Finca te koop in Benissa

Bestellen op
Tonen als

Finca te koop in Benissa

Als u wilt wonen in een prachtige mediterrane omgeving waar u kunt genieten van de zon en omgeven door weelderige natuur, raden we u aan een finca te kopen in Benissa.

Benissa is een idyllisch stadje gelegen in de regio Marina Alta in Alicante, in het mooiste gebied van de Costa Blanca Noord.

De jaarlijkse regenval is zeer laag, praktisch nihil. In plaats daarvan schijnt de felle zon van deze plek bijna elke dag van het jaar.

Als u van een ontspannen en gezonde levensstijl houdt, heeft u in de omgeving van Benissa zeven wandelroutes die u zullen helpen de meest charmante hoekjes van dit deel van de Costa Blanca te ontdekken.

Deze routes zijn goed bewegwijzerd en hebben informatieve panelen in verschillende talen die de lokale cultuur, geschiedenis en de botanische en geologische rijkdom van deze omgeving beschrijven.

In dit gebied van de Spaanse Middellandse Zee zijn de weelderige dennenbossen waartussen fantastische boerderijen met allerlei luxe en voorzieningen liggen gevestigd.

Dankzij de nabijheid van de snelweg AP-7 kunt u snel en veilig naar de belangrijke steden in de omgeving, Valencia en Alicante, maar ook naar de luchthavens.

U ziet de grote toestroom van vluchten, tegen zeer betaalbare prijzen, die deze internationale luchthavens dagelijks ontvangen.

 
Wij bieden u een finca te koop in Benissa, uw privéparadijs aan de Costa Blanca

Wij bieden u de mogelijkheid om een fantastische finca te koop te bezoeken in Benissa, die is omgeven door een omgeving van grote natuurlijke rijkdom.

 U kunt genieten van het prachtige uitzicht over de vallei vanaf het indrukwekkende solarium rond het prachtige zwembad, waar u grappige momenten zult delen met uw familie en vrienden.

De boerderijen te koop die wij u aanbieden, hebben een groot aantal kamers waar u uw gasten kunt ontvangen vanuit het land van herkomst.

Ze zijn gebouwd met materialen van topkwaliteit die een luxe verblijf van deze prachtige rustieke eigenschappen bieden.

Ze hebben alle noodzakelijke details om in alle comfort te leven. Naast inbouwkasten, volledig ingerichte keuken met inbouwapparatuur, woonkamer met openhaard en grote tweepersoonsslaapkamers, zult u merken dat het appartement ook nog andere faciliteiten heeft, zoals een fitnessruimte, jacuzzi, wasserette, ...

 Op het perceel vindt u grote tuinen waar u kunt genieten van het zachte aroma van mediterrane vegetatie, talrijke terrassen om te ontspannen te zonnebaden, een indrukwekkende barbecue waar u kunt genieten van heerlijke lunches met uw geliefden, ...

Nu hebt u de mogelijkheid om met uw vrienden op sociale netwerken de prachtige foto's te delen die deze hemelse omgeving van de Costa Blanca u biedt.

Koop deze zomer een finca te koop in Benissa en geniet van de zon

Wacht niet langer en neem contact met ons op om uw finca te kopen in Benissa. Deze zomer kunt u genieten van het heerlijke klimaat van de Costa Blanca terwijl wij alle procedures met betrekking tot de aankoop van uw huis in Spanje uitvoeren.

We hebben een lange carrière in de vastgoedsector die we tot uw dienst stellen, zodat de aankoop van uw nieuwe pand te koop in Benissa comfortabel en snel is.

Als u contact met ons wilt opnemen, vult u het formulier in dat op het web wordt weergegeven of stuurt u ons een e-mail naar info@select-villas.es

We wachten op je op:

Avda. De Madrid, 5 - 03724 Moraira (Alicante)

Telefoons: +34 966 490 861 | +34 616 002 993

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search