Huizen te koop in Los Molinos Benitachell

Zeezicht

Uitzonderlijke nieuwbouwvilla
Benitachell · Los Molinos

976.000 €
M2 367m2 M2 826m2 camas4 baños3 M2
Ref: 03092T

Dit is een unieke nieuwbouwvilla van hoge kwaliteit met uitzicht op zee te koop, ideaal gelegen in de gewilde...


Zeezicht

Uitzonderlijke nieuwbouwvilla
Benitachell · Los Molinos

925.000 €
M2 379m2 M2 802m2 camas4 baños3 M2
Ref: 03089T

Dit is een uitzonderlijke nieuwbouwvilla te koop, ideaal gelegen in de gewilde omgeving van Los Molinos,...


Zeezicht

Uitzonderlijke nieuwbouwvilla
Benitachell · Los Molinos

815.000 €
M2 254m2 M2 818m2 camas3 baños2 M2
Ref: 03090T

Dit is een uitzonderlijke nieuwbouwvilla te koop, ideaal gelegen in de gewilde omgeving van Los Molinos,...


Zeezicht

Uitzonderlijke nieuwbouwvilla
Benitachell · Los Molinos

750.000 €
M2 254m2 M2 807m2 camas3 baños2 M2
Ref: 03091T

Dit is een uitzonderlijke nieuwbouwvilla te koop, ideaal gelegen in de gewilde omgeving van Los Molinos,...


Zeezicht

Bouwgrond met uitzicht op zee en de vallei
Benitachell · Los Molinos

170.000 €
M2 1.028m2
Ref: 03067M

Perceel van 1.028 m2 in Los Molinos in Benitachell. ALLE DETAILS Een ruime bouwgrond op het zuiden zonder...

Zoek eigendommen

Huizen te koop in Los Molinos Benitachell

SELEC VILLAS biedt u de mogelijkheid om in een prachtige natuurlijke omgeving tussen de zee en de bergen te wonen. Onder onze huizen te koop in Los Molinos Benitachell zult u het huis vinden dat u nodig hebt om u los te maken, te genieten van de zon en de natuur.

Benitachell is een klein agrarisch stadje gelegen aan de Costa Blanca Noord, tussen de toeristische steden Jávea en Teulada. Het heeft een idyllisch kustgebied van ongeveer twee kilometer, waar de kustlijn ruig en gebroken is. Tussen de talrijke kliffen, waarvan sommige 100 meter boven de zeespiegel uitsteken, vinden we, bijna verborgen, idyllische baaien met kalm en transparant water: Cala Llebeig, Cala dels Testos, Cala Moraig ... Ze zijn de perfecte plek om te ontspannen terwijl u geniet van het onvergelijkbare uitzicht. Als u van diepzeeduiken houdt, zult u de aantrekkelijke onderwatergrotten in dit deel van de Middellandse Zeekust graag bezoeken.

Hoewel U de baaien met de auto kunt bereiken, vindt U hier ook prachtige wandelroutes, zeer goed bewegwijzerd, die wij U aanraden om de prachtige plekjes te ontdekken die verborgen liggen in dit rustige gebied van de Costa Blanca.  Wanneer U Cala Moraig bezoekt, een klein kiezelstrand zonder bebouwing gelegen tussen kliffen, zult U versteld staan van zijn aantrekkelijke grotten en spelonken. De belangrijkste is de Cova dels Arcs, die uit verschillende kamers bestaat, waar u graag foto's zult maken en deze bijzondere kiekjes met uw vrienden op sociale media zult delen.

Als u een gezonde en ontspannen levensstijl wilt leiden, zult u zich graag terugtrekken in onze zonnige huizen te koop in Los Molinos Benitachell

SELECT VILLAS biedt u een uitgebreide lijst van huizen te koop in Los Molinos Benitachell en in andere luxe ontwikkelingen gebouwd rond het stadscentrum, zoals Cumbre del Sol. We hebben eigendommen met panoramisch uitzicht op de bergen en de zee. Ze zijn gebouwd in een elegante moderne stijl waarbij de gevels grote glaspartijen hebben die u toelaten de natuur vanuit elk punt van uw woning te observeren. De huizen, die gebouwd zijn met materialen van topkwaliteit, hebben de nodige thermische en akoestische isolatie om u in staat te stellen comfortabel te leven.    

We hebben ook prachtige villa's van traditioneel ontwerp, zeer populair aan de Costa Blanca. U zult genieten van hun veranda's met bogen en zichtbare houten balken, de witte balustrades van hun terrassen en trappen, de combinatie van verschillende volumes in hun ontwerp, de roodachtige daken, enz. Zou u deze winter de zachte geur van de bloemen in uw tuin willen voelen terwijl u zich ontspant op de veranda van uw nieuwe huis in Benitachell?

Als u op zoek bent naar huizen te koop in Los Molinos Benitachell, neem dan contact op met SELECT VILLAS

Neem contact met ons op en wij zullen u helpen om huizen te koop te vinden in Los Molinos Benitachell. Ons deskundig team van makelaars spreekt vloeiend alle talen die op de website vermeld staan. Zij zullen aandachtig luisteren naar uw vereisten voor uw nieuwe woning aan de Costa Blanca Noord en een profiel opstellen om u die eigendommen aan te bieden die u zouden kunnen interesseren.

Om contact met ons op te nemen kiest U de voor U meest geschikte manier:

  • Vul het contactformulier in dat op onze website verschijnt
  • E-mail: enquiries@select-villas.es
  • Telefoon: +34 966 490 861 | +34 616 002 993
  • Kantoor: Avda. de Madrid, 5 - 03724 Moraira (Alicante).

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Bedankt voor het aanvragen van een koper Login, een lid van het Select Villas-team zal spoedig contact met u opnemen!

 Abonneer je op onze nieuwsbrief

ONLINE VIEWINGS