Huis te koop in Benissa Costa Spanje

Bestellen op
Tonen als

Huis te koop in Benissa Costa Spanje

Zou je willen wonen op een plek waar de winters zonnig en helder waren? Neem dan contact met ons op en wij bieden u een huis te koop aan in Benissa Costa, Spanje.

Benissa Costa behoort tot het district Marina Alta. Het is een prachtige stad aan de Costa Blanca waar de zon meer dan driehonderd dagen per jaar schijnt.

Door een gemiddelde van zeer lage regenval en gematigde temperaturen, kunt u in de winter uw favoriete buitenactiviteiten doen en genieten van de natuur.

Als u een wandel- of fietsliefhebber bent, maak dan gebruik van deze winter om de prachtige hoekjes van Benissa Costa te ontdekken.

Je hebt zeven wandelroutes, goed bewegwijzerd en met informatieve panelen die de belangrijkste kenmerken van de flora, de fauna, de geologie, enz. Beschrijven.

Fotografie-liefhebbers vinden meerdere plaatsen met magische baaien, dromerige kliffen en uitgestrekte dennenbossen die de kust binnenvallen.

Nu heb je de mogelijkheid om op een gezonde en ecologische manier te leven en te genieten van een charmante en ontspannende plek.

De beste optie voor watersportliefhebbers is om een huis te koop te kopen in Benissa Costa Spanje

Als u een watersportliefhebber bent, is het kopen van een huis te koop in Benissa Costa Spanje uw beste optie.

De kust van Benissa Costa wordt gekenmerkt door zijn stranden, zijn kliffen, zijn kliffen en zijn unieke baaien binnengedrongen door mediterrane pijnbomen.

De baaien van schoon en ondiep water zijn perfect om te zeilen of duiken met een fles.

U krijgt de gelegenheid om plezier te hebben en de kustlijn van de Costa Blanca en zijn prachtige zeebodems te leren kennen, met zijn spectaculaire flora en fauna.

Maar als u liever met uw gezin van de stranden wilt genieten, dan heeft u in Benissa Costa een uitgebreid strand met zand of ronde grindstenen, waar u deze winter kunt wandelen door de zee terwijl u luistert naar het geruis van de golven van de zee.

Op het strand vindt u alle noodzakelijke diensten zodat uw reis aan zee comfortabel en aangenaam is.

Je hebt voeten wassen en douchen, houten loopbruggen om toegang te krijgen tot het strand, kiosken waar je een ijsje of een frisdrank kunt kopen, bewaking en badmeester, ligbedden en parasols, etc.

Wij hebben het huis te koop in Benissa Costa Spanje dat u zoekt

Neem contact met ons op en u zult aangenaam verrast zijn door onze uitgebreide woningportefeuille. U zult naar tevredenheid controleren of we het huis te koop hebben in Benissa Costa Spanje dat u zoekt.

We hebben een lange professionele ervaring die we tot uw dienst stellen, zodat de aankoop van uw huis te koop in Benissa Costa Spanje comfortabel en snel is.

Als u een vorm van hervorming of rehabilitatie in uw nieuwe huis wilt, aarzel dan niet om het ons te vragen.

We kunnen u betrouwbare professionals bieden, zonder enige verplichting, die hun werk perfect zullen uitvoeren.

Als u ons beter wilt leren kennen, kunt u ons volgen op sociale netwerken.

Als u contact met ons wilt opnemen, vult u het formulier in dat wordt weergegeven op internet of stuurt u ons een e-mail naar info@select-villas.es

We wachten op u op ons kantoor op Avda. De Madrid, 5 - 03724 Moraira (Alicante).

Telefoons: +34 966 490 861 | +34 616 002 993

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search