Een woning verkopen in Benitachell

Bestellen op
Tonen als

Een woning verkopen in Benitachell

Moet u een woning in Benitachell verkopen en weet u niet aan welke professional u deze taak moet toevertrouwen? Bent u op zoek naar een verantwoordelijke en professionele makelaar, neem dan contact op met SELECT VILLAS. We hebben een lange ervaring in de vastgoedsector en we kennen perfect alle procedures met betrekking tot de aan- en verkoop van onroerend goed in Spanje, dus u kunt erop vertrouwen dat wij voor alles zorgen.

Benitachell is een kleine stad gelegen in het binnenland van de Costa Blanca Noord, naast de toeristische badplaatsen Jávea en Moraira. Dit charmante stedelijke centrum is omgeven door prachtige eengezinswoningen zoals Les Fonts, Golden Valley, Los Molinos, Calistros ... en de luxueuze urbanisatie Cumbre del Sol, met een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee en toegang tot het prachtige Cala Moraig . Benitachell is de plek die door inwoners van andere Europese landen is gekozen om in contact met de natuur te leven en een gezonde en ontspannen levensstijl te leiden, genietend van het prachtige klimaat van de Costa Blanca. Daarnaast heeft het als voordeel dat het slechts enkele minuten verwijderd is van de bruisende stranden van Moraira.

Als u een woning in Benitachell wilt verkopen, ontdek dan de ongelooflijke voordelen van de exclusieve verkoop die SELECT VILLAS u biedt

Uw beste optie om een eigendom exclusief in Benitachell te verkopen, is om contact op te nemen met SELECT VILLAS. Naast alle voordelen die wij u bieden bij de verkoop van een woning, voor exclusieve woningen , bieden wij u:

 • Een verlaagde commissie
 • Uitvoeren van plattegronden van de woning om op te nemen in uw verkoopdossier
 • Uitvoeren van een 360º Videotour
 • Gratis energie-efficiëntiecertificaat
 • Publicatie op sociale netwerken, versturen nieuwsbrief, showcase van bureaus ...

Wij bieden u een complete professionele service voor lage en zeer interessante tarieven . Daarnaast nemen we het ontwerp van de plattegronden van uw pand , met afmetingen en interieurindeling mee. Een andere gratis service die we in de exclusieve verkoop opnemen, is de realisatie van een 360º virtuele videotour , waarmee geïnteresseerden virtueel uw huis kunnen betreden wanneer ze maar willen, ongeacht het tijdsverschil met hun land of de dag van de week. Daarnaast verstrekken wij u gratis het Energie-efficiëntiecertificaat , dat verplicht is wanneer u een huis wilt verkopen.

Ons kantoor is gevestigd in een van de hoofdstraten van Moraira. Het is een zeer commercieel gebied waar dagelijks een groot publiek reist, dus het raam van ons bureau heeft een goede zichtbaarheid . Daarnaast verspreiden we jaarlijks 20.000 reclamefolders en sturen we wekelijks een nieuwsbrief naar ons kopersbestand. Daarnaast voeren we campagnes op sociale netwerken, voornamelijk op Facebook, en advertenties op Google.

Neem contact met ons op om een woning in Benitachell te verkopen

Als u de verkoop van uw eigendom op een ontspannen en aangename manier wilt laten verlopen, werkt SELECT VILLAS nauw samen met de koper en de verkoper om consensus te bereiken, waardoor een comfortabele en stressvrije transactie wordt gegarandeerd. Wij bieden u een volledige, attente en volledig persoonlijke aandacht.

Contact opnemen met ons zal heel eenvoudig zijn. Kies de manier die u verkiest:

 • Vul het contactformulier in
 • Telefoons: +34 966 490 861 | +34 616 002 993
 • E-mail: enquiries@select-villas.es
 • Kantoor: Avda. De Madrid, 5 - 03724 Moraira (Alicante)

Een woning verkopen in Benitachell

Moet u een woning in Benitachell verkopen? Geef uzelf de beste handen en profiteer van talrijke verkoopdiensten die wij u zullen bieden. Benitachell is een stad die behoort tot de Costa Blanca Noord, een typisch mediterrane stad met internationale inwoners van verschillende nationaliteiten (Verenigd Koninkrijk, Rusland, Nederland, Duitsland, Frankrijk, Noorwegen...). Benitachell is internationaal een van de meest gevraagde bestemmingen geworden vanwege de bijzondere gebroken kustlijn van ongeveer 2 kilometer lang die magische baaien met transparant water bewaakt. Het zonnige klimaat is ook een andere factor die een grote invloed heeft op het kopen van een huis op deze charmante plek. Bovendien maken de idyllische natuurlijke omgeving en het spectaculaire uitzicht op zee onze eigendommen tot een van de meest gewilde vastgoedproducten op de markt. De woonwijken van Benitachell zijn exclusief en zeer rustig : onder andere Cumbre del Sol, Los Molinos, Golden Valley en Valle del Portet zijn de favoriete keuze van veel van onze klanten die dicht bij de zee willen wonen.

Benitachell ligt tussen Moraira en Jávea , toeristische steden met verschillende kenmerken die de moeite waard zijn om onder de Spaanse zon van te genieten. Aan de ene kant is Moraira een kustplaats met een visserij-essentie en zeevaarttraditie die tegelijkertijd natuurlijke landschappen van grote ecologische waarde heeft . Aan de andere kant is Jávea een van de favoriete plekken vanwege de indrukwekkende kliffen, de populaire Instagram-baaien en het beroemde natuurpark "La Granadella".

Ontdek de voordelen van het exclusief verkopen van een woning in Benitachell

Wilt u weten waar u voor kunt kiezen als u besluit een woning in Benitachell exclusief met SELECT VILLAS te verkopen? Een van de dingen die ons bureau het meest onderscheidt en onderscheidt van de concurrentie, zijn onze voordelen voor exclusieve klanten:

 • Verlaagde commissies: We verlagen het commissietarief door dezelfde complete en competente service aan te bieden.
 • Virtuele bezoeken: Wij maken geheel gratis een 360-graden videotour door uw woning om de verkoopkans te vergroten en veel potentiële kopers op afstand te bereiken.
 • Plattegronden van het huis: Wij ontwerpen gratis gedetailleerde plannen van uw huis, zowel van alle kamers als de locatie waar het zich bevindt.
 • Energie-efficiëntiecertificaat: wij verkrijgen het energieprestatiecertificaat van uw woning, aangezien dit document essentieel is om bij een notaris te overleggen.
 • Aanvullende marketingactiviteiten : We breiden de reclame voor uw huis uit via zeer effectieve marketingtools (nieuwsbrieven en sociale netwerken)

Onze meertalige makelaar helpt u snel een woning in Benitachell te verkopen

Als u in korte tijd een woning in Benitachell wilt verkopen, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons SELECT VILLAS-bureau. U krijgt een meertalige makelaar toegewezen die uw taal vloeiend spreekt en u al het advies zal geven dat u nodig heeft, evenals interessante informatie (markttrends, verkoopstatus van uw woning, enz.). Onze primaire waarden zijn eerlijkheid, efficiëntie en integriteit , zodat u zich te allen tijde begeleid, kalm en veilig voelt.

 • Bellen naar +34 966 490 861 | +34 616 002 993
 • E-mails naar enquiries@select-villas.es
 • Kantoor bij Avda. de Madrid, 5 – 03724 Moraira (Alicante).
Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search