Eigendom te koop in La Sabatera Moraira

Bestellen op
Tonen als

Eigendom te koop in La Sabatera Moraira

Zou je willen leven in een paradijselijke omgeving waar de zon het hele jaar schijnt en je kunt genieten van het intense blauw van de Middellandse Zee? We hebben het onroerend goed te koop in La Sabatera Moraira dat je nodig hebt om je dromen waar te maken.

Moraira in een prachtige stad gelegen aan de Costa Blanca in het noorden van Spanje. Vroeger was het een klein vissersdorpje, maar vanwege de onvergelijkbare kustlijn en het prachtige klimaat, zijn prachtige urbanisaties gebouwd in de omgeving met alle voorzieningen die nodig zijn om comfortabel te kunnen leven.

La Sabatera is een belangrijke urbanisatie die zeer dicht bij het strand ligt. Hierin vindt u een breed scala aan winkels, supermarkten, restaurants, waar u alle noodzakelijke items in het dagelijks leven vindt, evenals een belangrijk assortiment strandproducten.

Je vindt er tal van zwemkleding en t-shirts, bikini's en pareo's, flip-flops, strandspellen voor kinderen, hangmatten en gemakkelijk te vervoeren parasols, zonnebrandcrèmes, strandhanddoeken, zonnebrillen, hoeden en hoeden, enz.

Als u in een ontspannen omgeving wilt wonen waar u de hele winter van een prachtige zon kunt genieten, aarzel dan niet om ons onroerend goed te bezoeken in La Sabatera Moraira.

In ons eigendom te koop in La Sabatera Moraira zult u genieten van de zon en de zee

Nu heeft u de mogelijkheid om een onroerend goed te koop te kopen in La Sabatera Moraira en het hele jaar door te kunnen genieten van de zee en een vrolijke en felle zon.

Om deze reden hebben veel mensen uit andere Europese landen besloten zich in Moraira te vestigen om weg te komen van de kou en de regen.

Meer dan zestig procent van de bevolking van Moraira behoort tot andere landen, zoals Duitsland, Groot-Brittannië, Frankrijk, enz.

We hebben een breed scala aan eigenschappen tot uw beschikking. Wij bieden u prachtige villa's met privéperceel en zwembad.

Kun je je voorstellen dat je ontspant in het solarium van je huis terwijl je naar de zee kijkt?

Als u een tuinliefhebber bent, krijgt u nu de kans om voor uw eigen mediterrane tuin te zorgen. Laat u verrassen door het zachte aroma van de vegetatie van uw tuin terwijl u op het terras van uw huis rust.

U kunt zelfs uw eigen tuin laten groeien en mooie en gezonde groenten oogsten.

Als u een gezonde en ontspannen levensstijl wilt leiden, wacht dan niet langer en bezoek ons onroerend goed te koop in La Sabatera Moraira.

Wilt u een woning te koop in La Sabatera Moraira bezoeken?

Als u een te koop aangeboden woning in La Sabatera Moraira wilt bezoeken, neem dan contact met ons op en wij zullen al uw vragen hierover oplossen.

U kunt zich abonneren op onze nieuwsbrief en we houden u op de hoogte van al ons nieuws.

Je kunt ons ook volgen op sociale netwerken en je zult onze uitgebreide activiteit in de vastgoedsector zien.

In onze kantoren zullen wij u vriendelijk bijstaan in uw taal, omdat we een deskundig professioneel team hebben dat vloeiend de belangrijkste Europese talen spreekt.

We hebben een continu schema met klantenservice van maandag tot zaterdag.

Als u contact met ons wilt opnemen, vult u het formulier in dat wordt weergegeven op internet of stuurt u ons een e-mail naar info@select-villas.es

Als u er de voorkeur aan geeft om ons persoonlijk te bezoeken, zullen we u graag helpen bij onze faciliteiten op Avda. De Madrid, 5 - 03724 Moraira (Alicante).

Telefoons: +34 966 490 861 | +34 616 002 993

Eigendom te koop in La Sabatera Moraira

Wilt u wonen op een plek waar de zon bijna het hele jaar schijnt, waar u kunt genieten van de natuur, de zee en de gastronomie? Als uw antwoord ja is, dan bent u geïnteresseerd in het kennen van elk eigendom te koop in La Sabatera Moraira dat wij aanbieden, gelegen in een bevoorrechte omgeving van de Noord-Costa Blanca in Spanje, waar SELECT VILLAS u de beste opties biedt om uw ideale woning.

 • Spanje is een van de beste landen om naartoe te verhuizen, omdat het een uitstekende gezondheid heeft, een rijke en gevarieerde gastronomie, een mild en aangenaam klimaat en droomstranden.
 • De Noord-Costa Blanca is een van de meest gekozen plaatsen door de internationale gemeenschap, vooral door burgers van Noord-Europa, die op zoek zijn naar een rustige en veilige plek om hun vakantie of pensioen door te brengen.
 • La Sabatera Moraira is een urbanisatie gelegen op enkele minuten van het centrum van Moraira, een charmant vissersdorpje dat zijn mediterrane essentie behoudt en alle diensten en comfort biedt die u nodig heeft.
 • Bij La Sabatera Moraira kunt u hiervan genieten spectaculair uitzicht op de zee en de bergen, een natuurlijke en groene omgeving, en een breed scala aan vrijetijds- en sportmogelijkheden, zoals golf, tennis, wandelen of duiken.

Naar welk type eigendom te koop in La Sabatera Moraira bent u op zoek? EN Kies degene die het beste bij uw smaak en behoeften past

Wij zijn er zeker van dat een SELECT VILLAS vindt u het eigendom te koop in La Sabatera Moraira, wij bieden u een ruime keuze aan huizen te koop, zowel nieuwbouw als wederverkoop.Onze charmante en luxueuze woningen te koop in La Sabatera Moraira bezitten een uitzonderlijke charme. In deze woningen ervaart u vanaf het moment dat u er intrekt een onovertroffen comfort dankzij de volgende onderscheidende kenmerken:

 • Traditionele en gezellige ontwerpen.
 • Functionele en praktische ruimtes.
 • Volledig ingerichte en uitgeruste keukens.
 • Geïntegreerde airconditioning- en verwarmingssystemen.
 • Mooie ronde zwembaden, sommige met prachtig uitzicht op zee.
 • Omringende natuurlijke omgevingen.

Elk van onze eigendommen die te koop staan in deze rustige, hoogwaardige urbanisatie vertoont artistieke en originele ontwerpen die ze unieke en unieke huizen maken. Met witte gevels, stenen daken, decoratieve balustrades en charmante pergola's vallen ze op met karakteristieke elementen van de mediterrane stijl. Daarnaast bieden wij een ruim aanbod huizen aan, variërend van 2 tot 7 slaapkamers, zodat u uw hele gezin of een grote groep vrienden kunt huisvesten en hun comfort te allen tijde kunt garanderen.

Wij bieden u een uitzonderlijke service bij de aankoop van uw eigendom te koop in La Sabatera Moraira favoriet

Wij bieden u de mogelijkheid om een virtuele rondleiding te maken door het eigendom koop staat in La Sabatera Moraira dat u het leukst vond, waardoor u de unieke kwaliteiten ervan beter kunt waarderen. Daarnaast zijn we er trots op dat we een uitzonderlijke klantenservice bieden, die door onze klanten zeer wordt gewaardeerd. Wij onderhouden een nauwe en vriendelijke communicatie in verschillende talen gedurende het gehele aan- en verkoopproces, wat heeft geresulteerd in de tevredenheid van talloze mensen en het verkrijgen van talrijke positieve getuigenissen. Wilt u het zelf zien?Voor meer informatie over onze onroerend goed in Moraira

 • Bel ons op de volgende telefoonnummers: 34 966 490 861 | +34 616 002 993. Stuur ons een e-mail naar enquiries@select-villas.es.
 • Bezoek ons op ons kantoor aan de Avda. de Madrid, 5-03724 Moraira (Alicante).


Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search