Eigendom te koop in Moraira

Bestellen op
Tonen als

Eigendom te koop in Moraira

Kun je je deze winter ontspannen in het solarium van je nieuwe huis voorstellen terwijl je geniet van een sap van versgeperste sinaasappels? Nu kunnen uw dromen werkelijkheid worden als u een onroerend goed koopt in Moraira.

Moraira is een mooie stad gelegen aan de Spaanse noordkust van de Costa Blanca. Het heeft magische baaien in de zee waar je kunt uitrusten en ontspannen terwijl je luistert naar het geluid van zeegolven.

Het heeft ook ongeëvenaarde stranden met transparant en ondiep water, ideaal om het hele gezin te baden.

De prachtige promenade is bezaaid met diverse cadeauwinkels, strandbars, kiosken, cafés en horchaterías.

Het is de ideale plek om te genieten van een vrije tijd, terwijl je een horchata proeft (een typische drank uit het gebied dat wordt gewonnen uit de tijgernoot) of je converseert aangenaam met je vrienden, terwijl je altijd een prachtig uitzicht hebt over de Middellandse Zee op de achtergrond.

Profiteer van de goede temperaturen die de Costa Blanca u biedt en breng deze winter door in uw nieuwe huis in Moraira, genietend van de zon en uw favoriete buitenactiviteiten.

Andere belangrijke redenen waarom een onroerend goed te koop zou zijn in Moraira

We vertellen u de belangrijkste redenen om een onroerend goed te kopen in Moraira.

Het heeft uitstekende verbindingen via de snelweg AP-7 en de nationale weg N-332, waardoor u gemakkelijk en snel toegang hebt tot de internationale luchthaven van El Altet in Alicante of de belangrijkste steden in de omgeving.

Het heeft alle noodzakelijke diensten om te leven, zoals winkelcentra, een verscheidenheid aan winkels, supermarkten, apotheken, gezondheidscentra, uitgaansgelegenheden, restaurants, enz.

Het heeft een breed gastronomisch en cultureel aanbod. In de vele restaurants kunt u de voortreffelijke mediterrane keuken proeven met prachtige ingrediënten, zoals vers geplukte groenten in de tuin of verse vis die elke dag naar de vismarkt komt.

Voor liefhebbers van cultuur kunt u in Moraira genieten van live flamencomuziek, een tentoonstellingsruimte, een bibliotheek en het indrukwekkende Teulada auditorium, dat een gevarieerd jaarprogramma heeft.

Wat voor soort van onroerend goed te koop in Moraira heb je de voorkeur?

Als u een onroerend goed wilt kopen in Moraira, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We hebben een breed scala aan huizen te bieden, zodat u kunt kiezen op basis van uw smaak en behoeften.

We hebben luxe villa's met een uitzonderlijk uitzicht op de zee, waar u kunt genieten van een prachtig zwembad omgeven door een groot solarium.

We bieden ook prachtige herenhuizen met een gemeenschapsontwikkeling die ruimte biedt voor parkeervoertuigen, prachtig aangelegde hoeken, paddle-tennisbaan, barbecue en, natuurlijk, kinderzwembaden en voor volwassenen die kinderen en volwassenen zullen verrassen.

Vraag ons naar het type huis dat u zoekt en wij zullen u zeker helpen bij het vinden van de ideale woning.

Als u wilt, kunt u ons bezoeken op sociale netwerken en ziet u onze uitgebreide activiteit.

Vul het contactformulier in dat op de website verschijnt en zo snel mogelijk zullen onze meertalige makelaars contact met u opnemen om eventuele twijfels weg te nemen.

U kunt ons ook een e-mail sturen naar info@select-villas.es

Telefoons: +34 966 490 861 | +34 616 002 993

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search