Huizen te koop in Calpe

Bestellen op
Tonen als

Huizen te koop in Calpe

Op zoek naar een mediterrane bestemming die het allemaal heeft? Onze huizen te koop in Calpe bevinden zich op een van de beste plekken aan de Middellandse Zeekust. Calpe is een toeristisch stadje aan de Costa Blanca Noord en heeft een van de belangrijkste natuuriconen van de Valenciaanse Gemeenschap: El Peñón de Ifach. De Peñón de Ifach is een symbool van Calpe en is uitgeroepen tot natuurpark vanwege zijn grote botanische en faunale rijkdom. Aan de andere kant biedt deze kustplaats tal van toeristische attracties zoals de jachthaven, de boulevard en maar liefst 11 km kustlijn met talloze stranden en baaien. Het strand van Les Bassetes is een van de bekendste vanwege de kwaliteit van de zeebodem en het kristalheldere water.

Het klimaat en de geografische kenmerken van de ligging in de Spaanse Middellandse Zee maken deze gemeente tot een ideale plek voor allerlei soorten mensen die hun levenskwaliteit willen verbeteren en 12 maanden per jaar willen genieten van buitenactiviteiten. Daarnaast is Calpe een van de hoeken met het meeste sporttoerisme, het is mogelijk om golf, wateractiviteiten, wandelen en meer avontuurlijke sporten zoals klimmen en speleologie te beoefenen.

Als u een goede eter bent, moet u weten dat de traditionele gastronomie van Calpe zich richt op heerlijke rijst- en visgerechten . Naast de beroemde Arròs del Senyoret kunt u andere rijstgerechten proberen met bonen en rapen, geserveerd met snijbiet of gebakken. Andere gerechten zijn ook gangbaar, zoals de stoofpot van octopus en de Llauna de Calpe, die vergezeld gaan van wijnen van topkwaliteit. Calpe, een traditionele stad in Alicante, viert tal van festivals en recreatieve activiteiten, van carnaval tot de Fallas de San José, langs de Vreugdevuren van San Juan en het Moren en Christenen festival.


Wij presenteren u de meest gevraagde huizen te koop in Calpe: traditioneel, avant-garde, innovatief en met bevoorrechte geografische posities

Weet u nog steeds niet welk type huizen te koop in Calpe het meest geschikt voor u zijn? In onze gevarieerde en uitgebreide catalogus van eigendommen te koop in Calpe kunt u het model, de locatie en de kenmerken kiezen die u het meest interesseren:

  • Nieuwbouw appartementen in moderne gebouwen met exclusieve gemeenschapsdiensten
  • Appartementen in het centrum van Calpe
  • Eigentijds ontworpen en nieuw gebouwde villa's
  • Innovatieve en luxe villa's gelegen in premium urbanisaties
  • Grond te koop op gewilde locaties
  • Traditioneel ontworpen landhuizen voor een goede prijs

Bekijk onze huizen te koop in Calpe online en in realtime met behulp van SELECT VILLAS

Woont u ver van de Costa Blanca? Wij bieden u de mogelijkheid om live en in realtime de huizen te koop in Calpe te zien die u het leukst vond. Onze makelaar zal een videogesprek met u voeren om u alle details te laten zien en de kenmerken van de door u gekozen woningen toe te lichten. Vraag nu een online afspraak aan om uw favoriete panden online te bezoeken vanuit het comfort van uw huis.

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search