Huizen te koop in Pla del Mar Moraira

Bestellen op
Tonen als

Huizen te koop in Pla del Mar Moraira

Als u in een van de mooiste hoeken van Spanje wilt wonen, raden wij u aan een bezoek te brengen aan onze huizen te koop in Pla del Mar Moraira. Moraira, gelegen in het oosten van Spanje, is een prachtige stad die baadt in hemelse stranden met kristalhelder water. Aan de gevarieerde kustlijn vinden we talrijke kleine baaien die bijna verborgen liggen tussen de kliffen en de lommerrijke mediterrane dennenbossen. Het is de perfecte plek om te duiken en te genieten van de schoonheid van de zeebodem. L'Andrago, Punta Estrella, Cap Blanc, La Cala... zijn enkele van deze idyllische baaien waar u in de herfst graag zult ontspannen en zonnen.

In de omgeving van het stadscentrum van Moraira zijn er talrijke urbanisaties van villa's, bungalows, appartementen, herenhuizen, enz. Een van de meest populaire is Pla del Mar, dat zeer dicht bij het strand van El Portet ligt. Het is de perfecte plek om het hele jaar door in een natuurlijke omgeving te wonen en te genieten van de zon en de prachtige temperaturen van de Costa Blanca. Het ligt zeer dicht bij het centrum van Moraira waar u alle voorzieningen heeft om comfortabel te wonen: supermarkten, gezondheidscentrum, apotheken, gevarieerde winkels, internationale pers, restaurants, vrijetijdsvoorzieningen, enz.

In onze huizen te koop in Pla del Mar Moraira woont u tussen de zee en het dorp

Onze huizen te koop in Pla del Mar Moraira zijn zeer gewild vanwege hun uitstekende ligging. Ze zijn gelegen in een natuurlijke omgeving met weelderige mediterrane vegetatie en hebben een prachtig uitzicht op de zee of de vallei. Bovendien liggen ze zeer dicht bij het centrum van de stad, dat u kunt bereiken door een ontspannende wandeling te maken.

In Pla del Mar bieden wij u luxe villa's van traditioneel Spaans design. U zult onder de indruk zijn van hun veranda's met bogen en houten balken, hun artistieke hekwerk, de okerkleurige daken die in contrast staan met hun witte gevels en hun natuurstenen sokkels ... Op de percelen waar ze zich bevinden, vindt u lommerrijke tuinen met veelkleurige bloemen die u zullen bekoren terwijl u zich in een ligstoel ontspant. Het prachtige klimaat van Moraira, waar de zon bijna driehonderd dagen per jaar schijnt, is ideaal voor buitenactiviteiten. Kun je je voorstellen dat je in je nieuwe villa in Moraira een barbecue hebt met je vrienden?

Als je de voorkeur geeft aan een huis met een meer moderne stijl, zullen onze luxueuze, avant-garde design villa's indruk op je maken. Bij de bouw van de villa's is gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen. Je zult genieten van de grote ramen die het mogelijk maken dat de zon alle ruimtes van het huis binnenkomt.

Wilt u dat wij u bellen om u alle details te vertellen van onze huizen die te koop zijn in Pla del Mar Moraira?

 Als u geïnteresseerd bent in onze huizen te koop in Pla del Mar Moraira, wacht dan niet langer en vul vandaag nog het contactformulier op onze website in. Een van onze makelaars zal u zo snel mogelijk bellen of een e-mail sturen. U zult blij zijn dat wij uw taal vloeiend spreken. Als u wilt, kunt u ook op de volgende manieren contact met ons opnemen:

  • E-mail: enquiries@select-villas.es
  • Telefoon: +34 966 490 861 | +34 616 002 993
  • Kantoor: Avda. de Madrid, 5 - 03724 Moraira (Alicante).
Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search