Huizen te koop in Villotel Moraira

Bestellen op
Tonen als

Huizen te koop in Villotel Moraira

Als U op zoek bent naar een zonnig oord omgeven door prachtige natuurgebieden aan de Costa Blanca, vraag ons dan naar onze schitterende huizen te koop in Villotel Moraira. Zeer dicht bij het stadscentrum van deze toeristische stad, vindt u deze urbanisatie bestaande uit elegant gestileerde woningen en een selecte buurt die u zal toestaan om de ontspannen levensstijl te leiden die u altijd al hebt gewild.

De toegang tot het stadscentrum zal zeer gemakkelijk zijn en in slechts een paar minuten zult u kunnen genieten:

 • Moraira's toeristische stranden met warm water en gouden zand
 • zijn droomachtige baaien omgeven door dennenbossen ideaal om te snorkelen
 • het recreatiegebied aan zee, pubs, openluchtmuziek, zonnige terrassen van bars, ...
 • Gezondheidscentrum, dokterspraktijken, apotheek, enz.
 • Restaurants, bars, cafes ...
 • Wekelijkse markt op straat
De Nautische Club is het hele jaar door een ontmoetingsplaats voor watersportliefhebbers, waar u ook kunt genieten van de voortreffelijke plaatselijke gastronomie in het exclusieve restaurant.

In het spectaculaire auditorium van Teulada, op korte afstand van de urbanisatie Villotel, vindt u een breed scala aan culturele evenementen met een gevarieerd programma voor alle doelgroepen.  Er zijn ook twee belangrijke 18-holes golfbanen in de omgeving:

 • Club de Golf Jávea
 • Club de Golf Ifach, in de urbanisatie San Jaime.
 

In onze zonnige huizen te koop in Villotel Moraira woont u midden in de natuur, dicht bij de golfbaan en de zee

De huizen te koop in Villotel Moraira die wij u aanbieden zijn uitstekend gelegen, omgeven door natuurgebieden en met een prachtig uitzicht op de vallei waar uitgestrekte velden met wijngaarden en amandelbomen op traditionele wijze worden verbouwd. Ze liggen op slechts een paar minuten afstand van de omliggende golfbanen en zeer dicht bij de prachtige stranden van Moraira.

Wij bieden u zeer zonnige en lichte villa's die zijn gebouwd met uitstekende materialen en perfect zijn afgewerkt: inbouwkasten in de slaapkamers, ingerichte keuken uitgerust met elektrische apparaten, veiligheidsdeuren voor de toegang tot het pand en tralies voor de ramen, dubbele beglazing en aluminium of PVC buitenbetimmering, open haard, muskietennetten, enz. In de omgeving van de woningen vindt u supermarkten, bars, winkels, internationale pers ... die u kunt bereiken binnen een paar minuten loopafstand.

In SELECT VILLAS bieden wij u villa's in traditionele stijl, zeer typisch voor de Spaanse Levante, en moderne design villa's, die een grote acceptatie onder onze klanten krijgen vanwege de grote glaspartijen in de gevels, waardoor de zon alle kamers kan binnentreden. Aarzel niet om ons te vragen naar het type woning dat u wenst en wij zullen u een interessante selectie aanbieden waar u het huis van uw dromen zult vinden.

 
 SELECT VILLAS biedt u huizen te koop aan in Villotel Moraira van nieuwbouw en wederverkoop

Als u op zoek bent naar nieuwbouw of wederverkoop woningen aan de Costa Blanca Noord, dan zult u genieten van de huizen te koop in Villotel Moraira die wij u aanbieden. Volg ons op Facebook en u zult op de hoogte gehouden worden van ons nieuws en onze belangrijkste aanbiedingen.

Als u contact met ons wilt opnemen, kies dan een van de volgende manieren om contact met ons op te nemen:

 • Vul het formulier in dat op onze website verschijnt.
 • Bel ons op: +34 966 490 861 | +34 616 002 993
 • E-mail: enquiries@selectvillas.es
 • Kantoor: Avda. de Madrid, 5 - 03724 Moraira (Alicante)
Whatsapp
ONLINE VIEWINGS
Search