen. Deze kustplaats is gelegen tussen Moraira en Calpe, twee van de belangrijkste steden aan de Costa Blanca Noord. Moraira is een vissersdorp dat een zeer ontspannen en rustige sfeer biedt. Calpe daarentegen is een toeristisch icoon met een grote drukte en een ruim aanbod aan ontspanning en vermaak, hoewel het ook hoekjes biedt waar men veel rust kan inademen.

Benissa Costa heeft 4 kilometer aan prachtige baaien, perfect voor duikliefhebbers en liefhebbers van rust. Het is een idyllische plek die ligt tussen kliffen en overvloedige dennenbossen, ideaal om te wandelen terwijl u de verschillende tinten blauw van de Middellandse Zee aanschouwt. Een ander sterk punt dat veel klanten doet besluiten om huizen te kopen in Benissa Costa is de heerlijke gastronomie, zoals de stoofpot van rotsinktvis of de kwaliteitsworsten.

Ontdek de effectieve marketing tactieken die wij toepassen om een eigendom in Benissa Costa te verkopen

Een eigendom verkopen in Benissa Costa is zeer eenvoudig voor SELECT VILLAS dankzij de uitgebreide ervaring van onze makelaars en de marketingtechnieken die we toepassen. We gebruiken zowel fysieke als virtuele middelen om ervoor te zorgen dat we het maximale aantal potentiële kopers bereiken.

 • Fysieke reclamebrochures in verschillende talen
 • Digitale promotie: Google Ads, Facebook Ads, Youtube...
 • TV reclame: we werken samen met TV zenders in de UK en België.
 • Aanwezigheid in internationale en Spaanse portals: Kyero, Habitaclia, Thinkspain, Idealista ....
 • Tentoonstellingen op verschillende plaatsen
 • Sponsoring van lokale bedrijven en sportacademies of sociale evenementen.
 • Wij bieden ook extra voordelen voor exclusieve klanten zoals: videorondleiding, ontwerp van plattegronden, het verkrijgen van het Energie Efficiëntie Certificaat...


Bij SELECT VILLAS helpen wij honderden klanten om een eigendom te verkopen in Benissa Costa en andere toeristische regio's

Als u alle voordelen wilt weten van het verkopen van een eigendom in Benissa Costa met SELECT VILLAS klik dan hier. Ons meertalig agentschap biedt gepersonaliseerde verkoopdiensten aan in Benissa Costa alsook in andere plaatsen aan de Costa Blanca Noord (Moraira, Benitachell, Javea, Altea...). Wij beschikken over een team van bekwame, vriendelijke en meertalige agenten die zonder enig probleem uw taal spreken en u snel te woord staan wanneer u hen nodig heeft.

Wilt u ons ontmoeten? U kunt van uw verblijf gebruik maken en ons kantoor bezoeken in Avda. De Madrid, 5 - 03724 Moraira (Alicante) of neem online contact met ons op: enquiries@select-villas.es | +34 966 490 861 | +34 616 002 993. We kijken ernaar uit u te ontmoeten en u onze vriendelijke service te tonen!

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search