Huizen te koop in Montemar Benissa Costa

Bestellen op
Tonen als

Huizen te koop in Montemar Benissa Costa

Bent u op zoek naar een idyllische hoek om te ontkoppelen aan de Costa Blanca Noord? Dan raden we je aan om onze huizen te koop in Montemar Benissa Costa te bezoeken en je zult de plek vinden waar je altijd al wilde wonen.

Hoewel Benissa een stad in het binnenland van de Costa Blanca is, heeft het een kustlijn van vier kilometer met prachtige stranden en baaien omgeven door pijnbomen en kliffen . Het strand van La Fustera , dat een Blauwe Vlag heeft, is het populairst in de gemeente. Zonnige winterochtenden zijn perfect om te sporten op het zand of om te ontspannen terwijl je luistert naar de golven van de zee. In de Promenade zult u het heerlijk vinden om uw vrienden te ontmoeten en te genieten van een heerlijk sap van versgeperste sinaasappels terwijl u naar de zee kijkt.

Benissa heeft een rijke monumentale architectuur die ons helpt meer te weten te komen over het historische verleden. Het stadscentrum, met typische middeleeuwse straatjes, staat vol met statige huizen en gebouwen van grote architectonische waarde, waaronder:

  • Gemeentehuis
  • De universiteitslocatie van de universiteit van Alicante
  • La Lonja (16e eeuw)
  • Het Franciscaner klooster

Dankzij het lenteweer in de winter kun je door deze traditionele straten wandelen en talloze foto's maken om te delen op je sociale netwerken.

In onze huizen te koop in Montemar Benissa Costa geniet u van de bergen en het strand

Bij SELECT VILLAS hebben we luxe eigendommen in de meest prestigieuze woonwijken , zoals onze huizen te koop in Montemar Benissa Costa. Onze chalets staan op ruime kavels met vrij uitzicht over de vallei en omgeven door natuur . Het is de beste optie om ontspannen te leven en te genieten van de zon en het buitenleven zonder je huis te verlaten . Bovendien, zonder enig comfort op te geven, aangezien onze villa's beschikken over airconditioning, satelliet-tv, ingebouwde kleerkasten, veiligheidsdeur, keuken ingericht en uitgerust met apparatuur, enz. Wij bieden u huizen aan met een ander aantal slaapkamers en badkamers zodat u kan kiezen op basis van uw behoeften.

Onze huizen, gebouwd met een of meer verdiepingen, staan op vlakke of oneffen percelen en hebben een traditionele stijl, wat heel gebruikelijk is in Oost-Spanje. Het wordt gekenmerkt door de balustrades van de trappen en terrassen, de veranda's met bogen, de natuurstenen plinten op de gevels, ... De raambalken hebben een dubbele functie, want naast een belangrijk veiligheidselement zijn hun artistieke ontwerpen zeer esthetisch en opvallend

Als u geïnteresseerd bent in onze huizen te koop in Montemar Benissa Costa, hebben we meer informatie en foto's om u te helpen

Als u wilt, kunnen we u meer informatie geven over onze huizen te koop in Montemar Benissa Costa. Onze makelaars nemen graag contact met u op en leggen u alle details uit die u nodig heeft. Daarnaast spreken wij vloeiend Engels, Duits, Nederlands, Frans, Spaans en Russisch zodat u geen communicatieproblemen met ons heeft.

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en wij houden u regelmatig op de hoogte van al het vastgoednieuws dat voor u interessant kan zijn.

Om contact met ons op te nemen, vult u het formulier in dat op onze website verschijnt en wij bellen u.

Kantoor: Avda. De Madrid, 5-03724 Moraira (Alicante)

E-mail: enquiries@select-villas.es

Telefoons: +34966490861 | +34616002993

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search