Een woning verkopen in Benissa Costa

Bestellen op
Tonen als

Een woning verkopen in Benissa Costa

Als u een woning in Benissa Costa moet verkopen, neem dan contact op met SELECT VILLAS en u zult de ongelooflijke voordelen ontdekken die wij u bieden. Benissa Costa is een prachtig gebied aan de Middellandse Zeekust dat grote internationale belangstelling heeft en een aanzienlijke vraag naar onroerend goed heeft, zowel in Spanje als in andere Europese landen, voornamelijk in Duitsland en het Verenigd Koninkrijk.

Ons zeer professionele team van makelaars spreekt zes talen , dus we zullen zowel met u als met potentiële internationale kopers vloeiend communiceren. Wij bezoeken uw woning en maken een fotoreportage van maximaal 40 hoogwaardige foto's, waar alle belangrijke details van de woning op komen te staan. Wij bieden u een gratis waardebepaling van uw woning op basis van:

  • de huidige prijs van de vastgoedmarkt
  • zijn leeftijd en staat van bewaring
  • het oppervlak, de locatie en de in de omgeving bestaande interessante diensten
  • het uitzicht (naar de zee, de bergen, de privétuin, ...)
  • enz.

Daarnaast beoordelen we de prijs op basis van wisselkoersen of marktschommelingen. We adverteren het onroerend goed online, met een zeer aantrekkelijke en persoonlijke beschrijving, vergezeld van een fotografisch verslag op de belangrijkste nationale en internationale onroerendgoedportalen: kyero.com, habitaclia, fotocasa, rightmove, A Place in the sun.com, thinkspain, . ..

Als u al heel lang een woning in Benissa Costa wilt verkopen met andere makelaars en u heeft nog steeds geen koper gevonden, vraag het dan aan SELECT VILLAS en wij zullen het probleem oplossen

Misschien hebt u op het verkeerde onroerend goed vertrouwd om een onroerend goed in Benissa Costa te verkopen en loopt de verkoop vertraging op. Een van de meest voorkomende redenen vinden we het maken van foto's van slechte kwaliteit, donker of niet erg helder en die niet echt de belangrijkste attracties van het huis weerspiegelen. De klant die op internet een huis zoekt, gooit automatisch de huizen weg die hem niet interesseren bij het bekijken van de foto's of die een slechte en eentonige beschrijving hebben.

Er zijn veel parameters die ervoor zorgen dat de prijs van de vastgoedmarkt constant fluctueert, dus het is erg belangrijk dat de taxatie van de woning wordt uitgevoerd door een professionele vastgoeddeskundige , aangezien een ongepaste taxatie de verkoop kan doen stagneren.

Bij de presentatie van het huis moeten we rekening houden met twee fundamentele aspecten. Aan de ene kant moet het huis schoon zijn, persoonlijke bezittingen verzameld, netjes en met de jaloezieën omhoog zodat de helderheid kan worden gecontroleerd . Daarnaast is het essentieel dat de makelaar de woning kent om de potentiële koper bloot te stellen aan de voordelen, de bestaande diensten in zijn omgeving, enz.

Wilt u contact opnemen met SELECT VILLAS om een woning in Benissa Costa te verkopen?

Als u overweegt contact met ons op te nemen om een woning in Benissa Costa te verkopen, zult u er geen spijt van krijgen. SELECT VILLAS is een makelaarskantoor met een groot aanzien in de sector vanwege zijn grote professionaliteit en bedrijfsethiek . Onze makelaars zijn meertalig en beschikken over de nodige kwalificaties. Bovendien zult u genieten van de hechte en vertrouwde behandeling die zij u bieden.

Om contact met ons op te nemen, kiest u de manier die voor u het meest comfortabel is:

  • Vul het contactformulier in dat op onze website verschijnt
  • Bel de telefoons: +34 966 490 861 | +34 616 002 993
  • E-mail: enquiries@select-villas.es
  • Kantoor: Avda. De Madrid, 5 - 03724 Moraira (Alicante)

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search