Huizen te koop in Pla del Mar Moraira

Hotel op uitstekende locatie
Moraira · Pla Del Mar

3.495.000 €
M2 1.428m2 M2 2.936m2 camas18 baños17 M2
Ref: 03211M

Dit internationaal erkende populaire hotel te koop is centraal gelegen in Pla del Mar, Moraira . Het hotel is...


Zeezicht

Spaanse villa op vlak perceel met het beste uitzicht op zee
Moraira · Pla Del Mar

2.250.000 €
M2 420m2 M2 800m2 camas6 baños6 M2
Ref: ID02993M

Deze grote villa ligt op slechts enkele meters van het centrum van Moraira en biedt een prachtig uitzicht op zee op...


Prachtige High Quality Villa
Moraira · Pla Del Mar

1.350.000 €
M2 340m2 M2 797m2 camas4 baños3 M2
Ref: 02636M

Deze prachtige vier slaapkamer villa, afgerond in 2017, profiteert van een uitstekende locatie in Pla del Mar met...


Uitstekend gelegen villa
Moraira · Pla Del Mar

955.000 €
M2 495m2 M2 1.389m2 camas6 baños4 M2
Ref: 03116M

Deze unieke villa in Pla del Mar ligt op een uitstekende locatie op slechts 600 meter van het centrum van Moraira...


Eigen restaurant met woonruimte
Moraira · Pla Del Mar

400.000 €
M2 390m2 camas2 baños1 M2
Ref: 02331M

Te koop in Moraira is dit Freehold restaurant en bar gelegen in Pla del Mar, Moraira. Dit ruime restaurant ligt...

Zoek eigendommen

Huizen te koop in Pla del Mar Moraira

Als u in een van de mooiste hoeken van Spanje wilt wonen, raden wij u aan een bezoek te brengen aan onze huizen te koop in Pla del Mar Moraira. Moraira, gelegen in het oosten van Spanje, is een prachtige stad die baadt in hemelse stranden met kristalhelder water. Aan de gevarieerde kustlijn vinden we talrijke kleine baaien die bijna verborgen liggen tussen de kliffen en de lommerrijke mediterrane dennenbossen. Het is de perfecte plek om te duiken en te genieten van de schoonheid van de zeebodem. L'Andrago, Punta Estrella, Cap Blanc, La Cala... zijn enkele van deze idyllische baaien waar u in de herfst graag zult ontspannen en zonnen.

In de omgeving van het stadscentrum van Moraira zijn er talrijke urbanisaties van villa's, bungalows, appartementen, herenhuizen, enz. Een van de meest populaire is Pla del Mar, dat zeer dicht bij het strand van El Portet ligt. Het is de perfecte plek om het hele jaar door in een natuurlijke omgeving te wonen en te genieten van de zon en de prachtige temperaturen van de Costa Blanca. Het ligt zeer dicht bij het centrum van Moraira waar u alle voorzieningen heeft om comfortabel te wonen: supermarkten, gezondheidscentrum, apotheken, gevarieerde winkels, internationale pers, restaurants, vrijetijdsvoorzieningen, enz.

In onze huizen te koop in Pla del Mar Moraira woont u tussen de zee en het dorp

Onze huizen te koop in Pla del Mar Moraira zijn zeer gewild vanwege hun uitstekende ligging. Ze zijn gelegen in een natuurlijke omgeving met weelderige mediterrane vegetatie en hebben een prachtig uitzicht op de zee of de vallei. Bovendien liggen ze zeer dicht bij het centrum van de stad, dat u kunt bereiken door een ontspannende wandeling te maken.

In Pla del Mar bieden wij u luxe villa's van traditioneel Spaans design. U zult onder de indruk zijn van hun veranda's met bogen en houten balken, hun artistieke hekwerk, de okerkleurige daken die in contrast staan met hun witte gevels en hun natuurstenen sokkels ... Op de percelen waar ze zich bevinden, vindt u lommerrijke tuinen met veelkleurige bloemen die u zullen bekoren terwijl u zich in een ligstoel ontspant. Het prachtige klimaat van Moraira, waar de zon bijna driehonderd dagen per jaar schijnt, is ideaal voor buitenactiviteiten. Kun je je voorstellen dat je in je nieuwe villa in Moraira een barbecue hebt met je vrienden?

Als je de voorkeur geeft aan een huis met een meer moderne stijl, zullen onze luxueuze, avant-garde design villa's indruk op je maken. Bij de bouw van de villa's is gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen. Je zult genieten van de grote ramen die het mogelijk maken dat de zon alle ruimtes van het huis binnenkomt.

Wilt u dat wij u bellen om u alle details te vertellen van onze huizen die te koop zijn in Pla del Mar Moraira?

 Als u geïnteresseerd bent in onze huizen te koop in Pla del Mar Moraira, wacht dan niet langer en vul vandaag nog het contactformulier op onze website in. Een van onze makelaars zal u zo snel mogelijk bellen of een e-mail sturen. U zult blij zijn dat wij uw taal vloeiend spreken. Als u wilt, kunt u ook op de volgende manieren contact met ons opnemen:

  • E-mail: enquiries@select-villas.es
  • Telefoon: +34 966 490 861 | +34 616 002 993
  • Kantoor: Avda. de Madrid, 5 - 03724 Moraira (Alicante).

Onthoud wachtwoord

Koper Login

Verkoper Login

Agent Login

Gebruikersregistratie

Bedankt voor het aanvragen van een koper Login, een lid van het Select Villas-team zal spoedig contact met u opnemen!

 Abonneer je op onze nieuwsbrief

ONLINE VIEWINGS