Eigendom te koop in Sol Park Moraira

Bestellen op
Tonen als

Eigendom te koop in Sol Park Moraira

Nu heeft u de mogelijkheid om een gezonde en ontspannen levensstijl te leiden aan de Middellandse Zee. In onze zonnige eigendommen te koop in Sol Park Moraira zult u leven zoals u altijd al hebt willen leven.

De populaire urbanisatie Sol Park ligt zeer dicht bij het stadscentrum van Moraira. Deze prachtige woonwijk bestaat uit elegant vormgegeven woningen omgeven door weelderige mediterrane natuur en een panoramisch uitzicht op zee. In slechts een paar minuten bereikt u de paradijselijke stranden van Moraira, waar u versteld zult staan van het kristalheldere en warme water. De lentewinters, met milde temperaturen, zijn ideaal om comfortabele kleding te dragen en langs de kust te flaneren. De kustlijn van Moraira is zeer gevarieerd. Het bestaat uit talrijke inhammen van magische schoonheid, zeer klein en omgeven door dennenbossen. Ze zijn ideaal om te duiken en te genieten van het observeren van de zeebodem, de scholen kleine visjes, de posidonia-weiden...

Voor cultuurliefhebbers ligt op zes kilometer van de kust het Teulada Auditorium, een indrukwekkend gebouw van moderne architectuur dat op een heuvel staat en uitkijkt over de hele landbouwvallei. Het heeft een onderhoudend jaarprogramma voor alle doelgroepen dat u zal bevallen.

Als u wilt leven midden in de natuur aan zee, zullen onze koopwoningen in Sol Park Moraira indruk op u maken

Wilt u wonen in een luxueuze woonomgeving met een uitgelezen buurt aan de Middellandse Zee? Bezoek dan onze eigendommen te koop in Sol Park Moraira. Bij SELECT VILLAS bieden wij u nieuwe en wederverkoop woningen aan.

Onze villa's, gebouwd in een moderne of traditionele stijl, zijn gebouwd met materialen van uitstekende kwaliteit: ze hebben dubbele beglazing, aluminium timmerwerk, satelliet-tv, vloerverwarming in de badkamers, open haard, ingerichte keuken met een zeer moderne stijl, elektrische apparaten, inbouwkasten, ... Bovendien hebben ze grote zonnige terrassen en mooie koele veranda's waar u zich kunt beschermen tegen de zomerzon.   

Het zwembad is een fundamenteel element op de percelen waar onze villa's zich bevinden. Ze zijn omgeven door grote ligweiden en prachtige mediterrane tuinen. Ze zijn gebouwd volgens hetzelfde ontwerp als het huis en integreren zich volledig in het architectonische geheel. U zult merken dat sommige van onze zwembaden beschikken over:

  • Onderwater verlichting
  • Fonteinen en watervallen
  • Een rechthoekig, overlopend of infinity ontwerp, of een meer traditioneel niervormig ontwerp.
  • Jacuzzi, enz.
 

Welk type van eigendommen te koop in Sol Park Moraira zou u willen bezoeken?

 SELECT VILLAS heeft een gevarieerde selectie van eigendommen te koop in Sol Park Moraira, evenals in andere geselecteerde urbanisaties in de omgeving: Paichi, La Camarrocha, El Portet, Arnella, San Jaime, Pla del Mar, Villotel, La Sabatera, Benimeit ... Neem contact op met SELECT VILLAS en u bent er zeker van het huis te vinden dat u zoekt aan de Costa Blanca.

Schrijf U in op onze nieuwsbrief en wij zullen U regelmatig op de hoogte houden van ons laatste nieuws, onze meest interessante eigendommen, tips met betrekking tot het kopen van een huis in Spanje, enz. Als U ons beter wil leren kennen, zal U zeker geïnteresseerd zijn in de getuigenissen van onze klanten en hun ervaring met SELECT VILLAS.

Neem contact met ons op via de methode die voor u het meest geschikt is:

  • Vul het formulier in dat op onze website verschijnt.
  • Bel ons op: +34 966 490 861 |+34 616 002 993
  • E-mail: enquiries@select-villas.es
  • Kantoor: Avda. de Madrid, 5 - 03724 Moraira (Alicante).
Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search