Huizen te koop in Paichi Moraira

Bestellen op
Tonen als

Huizen te koop in Paichi Moraira

Moraira is een van de favoriete plekken voor de inwoners van andere landen om lange vakanties door te brengen of om na hun pensionering te gaan wonen. Bij SELECT VILLAS hebben we een brede selectie van huizen te koop in Paichi Moraira tot uw beschikking. De omgeving van het stedelijke centrum van Moraira bestaat uit heuvels vol met mediterrane dennenbossen waar tal van luxe ontwikkelingen zijn gebouwd. Ze zijn uitgerust met tal van diensten die een comfortabel verblijf mogelijk maken en u een gezonde levensstijl mogelijk maken . De prestigieuze urbanisatie Paichi is er een van.

Als u op zoek bent naar een mooie zonnige hoek op het Spaanse grondgebied om te ontkoppelen en comfortabel te leven, dan zult u gefascineerd zijn bij het ontdekken van Moraira. Deze prachtige stad, omringd door de Middellandse Zee, heeft een bevolking afkomstig uit verschillende Europese landen. Meer dan zestig procent van de bevolking komt uit andere landen . Als gevolg hiervan heeft de stad zich aangepast aan de gebruiken en behoeften van zijn nieuwe bewoners. In Moraira vind je een ruim aanbod van:

  • winkels met producten uit andere landen
  • internationale pers
  • pubs,
  • medische consulten met internationale patiëntervaring
  • internationale gastronomische restaurants

Wekelijks kun je een straatmarkt bezoeken waar je een gevarieerd aanbod vindt van typische streekproducten, keramiek, fruit en groenten vers geoogst in nabijgelegen tuinen, kleding en schoenen, huishoudelijke artikelen, enz.

In onze huizen te koop in Paichi Moraira geniet u van de natuur en de zee

Door in onze huizen te koop in Paichi Moraira te wonen, zult u genieten van een prachtige natuurlijke mediterrane omgeving, met dennenbossen en weelderige inheemse vegetatie. Zonnige herfst nodigt u uit om te gaan fietsen of wandelen om de prachtige omliggende landschappen te ontdekken. In de Paichi urbanisatie hebben we prachtige woningen gelegen aan aangelegde percelen met privé-zwembaden omgeven door grote solarium gebieden. U zult genieten van zonnebaden op een ligstoel terwijl u de verfrissende zeebries voelt vermengd met de geur van pijnbomen.

U zult verrast zijn door de grote helderheid van onze huizen . Ze hebben ruime kamers met ingebouwde kasten en moderne designbadkamers. De keuken is volledig ingericht en, afhankelijk van de stijl van de woning, vind je verschillende designs terug: rustiek, modern, klassiek, ... Daarnaast beschikken ze over alle toestellen. De woningen hebben een veiligheidsdeur, dubbele beglazing voor de ramen, airconditioning, thermische en akoestische isolatie, enz.

Bij SELECT VILLAS beheren we alle procedures met betrekking tot de aankoop van onze huizen te koop in Paichi Moraira

Als u geïnteresseerd bent in onze huizen te koop in Paichi Moraira, bieden wij u bij SELECT VILLAS een complete en volledig persoonlijke service . Wij zorgen ervoor dat het kopen van een huis in een ander land dan het uwe voor u ongemakkelijk kan zijn, daarom hebben we in ons onroerend goed gespecialiseerd personeel in het beheer van alle noodzakelijke procedures voor de aankoop van een onroerend goed in Spanje.

Volg ons op Facebook en het zal u helpen om ons werk, de meningen van onze klanten, onze promoties, enz. Beter te leren kennen.

Neem contact met ons op door het formulier in te vullen dat u op onze website vindt of door een e-mail te sturen naar enquiries@select-villas.es

We wachten op je bij Avda. De Madrid, 5-03724 Moraira (Alicante).

Telefoon: +34966490861 | +34616002993

Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search