Een woning verkopen in Benitachell

Bestellen op
Tonen als

Een woning verkopen in Benitachell

Moet u een woning in Benitachell verkopen en weet u niet aan welke professional u deze taak moet toevertrouwen? Bent u op zoek naar een verantwoordelijke en professionele makelaar, neem dan contact op met SELECT VILLAS. We hebben een lange ervaring in de vastgoedsector en we kennen perfect alle procedures met betrekking tot de aan- en verkoop van onroerend goed in Spanje, dus u kunt erop vertrouwen dat wij voor alles zorgen.

Benitachell is een kleine stad gelegen in het binnenland van de Costa Blanca Noord, naast de toeristische badplaatsen Jávea en Moraira. Dit charmante stedelijke centrum is omgeven door prachtige eengezinswoningen zoals Les Fonts, Golden Valley, Los Molinos, Calistros ... en de luxueuze urbanisatie Cumbre del Sol, met een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee en toegang tot het prachtige Cala Moraig . Benitachell is de plek die door inwoners van andere Europese landen is gekozen om in contact met de natuur te leven en een gezonde en ontspannen levensstijl te leiden, genietend van het prachtige klimaat van de Costa Blanca. Daarnaast heeft het als voordeel dat het slechts enkele minuten verwijderd is van de bruisende stranden van Moraira.

Als u een woning in Benitachell wilt verkopen, ontdek dan de ongelooflijke voordelen van de exclusieve verkoop die SELECT VILLAS u biedt

Uw beste optie om een eigendom exclusief in Benitachell te verkopen, is om contact op te nemen met SELECT VILLAS. Naast alle voordelen die wij u bieden bij de verkoop van een woning, voor exclusieve woningen , bieden wij u:

  • Een verlaagde commissie
  • Uitvoeren van plattegronden van de woning om op te nemen in uw verkoopdossier
  • Uitvoeren van een 360º Videotour
  • Gratis energie-efficiëntiecertificaat
  • Publicatie op sociale netwerken, versturen nieuwsbrief, showcase van bureaus ...

Wij bieden u een complete professionele service voor lage en zeer interessante tarieven . Daarnaast nemen we het ontwerp van de plattegronden van uw pand , met afmetingen en interieurindeling mee. Een andere gratis service die we in de exclusieve verkoop opnemen, is de realisatie van een 360º virtuele videotour , waarmee geïnteresseerden virtueel uw huis kunnen betreden wanneer ze maar willen, ongeacht het tijdsverschil met hun land of de dag van de week. Daarnaast verstrekken wij u gratis het Energie-efficiëntiecertificaat , dat verplicht is wanneer u een huis wilt verkopen.

Ons kantoor is gevestigd in een van de hoofdstraten van Moraira. Het is een zeer commercieel gebied waar dagelijks een groot publiek reist, dus het raam van ons bureau heeft een goede zichtbaarheid . Daarnaast verspreiden we jaarlijks 20.000 reclamefolders en sturen we wekelijks een nieuwsbrief naar ons kopersbestand. Daarnaast voeren we campagnes op sociale netwerken, voornamelijk op Facebook, en advertenties op Google.

Neem contact met ons op om een woning in Benitachell te verkopen

Als u de verkoop van uw eigendom op een ontspannen en aangename manier wilt laten verlopen, werkt SELECT VILLAS nauw samen met de koper en de verkoper om consensus te bereiken, waardoor een comfortabele en stressvrije transactie wordt gegarandeerd. Wij bieden u een volledige, attente en volledig persoonlijke aandacht.

Contact opnemen met ons zal heel eenvoudig zijn. Kies de manier die u verkiest:

  • Vul het contactformulier in
  • Telefoons: +34 966 490 861 | +34 616 002 993
  • E-mail: enquiries@select-villas.es
  • Kantoor: Avda. De Madrid, 5 - 03724 Moraira (Alicante)
Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search