Eigendom te koop San Jaime Moraira

Bestellen op
Tonen als

Eigendom te koop San Jaime Moraira

Wil je naast een van de beste stranden van de Costa Blanca wonen en golfen wanneer je maar wilt? Dan adviseren wij u om een woning te kopen in San Jaime Moraira. Deze prachtige populatie van de Spaanse Middellandse Zee wordt beschouwd als de "parel van de Costa Blanca". Gelegen in een prachtige natuurlijke omgeving, heeft het een kustlijn vol kleine kliffen met gematigd turkooisblauw water . Het is de perfecte plek om te zonnebaden terwijl u luistert naar het geruis van de golven van de zee. Maar als u een actieve persoon en een atleet bent, kunt u in Moraira tal van watersporten beoefenen: zeilen, windsurfen, roeien, kanoën, ... Degenen die gepassioneerd zijn door duiken of snorkelen , krijgen de gelegenheid om de onderwaterroutes te verkennen die zal hen ertoe brengen zijn fantastische zeebodem vol posidonia te ontdekken.

In deze idyllische omgeving mag een fantastische golfbaan niet ontbreken. In de urbanisatie San Jaime de Moraira ligt de Ifach Golf Club. Kun je je deze winter golfen in een heldere mediterrane omgeving voorstellen terwijl je naar spectaculaire zonsondergangen kijkt? De golfbaan van San Jaime heeft een prachtige locatie vanwaar u de zee kunt zien met de majestueuze Peñón de Ifach of de Sierra de Bernia.

Onroerend goed te koop San Jaime Moraira, de droom van liefhebbers van zee en golf

Als je een passie hebt voor golfen en leven in contact met de natuur, raden we je aan een onroerend goed te koop te bezoeken, San Jaime Moraira. Je zult enthousiast zijn over de schoonheid van deze plek. In de prestigieuze urbanisatie San Jaime vind je een uitgelezen buurt waarmee je nieuwe vrienden kunt maken. De luxe huizen zijn omgeven door weelderige dennengebieden. Stel je de aangename geur van dennenbossen voor terwijl je een boek leest op de veranda van je nieuwe huis. Bovendien liggen de indrukwekkende stranden van Moraira op vijf minuten rijden. In de urbanisatie San Jaime hebben ze een populair winkelcentrum waar je alle producten kunt inslaan die je wilt. U heeft een grote diversiteit aan winkels: apotheek, opticien, kapper, banken, sportscholen, tabakswinkels, etc. Natuurlijk vindt u er ook uitgaansgelegenheden en internationale restaurants om gezellige momenten door te brengen met uw familie en vrienden.

Op deze prachtige plek aan de noordelijke Costa Blanca biedt SELECT VILLAS u een interessante selectie van villa's met modern of traditioneel design . Ze zijn gebouwd met luxe materialen . Op het perceel hebben ze een uitgebreid zwembad, grote zonneterrassen en prachtige tuinen .

SELECT VILLAS biedt u het onroerend goed te koop San Jaime Moraira dat u verdient

Wacht niet langer en kom naar het onroerend goed te koop San Jaime Moraira dat u verdient. Het is een prachtige plek om het hele jaar door te wonen, omringd door een buitengewone omgeving. SELECT VILLAS, altijd voorloper op het gebied van nieuwe technologieën in de vastgoedsector, biedt u een aantal huizen met een 360 ° -beeld waarmee u een bredere en realistischere kijk op het huis krijgt. We horen graag van u over deze service.

Om contact met ons op te nemen, kiest u de manier die voor u het meest comfortabel is:

  • Vul het formulier in dat op internet verschijnt
  • Stuur een e-mail naar enquiries@select-villas.es
  • Bel de telefoons: (+34) 966490861 | +34616002993
  • Bezoek ons op onze
Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search