Huizen te koop in Calpe

Bestellen op
Tonen als

Huizen te koop in Calpe

Op zoek naar een mediterrane bestemming die het allemaal heeft? Onze huizen te koop in Calpe bevinden zich op een van de beste plekken aan de Middellandse Zeekust. Calpe is een toeristisch stadje aan de Costa Blanca Noord en heeft een van de belangrijkste natuuriconen van de Valenciaanse Gemeenschap: El Peñón de Ifach. De Peñón de Ifach is een symbool van Calpe en is uitgeroepen tot natuurpark vanwege zijn grote botanische en faunale rijkdom. Aan de andere kant biedt deze kustplaats tal van toeristische attracties zoals de jachthaven, de boulevard en maar liefst 11 km kustlijn met talloze stranden en baaien. Het strand van Les Bassetes is een van de bekendste vanwege de kwaliteit van de zeebodem en het kristalheldere water.

Het klimaat en de geografische kenmerken van de ligging in de Spaanse Middellandse Zee maken deze gemeente tot een ideale plek voor allerlei soorten mensen die hun levenskwaliteit willen verbeteren en 12 maanden per jaar willen genieten van buitenactiviteiten. Daarnaast is Calpe een van de hoeken met het meeste sporttoerisme, het is mogelijk om golf, wateractiviteiten, wandelen en meer avontuurlijke sporten zoals klimmen en speleologie te beoefenen.

Als u een goede eter bent, moet u weten dat de traditionele gastronomie van Calpe zich richt op heerlijke rijst- en visgerechten . Naast de beroemde Arròs del Senyoret kunt u andere rijstgerechten proberen met bonen en rapen, geserveerd met snijbiet of gebakken. Andere gerechten zijn ook gangbaar, zoals de stoofpot van octopus en de Llauna de Calpe, die vergezeld gaan van wijnen van topkwaliteit. Calpe, een traditionele stad in Alicante, viert tal van festivals en recreatieve activiteiten, van carnaval tot de Fallas de San José, langs de Vreugdevuren van San Juan en het Moren en Christenen festival.

Wij presenteren u de meest gevraagde huizen te koop in Calpe: traditioneel, avant-garde, innovatief en met bevoorrechte geografische posities

Weet u nog steeds niet welk type huizen te koop in Calpe het meest geschikt voor u zijn? In onze gevarieerde en uitgebreide catalogus van eigendommen te koop in Calpe kunt u het model, de locatie en de kenmerken kiezen die u het meest interesseren:

 • Nieuwbouw appartementen in moderne gebouwen met exclusieve gemeenschapsdiensten
 • Appartementen in het centrum van Calpe
 • Eigentijds ontworpen en nieuw gebouwde villa's
 • Innovatieve en luxe villa's gelegen in premium urbanisaties
 • Grond te koop op gewilde locaties
 • Traditioneel ontworpen landhuizen voor een goede prijs

Bekijk onze huizen te koop in Calpe online en in realtime met behulp van SELECT VILLAS

Woont u ver van de Costa Blanca? Wij bieden u de mogelijkheid om live en in realtime de huizen te koop in Calpe te zien die u het leukst vond. Onze makelaar zal een videogesprek met u voeren om u alle details te laten zien en de kenmerken van de door u gekozen woningen toe te lichten. Vraag nu een online afspraak aan om uw favoriete panden online te bezoeken vanuit het comfort van uw huis.

Huizen te koop in Calpe

Onze Huizen te koop in Calpe zijn doordrenkt van mediterrane schoonheid en bieden een perfecte setting waar elegantie samensmelt met rust, waardoor een unieke omgeving ontstaat voor de gelukkige bewoners.

Enkele van de meest bekende urbanisaties in Calpe zijn:

 • Gran Sol: De urbanisatie Gran Sol valt op door zijn hoogwaardige eigendommen en zijn bevoorrechte locatie. De villa's en chalets bieden een panoramisch uitzicht op de Middellandse Zee en de iconische Peñón de Ifach .
 • Maryvilla : Met een verhoogde ligging is de urbanisatie Maryvilla een oase van elegantie. De exclusieve woningen profiteren van een prachtig uitzicht op de zee en de omliggende bergen.
 • Cometa III: De urbanisatie Cometa III staat bekend om zijn rustige en verfijnde sfeer en onderscheidt zich door zijn eigentijdse designeigenschappen en ruime percelen.

U zult genieten van dit gebied om in een tweede huis in Calpe te wonen!

Met onze Huizen te koop in Calpe kunt u genieten van een exclusieve mediterrane omgeving

Wist u dat onze Huizen te koop in Calpe kenmerken hebben die van elke woning een uniek toevluchtsoord maken?

De huizen in Calpe zijn ontworpen om aan de behoeften van moderne gezinnen te voldoen . Met ruime interieurontwerpen bieden deze huizen een omgeving waarin het gezinsleven bloeit. Open en lichte ruimtes maken harmonieus samenleven mogelijk, terwijl ruimtes gewijd aan kinderrecreatie een veilige en leuke omgeving garanderen.

Voor gezinnen die op zoek zijn naar een huis in Calpe, zijn de veiligheid en het plezier van kinderen een prioriteit. Daarom hebben veel van deze eigendommen uitgestrekte tuinen en speelplekken die zijn ontworpen voor het veilige vermaak van de kleintjes. Een plek waar lachen en kinderavonturen verweven zijn met de rust van thuis.

Calpe presenteert zichzelf ook als een toevluchtsoord voor gepensioneerde stellen die op zoek zijn naar rust en privacy . De huizen die te koop staan, bieden een intieme en zorgvuldig ontworpen omgeving, ideaal om te genieten van rust en ontspanning. Gezellige ruimtes, charmante hoekjes en panoramische uitzichten creëren een perfecte omgeving om optimaal van uw pensioen te genieten.

Welke levensstijl u ook zoekt, de huizen in Calpe bieden u panoramische uitzichten die samengaan met een serene omgeving. Van de majesteit van de Peñón de Ifach tot het blauw van de Middellandse Zee, elk huis wordt een uitkijkpunt op de natuurlijke schoonheid die deze charmante kustplaats kenmerkt.

Koop onze Huizen te koop in Calpe met vastgoedhulp en juridische ondersteuning

Bent u ooit getuige geweest van een uitverkoop in een ander land? Onze Huizen te koop in Calpe bevinden zich aan de Costa Blanca en we weten dat dit een complex proces kan zijn als u een buitenlandse ingezetene bent. Om deze reden bieden wij maximale hulp en juridische ondersteuning , zodat u snel over een aankoop beschikt.

Elke klant is uniek en daarom bieden wij persoonlijke ondersteuning. Wij luisteren naar uw behoeften en wensen en begeleiden u naar de eigendommen die het beste aan uw verwachtingen voldoen. Ons doel is dat u op een efficiënte en bevredigende manier het huis van uw dromen in Calpe vindt .

Vraag altijd informatie over Calpe op en neem contact met ons op met de volgende informatie:

 • Adres: Avenida de Madrid 5, 03724 Moraira, Alicante.
 • Telefoons: +34 966 490 861 | (+34) 616 002 993
 • E-mail: enquiries@select-villas.es

 

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search