El Portet Moraira villa te koop

Bestellen op
Tonen als

El Portet Moraira villa te koop

Als u in een spectaculaire hoek van de Costa Blanca Noord wilt wonen, nodigen wij u uit om in El Portet Moraira villa te koop aan te schaffen. U zult de mogelijkheid hebben om te genieten van een paradijselijke plek aan zee waar de zon bijna het hele jaar door schijnt.

Het beroemde El Portet strand ligt naast de stad Moraira. Het ligt beschut door het schiereiland Cap d'Or en het water is er zeer rustig. Dit strand van indrukwekkende schoonheid wordt ook gekenmerkt door het kristalheldere, warme en ondiepe water. Om al deze redenen is El Portet de ideale plek om een goede tijd te hebben met uw familie en vrienden. Het strand heeft een toegangskanaal voor kleine bootjes die u een breed scala aan mogelijkheden voor watersport en plezier bieden: kajakken, kanoën, zeilen, roeien, windsurfen, ... Het is de ideale plek voor duikers omdat je er prachtige onderwaterroutes kunt maken en de prachtige zeebodem vol met scholen vis, rots- of zandbodems en posidonia-weiden kunt aanschouwen.

El Portet is ook de ideale plek om te gaan wandelen en de prachtige plekken eromheen te bezoeken. Een korte en eenvoudige route begint vanaf het strand, maar is van spectaculaire schoonheid. Via de uitstekende bewegwijzering kunt u gemakkelijk de Torre Vigía del Cap d'Or bereiken, vanwaar u kunt genieten van een spectaculair uitzicht op de Peñón de Ifach en de Middellandse Zee.

 
SELECT VILLAS biedt u een villa te koop aan in El Portet Moraira, ideaal om uit te rusten op elk moment van het jaar

Als u op zoek bent naar een villa te koop in El Portet Moraira, nodigen wij u uit om onze website te bezoeken en vindt u een uitgebreide lijst van luxe villa's in Moraira. We bieden je villa's in de meest prestigieuze urbanisaties van Moraira: El Portet, Moravit, Arnella, Cap Blanc, Pinar de L'Advocat, La Cometa, Paichi, La Sabatera, ... Onze villa's zijn gebouwd met materialen van uitstekende kwaliteit. De huizen zijn gebouwd met zeer gevarieerde ontwerpen, maar ze kunnen in twee soorten worden opgenomen:

 • Moderne of avant-gardistische stijl
 • Traditioneel ontwerp

De traditioneel gebouwde huizen zijn zeer typisch voor de Costa Blanca en doen denken aan de oude Andalusische cortijos. We behandelen alle huizen die een aantal van deze elementen hebben:

 • okerkleurige of roodachtige daken
 • grote boogvormige veranda's
 • balustrades op terrassen en trappen
 • natuurstenen sokkels
 • kunstwerk op de ramen
 • Enz.

De villa's van modern design, avant-gardistisch, hedendaags, minimalistisch, ... worden gekenmerkt door hun constructies van:

 • rechte lijnen, zonder gebogen elementen
 • grote glaspartijen op hun gevels
 • vrij van overbodige decoratieve elementen
 

Neem contact op met SELECT VILLAS en wij bieden u in El Portet Moraira een villa te koop aan die uw dromen vervultIn

 SELECT VILLAS zijn wij specialisten in het vervullen van uw dromen. Wij bieden u in El Portet Moraira een villa te koop aan die u aan zee wenst te bewonen. Neem contact met ons op en controleer onze professionaliteit. Via onze website bieden wij u alle nodige informatie over het beheer dat nodig is om een huis in Spanje te kopen.

Om contact met ons op te nemen, hoeft u alleen maar het contactformulier op onze website in te vullen en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons ook bellen op +34 966 490 861 | +34 616 002 993 of stuur ons een e-mail naar enquiries@select-villas.es.

Onze kantoren zijn gevestigd in Avda. de Madrid, 5 - 03724 Moraira (Alicante).

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search