Huis te koop in Benissa Costa Spanje

Bestellen op
Tonen als

Huis te koop in Benissa Costa Spanje

Zou je willen wonen op een plek waar de winters zonnig en helder waren? Neem dan contact met ons op en wij bieden u een huis te koop aan in Benissa Costa Spanje.

Benissa Costa behoort tot het district Marina Alta. Het is een prachtige stad aan de Costa Blanca waar de zon meer dan driehonderd dagen per jaar schijnt.

Door een gemiddelde van zeer lage regenval en gematigde temperaturen, kunt u in de winter uw favoriete buitenactiviteiten doen en genieten van de natuur.

Als u een wandel- of fietsliefhebber bent, maak dan gebruik van deze winter om de prachtige hoekjes van Benissa Costa te ontdekken.

Je hebt zeven wandelroutes, goed bewegwijzerd en met informatieve panelen die de belangrijkste kenmerken van de flora, de fauna, de geologie, enz. Beschrijven.

Fotografie-liefhebbers vinden meerdere plaatsen met magische baaien, dromerige kliffen en uitgestrekte dennenbossen die de kust binnenvallen.

Nu heb je de mogelijkheid om op een gezonde en ecologische manier te leven en te genieten van een charmante en ontspannende plek.

De beste optie voor watersportliefhebbers is om een huis te koop in Benissa Costa Spanje

Als u een watersportliefhebber bent, is het kopen van een huis te koop in Benissa Costa Spanje uw beste optie.

De kust van Benissa Costa wordt gekenmerkt door zijn stranden, zijn kliffen, zijn kliffen en zijn unieke baaien binnengedrongen door mediterrane pijnbomen.

De baaien van schoon en ondiep water zijn perfect om te zeilen of duiken met een fles.

U krijgt de gelegenheid om plezier te hebben en de kustlijn van de Costa Blanca en zijn prachtige zeebodems te leren kennen, met zijn spectaculaire flora en fauna.

Maar als u liever met uw gezin van de stranden wilt genieten, dan heeft u in Benissa Costa een uitgebreid strand met zand of ronde grindstenen, waar u deze winter kunt wandelen door de zee terwijl u luistert naar het geruis van de golven van de zee.

Op het strand vindt u alle noodzakelijke diensten zodat uw reis aan zee comfortabel en aangenaam is.

Je hebt voeten wassen en douchen, houten loopbruggen om toegang te krijgen tot het strand, kiosken waar je een ijsje of een frisdrank kunt kopen, bewaking en badmeester, ligbedden en parasols, etc.

Wij hebben het huis te koop in Benissa Costa Spanje dat u zoekt

Neem contact met ons op en u zult aangenaam verrast zijn door onze uitgebreide woningportefeuille. U zult naar tevredenheid controleren of we het huis te koop in Benissa Costa Spanje dat u zoekt.

We hebben een lange professionele ervaring die we tot uw dienst stellen, zodat de aankoop van uw huis te koop in Benissa Costa Spanje comfortabel en snel is.

Als u een vorm van hervorming of rehabilitatie in uw nieuwe huis wilt, aarzel dan niet om het ons te vragen.

We kunnen u betrouwbare professionals bieden, zonder enige verplichting, die hun werk perfect zullen uitvoeren.

Als u ons beter wilt leren kennen, kunt u ons volgen op sociale netwerken.

Als u contact met ons wilt opnemen, vult u het formulier in dat wordt weergegeven op internet of stuurt u ons een e-mail naar enquiries@select-villas.es

We wachten op u op ons kantoor op Avda. De Madrid, 5 - 03724 Moraira (Alicante).

Telefoons: +34 966 490 861 | +34 616 002 993


Huis te koop in Benissa Costa Spanje

Ervaar het hele jaar door natuurlijke schoonheid,idyllische stranden van de Middellandse Zee en de heerlijke zon van de Costa Blanca bij aankoop van een Huis te koop in Benissa Costa Spanje.Gelegen aan de noordelijke Costa Blanca, ontvouwt Benissa zich als een weelderige oase waar pijnbomen en mediterrane vegetatie gedijen.Als je gepassioneerd bent door a gezonde levensstijl, je ontdekt een reeks handig gemarkeerde wandelpaden, met borden in verschillende talen. Deze paden brengen je naar de meest pittoreske hoekjes van deze enclave en onthullen de cultuur, geschiedenis en botanische en geologische rijkdom.via deze Ecologische routes, krijgt u ook de gelegenheid om de vele baaien te verkennen die deze kust vol steile kliffen en dennenbossen sieren.

  • Het lokale klimaat is ideaal voor deze activiteiten en nog veel meer buitenshuis. Benissa geniet van meer dan driehonderd zonnige dagen per jaar en registreert zeer weinig jaarlijkse neerslag.
  • Als u van de zee houdt, bieden de baaien van Benissa u de perfecte omgeving om uw favoriete wateractiviteiten uit te voeren.Het heldere en ondiepe water is perfect om te verkennen tijdens het snorkelen, het ontdekken van onderwaterschatten, grotten en het onderwaterleven.

Adopteer een gezonde levensstijl en geniet van de zon en de zee in één Huis te koop in Benissa Costa Spanje van SELECT VILLAS

Kies een Huis te koop in Benissa Costa Spanje van SELECT VILLAS en ervaar de gloed van de mediterrane zon gedurende alle seizoenen van het jaar.gedurende hun vier kilometer zandstrand,u kunt genieten van ontspannende wandelingen langs de zee terwijl u luistert naar het zachte geruis van de golven.In deze paradijs- en vastgoedcatalogus vindt u het huis van uw dromen.

  • Onze eigendommen worden omgeven door weelderige dennenbossen en hebben zowel een modern als een traditioneel ontwerp.
  • In hun percelen zullen ze je geweldig ontvangen zwembaden omgeven door grote terrassen om te zonnebaden. Adem de geur van de royale tuinen in terwijl u ontspant in de zon.
  • We bieden huizen met verschillende kamers en badkamers, zodat u kunt kiezen op basis van uw behoeften.
  • De Keukens, ruim en licht, zijn uitgerust met ultramoderne apparaten die uw huishoudelijke taken gemakkelijker zullen maken.

Profiteer deze zomer van het ideale moment om samen met familie en vrienden te genieten van een heerlijke barbecue in de tuin van je nieuwe huis, terwijl je geniet van een warme en stralende zon.

Ontdek onze eigendommen op onze website om de Huis te koop in Benissa Costa Spanje van uw dromen te kiezen

Als u meer informatie nodig heeft over een Huis te koop in Benissa Costa Spanje in het bijzonder, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.Bij SELECT VILLAS hebben we een Het is Een team van deskundige professionals die u vriendelijk en vloeiend in uw taal zullen bijstaan.Om contact op te nemen, vult u eenvoudig het formulier op onze website in of stuurt u een e-mail naar enquiries@select-villas.es.

  • We zijn ook telefonisch bereikbaar op de nummers: +34 966 490 861 | +34 616 002 993.
  • Wij zijn gevestigd aan de Avenida de Madrid, 5 – 03724 Moraira (Alicante).
Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search