Huizen te koop in Arnella Moraira

Bestellen op
Tonen als

Huizen te koop in Arnella Moraira

Als u op zoek bent naar een paradijselijke hoek om te ontkoppelen aan zee waar u ontspannen kunt leven en plezier kunt hebben wanneer u maar wilt, bezoek dan onze huizen te koop in Arnella Moraira. De urbanisatie Arnella bestaat uit luxe huizen gelegen naast het strand van Moraira, Playa de L'Ampolla.

Dit najaar zult u het heerlijk vinden om comfortabele kleding aan te trekken en blootsvoets over het fijne zand van het strand te lopen terwijl u het warme water onder uw voeten voelt. De heldere en zonnige ochtenden zijn ideaal om op het terras van een cafetaria aan zee te zitten en te genieten van een onderhoudend gesprek met je vrienden. U kunt ook de Moraira Nautical Club bezoeken om watersporten te beoefenen of om de ligplaats van uw boot te huren. Het is gelegen in een van de belangrijkste recreatiegebieden in Moraira, waar u bars, cafés, restaurants en, in de zomer, populaire avonden met livemuziek in de open lucht heeft. Bovendien zult u genieten van de ruime parkeergelegenheid voor voertuigen die u naast het strand vindt. Het is ook een gebied vol met allerlei diensten: supermarkten, apotheken, een grote verscheidenheid aan winkels, ...

Vergeet niet de straatmarkt te bezoeken die wekelijks in de straten van Moraira wordt geïnstalleerd. U zult genieten van het bezoeken van de vele ambachtelijke kraampjes, typische producten, fruit en groenten, kleding en schoenen, enz.

Ontdek een andere manier van leven in onze zonnige huizen te koop in Arnella Moraira

Gelegen aan de Costa Blanca Noord zijn onze fantastische huizen te koop in Arnella Moraira. We nodigen je uit om ze te bezoeken en hun prachtige uitvoering, hun prachtige uitzichten, hun zwembaden, hun helderheid te zien ...

Onder onze huizen in Moraira bieden we u een grote verscheidenheid aan chalets in Arnella, Paichi, San Jaime, Pla de Mar, El Portet, La Camarrocha, Villotel, La Sabatera… ze zijn gelegen op vlakke of hellende percelen. Onze huizen hebben één of meerdere verdiepingen en hebben een verschillend aantal slaapkamers en badkamers. Ze zijn gebouwd met de beste materialen op de markt, ongeacht of ze een avant-garde of traditionele stijl hebben . U zult onder de indruk zijn van de grote glazen gevels van moderne designwoningen die de zon in alle kamers laten binnenkomen. Kunt u zich voorstellen dat u op het terras van uw nieuwe huis geniet van een onovertroffen uitzicht over de vallei en de zee?

Op het perceel vindt u prachtige mediterrane tuinen met solarium en barbecueplaatsen die u vele maanden van het jaar zult gebruiken, aangezien aan de Noord Costa Blanca de winters mild zijn en de zon meer dan driehonderd dagen per jaar schijnt. Stel je voor dat je op een zonnige winterdag een gezellige barbecue deelt met je gezin.

Wilt u meer informatie over onze huizen te koop in Arnella Moraira?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u uw informatie over onze huizen te koop in Arnella Moraira wilt uitbreiden. Wij hebben ruime openingstijden van ons vastgoed van maandag t / m zaterdag. Onze agenten spreken vloeiend Engels, Frans, Duits, Spaans, Russisch, Nederlands,… zodat u zich comfortabel kunt uitdrukken in uw taal zonder enig communicatieprobleem.

Kies de manier waarop u het prettigst contact met ons kunt opnemen:

  • Vul het contactformulier in dat op onze website verschijnt
  • Stuur een e-mail naar: enquiries@select-villas.es
  • Bel de telefoons +34966490861 | +34616002993
  • Bezoek ons op Avda. De Madrid, 5-03724 Moraira (Alicante).
Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search