Huizen te koop in Benitachell

Bestellen op
Tonen als

Huizen te koop in Benitachell

SELECT VILLAS biedt u fantastische huizen te koop in Benitachell, een prachtige hoek van de noordelijke Costa Blanca waar de lucht de zee ontmoet. Deze prachtige stad, gelegen in de regio Marina Alta, heeft de aantrekkingskracht van kleine Spaanse steden . Met slechts 4.600 inwoners leeft Benitachell ontspannen in een spectaculaire natuurlijke omgeving. In het centrum van de stad vind je alle voorzieningen om te wonen, zoals supermarkten, medische consulten, apotheek, restaurants, diverse winkels, bankkantoren, enz.

Benitachell biedt ons twee kilometer Costa Brava met gebroken kliffen , tot wel honderd meter boven zeeniveau. Het uitzicht vanaf deze prachtige plekken is indrukwekkend. Ze laten je de onmetelijkheid van de Middellandse Zee en haar oneindige blauwe tinten observeren. Als je een passie hebt voor de natuur, zul je het heerlijk vinden om de wandelpaden te lopen die je goed bewegwijzerd vindt en die toegang geven tot de drie belangrijkste baaien:

  • Cala Llebeig
  • Cala dels Testos
  • Cala Moraig

De bekendste is Cala Moraig vanwege de indrukwekkende grotten " Cova dels Arcs" die uit verschillende kamers bestaan. Deze fascinerende grindbaai en kristalhelder, gematigd water is genesteld tussen pittoreske kliffen en mist frontlinie gebouwen. Kun je je voorstellen dat je langs de kust loopt terwijl je luistert naar het zachte geruis van de golven van de zee? Wanneer u het bezoekt, vindt u het paradijs waar u altijd al van hebt gedroomd.

Huizen te koop in Benitachell, geniet van de rust, de zon en de zee aan de Costa Blanca

Aan de Costa Blanca kunt u ook genieten van de zon en de zee in een rustige en paradijselijke natuurlijke omgeving. In onze huizen te koop in Benitachell vind je een toevluchtsoord om los te koppelen en te leven zoals je altijd al wilde. SELECT VILLAS heeft een interessante selectie van nieuwe en wederverkoopwoningen in Benitachell , waaronder appartementen, penthouses en chalets met een fantastisch uitzicht op de zee of de bergen . De huizen bevinden zich in gesloten wooncomplexen met zwembaden, tuinen, kinderspeelplaatsen, parkeergelegenheid voor voertuigen, enz.

Ze zijn gebouwd in een onberispelijke traditionele stijl die zeer typerend is voor de Costa Blanca of met een aantrekkelijk avant-gardistisch ontwerp met rechte lijnen en brede glazen gevels. De zonnige en lichte kamers zijn voorzien van inbouwkasten. De keukens hebben moderne designmeubels, aangevuld met de apparaten waarmee ze zijn uitgerust. U zult genieten van de indrukwekkende overloopzwembaden van onze chalets . Kunt u zich in het solarium van uw villa voorstellen en genieten van een prachtig uitzicht over de Middellandse Zee?

We informeren u graag in detail over onze huizen te koop in Benitachell

Als u de chat gebruikt die wij u op onze website aanbieden, kunnen we snel de middelen specificeren om u in detail te informeren over de huizen te koop in Benitachell die u hebben geïnteresseerd. We zullen u ook andere woningen aanbieden met vergelijkbare kenmerken die voor u aantrekkelijk kunnen zijn.

Bij SELECT VILLAS helpen we u het huis van uw dromen te vinden aan de noordelijke Costa Blanca. Contact opnemen is heel eenvoudig. Het is voldoende dat u het formulier invult dat op het web verschijnt en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons ook een e-mail sturen naar enquiries@select-villas.es of ons bellen op: +34 966 490 861 | +34616002993.

Ons onroerend goed bevindt zich in Avda. De Madrid, 5-03724 Moraira (Alicante).

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search