Huizen te koop in El Portet Moraira

Bestellen op
Tonen als

Huizen te koop in El Portet Moraira

Wil je langs de oever van een paradijselijk strand wandelen en genieten van een fantastisch uitzicht terwijl je kleurt? Dan nodigen wij u uit om onze huizen te koop in El Portet Moraira te bezoeken en kunt u op een droomplek wonen.

Deze toeristische stad heeft een prachtige kustlijn vol magische baaien omgeven door mediterrane dennenbossen. In het stadscentrum heb je alle nodige voorzieningen om comfortabel te wonen:

  • Supermarkten, winkelcentra, diverse winkels
  • Restaurants, bars, uitgaansgelegenheden, caféterrassen
  • Gezondheidscentrum, medische consultaties, apotheken ...

De winters in Moraira zijn mild en zeer zonnig, dus u zult het heerlijk vinden om comfortabele kleding aan te trekken en te genieten van de prachtige natuurlijke omgeving. De idyllische baaien met kristalhelder water zijn de perfecte plek om te ontspannen of om watersporten te beoefenen . Playa del Portet is een van de meest spectaculaire aan de Costa Blanca Noord. Beschut door het schiereiland Cap d'Or, heeft dit semi-stedelijke strand in de vorm van een schelp delen met goudkleurig zand en andere rotsgebieden. Het wordt begrensd door een prachtige promenade omzoomd door palmbomen van waaruit u graag tal van foto's maakt om ze op sociale netwerken met uw vrienden te delen. Het heeft een aantal strandbars waar ze heerlijke paella's met zeevruchten koken. Kun je je voorstellen dat je geniet van een heerlijke rijst terwijl je de zachte zeebries voelt?

In onze huizen te koop in El Portet Moraira vindt u een prachtige plek om te ontkoppelen aan zee

SELECT VILLAS biedt u een interessante selectie van huizen te koop in El Portet Moraira, waar u het onroerend goed van uw dromen kunt vinden. We hebben ook een interessante selectie van eigendommen in de hele Noord Costa Blanca: Moraira, Benitachell, Calpe, Benissa, Altea, Denia, Jávea, Teulada, ...

We hebben villa's in moderne stijl en fantastische villa's met een traditioneel ontwerp, omgeven door weelderige tuinen, een spectaculair zwembad met grote solariumgebieden en een aantrekkelijke barbecue die u het hele jaar door graag zult gebruiken om met uw gezin buiten te eten. De constructies met hun typische witte balustrades, de smeedijzeren staven met artistieke vormen, de natuurstenen plinten op de gevel of de roodachtige daken die contrasteren met de witte gevels zijn enkele van de constructieve elementen die karakter geven aan de villa's in dit deel van de stad. . Mediterraan.

Bezoek comfortabel onze huizen te koop in El Portet Moraira

Als u geïnteresseerd bent in het bezoeken van onze huizen te koop in El Portet Moraira, biedt SELECT VILLAS u onze eigendomssectie met een 360 virtuele tour waar u een interessante selectie van eigendommen vindt in de gebieden met de hoogste vraag naar onroerend goed aan de Noord-Costa Blanca.

Naast een complete fotogalerij en een beschrijving van de belangrijkste kenmerken, hebben deze eigendommen een videorondleiding die door het huis gaat en je alle hoeken van het huis laat zien en waarmee je de omvang van de kamers kunt controleren. , hun helderheid, de constructieve details, de uitzichten die vanaf hun terrassen worden waargenomen, enz. Je kunt het zo vaak zien als je wilt en het aan je familie en vrienden laten zien, ongeacht de dag of het tijdstip.

Als u contact met ons wilt opnemen, vult u het formulier in dat op onze website verschijnt of kiest u een van de volgende opties:

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search