Eigendom te koop in Moraira Costa Blanca

Bestellen op
Tonen als

Eigendom te koop in Moraira Costa Blanca

Op zoek naar een woning te koop in Moraira Costa Blanca? Bij SELECT VILLAS helpen wij u graag bij het vinden van uw droomhuis. Hiervoor hebben we een interessante selectie van woningen waar we zeker weten dat u de woning vindt die u wilt.

Moraira is de bestemming die veel Europeanen uit verschillende landen hebben gekozen om hun vakantie door te brengen zoals ze altijd hebben gedroomd. Het fantastische klimaat van deze stad gelegen aan de Noordelijke Costa Blanca is perfect om meer dan driehonderd dagen per jaar te zonnebaden. Door de lage regenval kunt u het hele jaar door genieten van de natuur. De zonnige en milde winters zijn perfect voor:

  • Zittend op het zonnige terras van een bar terwijl u de zee overweegt
  • Proef een exquise zeevruchten paella met uw familie...
  • in comfortabele kleren rond de kust lopen
  • wandelen of fietsen in de prachtige mediterrane omgeving
Als u gepassioneerd bent door watersporten, zult u genieten van de jachthaven, waar u ook zeil- en duiklessen kunt volgen, kunt deelnemen aan de zeilregatta's of viswedstrijden.

Op de reizende markt die elke week in het dorp wordt opgezet, zult u graag verse, recentelijk geoogste producten uit de nabijgelegen groentetuinen, keramische huishoudelijke artikelen, kleding en schoenen, enz. kopen.


Welk type woning in Moraira Costa Blanca wilt u bezoeken?

SELECT VILLAS biedt u een breed scala aan woningen in Moraira. Als u een woning te koop wilt hebben in Moraira Costa Blanca, bieden wij u woningen aan in het centrum van Moraira en in de belangrijkste woonwijken: Fanadix, Benimeit, La Sabatera, Paichi, Arnella, Pinar de l'Advocat, Villotel, Coma de los Frailes, Los Almendros, Pla del Mar, La Cometa, El Portet, ... Aarzel niet om ons te vragen naar de situatie waarin u uw nieuwe huis in Moraira wilt kopen. Wij bieden u een breed scala aan villa's, appartementen, bungalows, enz. We hebben ook percelen beschikbaar op verschillende locaties om uw volledig gepersonaliseerde huis te bouwen.

U zult genieten van onze woningen met een typisch Spaans design, met hun witte gevels die contrasteren met hun artistieke roosters op de gevels, hun veranda's met brede bogen, de natuurstenen sokkels, de zichtbare houten balken, ... Kunt u zich voorstellen dat u zich deze zomer met uw vrienden vermaakt aan het zwembad van uw nieuwe huis in Spanje?

Het zal heel gemakkelijk zijn om de woning te koop te vinden in Moraira Costa Blanca die u wilt als u op SELECT VILLAS vertrouwt.

U zult genieten van de professionele en vertrouwde behandeling die de makelaars van SELECT VILLAS u zullen bieden wanneer u contact met ons opneemt. Bij de aankoop van een woning te koop in Moraira Costa Blanca zult u het zeer geruststellend vinden om het deskundige advies van ons meertalige team te krijgen. Wij nodigen u uit om u te abonneren op onze nieuwsbrief. Op deze manier zult u regelmatig ons interessante vastgoednieuws ontvangen. U kunt ons ook volgen op de sociale netwerken: het zal u toelaten om onze activiteiten en de meningen van onze klanten in detail te kennen.

Vul het contactformulier in dat u op de website vindt en wij nemen contact met u op. Als u dat liever doet, stuur dan een e-mail naar enquiries@select-villas.es of bel +34 966 490 861 | +34 616 002 993.

Wij zijn gevestigd in Avda. de Madrid, 5 - 03724 Moraira (Alicante).

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search