Huizen te koop in La Fustera Benissa Costa

Bestellen op
Tonen als

Huizen te koop in La Fustera Benissa Costa

Wilt u wonen aan een idyllisch strand aan de Costa Blanca en het hele jaar door genieten van heerlijke zonnige dagen? Dan zult u genieten van onze luxe villa's te koop in La Fustera Benissa Costa.

La Fustera is een prachtig Blauwe Vlag strand gelegen aan de Costa Blanca Noord. Dit kleine en afgelegen strand is het meest populaire strand van Benissa. Het is omgeven door mediterrane vegetatie en pijnbomen met aangename schaduwen. Het fijne zand en het kristalheldere water zijn ideaal om een leuke dag met uw familie door te brengen en te snorkelen. U zult met plezier de zeebodem vol posidonia en een gevarieerde zeefauna observeren. Benissa Costa biedt vier kilometer gevarieerde kustlijn, waar kleine strandjes vervlochten zijn met magische klifbaaien van kiezel en grind, omringd door pijnbomen. Langs de belangrijkste baaien loopt een ecologisch pad, een prachtige route door dit idyllische deel van de Middellandse Zeekust. U zult zeker graag veel foto's maken om te uploaden naar uw sociale netwerken.

Benissa Costa is zeer goed verbonden met de luchthavens van Valencia en Alicante, wat ertoe heeft geleid dat momenteel meer dan veertig procent van de bevolking afkomstig is uit andere Noord-Europese landen, voornamelijk Duitsland en het Verenigd Koninkrijk, die ervoor hebben gekozen om een huis te kopen in dit deel van de Middellandse Zee om hun zomervakantie of pensioen door te brengen.

 
Als u op zoek bent naar een toevluchtsoord om te ontspannen aan de Costa Blanca, dan zult u genieten van onze huizen te koop in La Fustera Benissa Costa

Bij SELECT VILLAS bieden wij luxe villa's te koop in La Fustera Benissa Costa van waaruit u kunt genieten van idyllische uitzichten op de Middellandse Zee. Wij hebben ook woningen in andere selecte urbanisaties van Benissa Costa zoals:

  • Baladrar
  • Buenavista
  • San Jaime
  • Les Bassetes
  • Enz.

Onze villa's zijn gebouwd in een moderne stijl met grote glaspartijen op de gevels die u toelaten om de zee te zien vanuit elk punt van het huis. We hebben ook villa's van traditioneel ontwerp, zeer typisch voor de Costa Blanca, met mooie veranda's met bogen, natuurstenen plinten op de gevels, balustrades op terrassen en trappen, enz. De huizen zijn gelegen op grote percelen met pijnbomen en tuinen die weinig onderhoud vergen, zodat u er niet veel tijd aan hoeft te besteden. Als u wilt, kunnen wij u ook adviseren over de beste manier om uw tuin en zwembad in perfecte staat te houden.


Als onze huizen te koop in La Fustera Benissa Costa u bevallen, zullen wij u graag voorzien van alle details

Bij SELECT VILLAS zullen wij u met plezier alle details verstrekken met betrekking tot onze huizen te koop in La Fustera Benissa Costa. Wij hebben een zeer professioneel team van meertalige makelaars tot uw beschikking om u te adviseren over alle zaken met betrekking tot het kopen van een woning in Spanje.

Volg ons op sociale netwerken om de meningen van onze volgers te kennen en blijf op de hoogte van ons nieuws en onze laatste eigendommen.

Om contact met ons op te nemen:

  • Vul het contactformulier in
  • Telefoon: +34 966 490 861 |+34 616 002 993
  • E-mail: enquiries@select-villas.es
  • Kantoor: Avda. de Madrid, 5 - 03724 Moraira (Alicante)
Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search